Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Έχω 2 διαφορετικές παρτίδες αμφεταμίνης η μία είναι ισχυρότερη η άλλη ασθενέστερη μπορώ να τις αναμείξω σε 1 και πώς χωρίς να την καταστρέψω;
Έχω 2 διαφορετικές παρτίδες αμφεταμίνης η μία είναι ισχυρότερη η άλλη ασθενέστερη μπορώ να τις αναμείξω σε 1 και πώς χωρίς να την καταστρέψω;
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Η διάλυση σε αποσταγμένο νερό και η εξάτμιση για να επαναφέρετε θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά καθώς είμαι αρχάριος θα θέλατε να εξηγήσετε καλύτερα ή αν δεν είναι πρόβλημα μπορώ να σας στείλω μήνυμα αν έχετε χρόνο για να πάρετε τα βήματα για το πώς να το κάνετε, το ευχαριστώ πολύ. Upvote 0 Downvote
Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά καθώς είμαι αρχάριος θα θέλατε να εξηγήσετε καλύτερα ή αν δεν είναι πρόβλημα μπορώ να σας στείλω μήνυμα αν έχετε χρόνο για να πάρετε τα βήματα για το πώς να το κάνετε, το ευχαριστώ πολύ.