Εάν χρειάζεστε την ίδια την 4-πιπεριδόνη, όχι την ANPP ή την NPP, πιθανότατα θα μπορέσετε να το κάνετε μόνο με την οδό της Ν-βενζυλικής αμίνης μέσω ακρυλικών. Και αργότερα να αφαιρέσετε το βενζύλιο με υδρογόνωση σε παλλάδιο.
Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι γνωστές ευκολότερες διαδρομές.
Ίσως είναι δυνατόν να γίνει boc άλας παραγώγου πυριδίνης όπως η ανιλινοπυριδίνη και να αναχθεί με nabh4.
Όπως εκεί:
https://www.hbyingong.com/wholesale...dine-raw-powder-in-stock-cas-125541-22-2.html
Έχω μια ερώτηση σχετικά με όλα αυτά:
Μπορώ να χρησιμοποιήσω ακρυλικό βουτύλιο αντί για μεθύλιο ή αιθύλιο για τη συμπύκνωση;
2.Είναι δυνατόν να φτιάξω πιπεριδόνη μέσω αναγωγής αλάτων πυριδίνης, όπως στη σύνθεση της αρεκολίνης από νικοτινικό οξύ;
3.Ποια είναι η βιομηχανική οδός για τη μη υποκατεστημένη 4-πιπεριδόνη;
Δεν ενδιαφέρομαι να φτιάξω αυτό το σκατό σε μεγάλες ποσότητες, επειδή όλος ο κόσμος και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ θυμωμένοι με τους εμπόρους fent.
Και δεν υποστηρίζω την επιδημία των οπιοειδών με αυτή τη γελοία κατάχρηση, όταν το χρειάζεσαι κάθε ώρα και πουλάς το αυτοκίνητό σου για να αγοράσεις περισσότερο.
Απλά θέλω κάτι αδύναμο όπως φουρανύλη, βουτυρύλη, ακετύλη για τη δική μου κρυψώνα.