Πώς να μειώσετε τη φαινυλακετόνη με υδρίδιο αργιλίου λιθίου (LiAlH4)

Aleffine

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Γεια σας,
Είδα στο φόρουμ ότι το p2p αναχθεί με βοροϋδρίτη νατρίου και Al/Hg, αλλά αυτά τα δύο δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα μου, εκτός από τον υδρίτη αλουμινίου λιθίου. Είναι η διαδικασία αναγωγής του p2p με υδρίδιο αργιλίου λιθίου η ίδια με αυτή του βοροϋδρίτη νατρίου;

Ευχαριστώ

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Θα ήταν λογικό να λάβετε μια ιμίνη σε άνυδρο THF από p2p και μεθυλαμίνη, και στη συνέχεια να ρίξετε αυτό το διάλυμα σε ένα μείγμα υδριδίου του αργιλίου λιθίου σε άνυδρο THF.

Aleffine

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ευχαριστώ

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Σημειώστε ότι όταν σχηματίζεται μια ιμίνη από p2p και μεθυλαμίνη, θα απελευθερωθεί νερό- το νερό πρέπει να δεσμευτεί.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Γιατί πρακτικά κανείς δεν μιλάει για την αναγωγή του P2P σε THF με αμμωνία(NH3) και LiAlH4 για την παραλαβή αμφεταμίνης;
Επιπλέον, παραδόξως, έχω βρει ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με αυτό, αλλά με μια πρώτη ματιά, φαίνεται αρκετά σύντομη και όχι υπερβολικά δύσκολη ώστε να δικαιολογεί κάποια προσοχή. Ή μήπως μου διαφεύγει κάτι κατά την ανάλυσή της εκτός από το θέμα του νερού;
4 P2P +4 NH3+LiAlh4 → 4 Αμφεταμίνη + Al(OH)3 + LiOH

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Το βοροϋδρίδιο του νατρίου παράγει μεγάλη ποσότητα ρύπων στην έξοδο. Θα υποθέσω ότι η δευτεροταγής αμίνη αντιδρά πιο εύκολα με την p2p, καθώς και την αντίδραση αναγωγής της p2p. Δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα στη χρήση του υδρίτη αργιλίου λιθίου