Αγαπητέ μου φίλε, καταλαβαίνω απόλυτα τη νοοτροπία σας, αλλά αν μου επιτρέπετε, σας προτείνω από καρδιάς να προσπαθήσετε να κατανοήσετε και τα βασικά και στη συνέχεια για κάθε τεκμηρίωση που σχετίζεται με το φάρμακο να ενημερώνεστε για τα φαινόμενα που εμπλέκονται στην παρασκευαστική διαδικασία. Το youtube είναι μια καλή αρχή με έβαλε και εμένα στο σωστό δρόμο παράλληλα με την πρακτική οργανική χημεία του Vogel (είναι ένα μεγάλο .pdf μη φοβάσαι θα σε διδάξει πολλά) ξεκίνα από την κατανόηση των γενικών/ανόργανων βασικών εννοιών μετά προχώρησε στις βασικές εργαστηριακές τεχνικές (ανακρυστάλλωση, απόσταξη, εκχύλιση οξέων-βάσεων και φυσικά η ίδια η σύνθεση και άλλες μέθοδοι καθαρισμού διήθηση κενού, αλάτωση, διαλύτες, αντιδραστήρια κλπ...) μετά πρέπει να τα βγάλεις πέρα με τη συγγραφή μοριακών δομών και την ονοματολογία (ονομασία τους). Η αλπραζολάμη είναι ισχυρή και παρόλο που υπάρχει μια αρκετά νέα καυτή μέθοδος απλής σύνθεσής της από προσιτές πρόδρομες ουσίες (2-αμινο-5-χλωρο-βενζοφαινόνη + 2-βρωμο-προπιονυλο-χλωρίδιο + υδραζίνη + διαλύτες και εξοπλισμός), συνιστώ να ξεκινήσετε με κάποια πειράματα εξάσκησης προτού χειριστείτε επικίνδυνα χημικά και επίσης να φτιάξετε πρώτα διαζεπάμη (επειδή είναι λιγότερο ισχυρή και κινδυνεύετε κατά δέκα φορές λιγότερο από τυχαία υπερδοσολογία), επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε υδραζίνη η οποία είναι αρκετά εκρηκτική. Ξεκινήστε με απλά πράγματα όπως η φλουορεσκεΐνη και προχωρήστε μέχρι την αμφεταμίνη συνθέτοντας το δικό σας 2-φαινυλ-νιτροπροπένιο και γιατί όχι και το νιτροαιθάνιο (μπορεί να είναι αποσυντονιστικά απογοητευτικό αλλά είναι κάτι που όλοι μας confrunt), τέλος πάντων, στο bitchute.com υπάρχει ένας χρήστης με το όνομα ChemPlayer... δείτε τα βίντεο του και μάθετε την πρακτική από αυτόν και χρησιμοποιήστε το Vogel's ως λεξικό για το Pihkal που θα πρέπει να είναι η βίβλος σας για να μελετήσετε τουλάχιστον μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε και να καταλαβαίνετε τα μοτίβα και τι σημαίνει κάθε βήμα (ο Sasha έκανε εξαιρετική δουλειά εξηγώντας κάθε λόγο για τα βήματα που εκτελούνται). Καλή τύχη και καλή πρόοδο!
Υ.Γ. Γνωρίζω ότι τα ηρεμιστικά είναι ο στόχος σας και ειλικρινά ελπίζω ότι ο πλουτισμός δεν είναι το σχέδιό σας, αλλά η αύξηση της αξίας σας ως άτομο για να είστε άξιος απόγονος του Προμηθέα, το GHB είναι ένα πολύ πιο εύκολο να φτιαχτεί ηρεμιστικό, αλλά έχει τους κινδύνους του στη χρήση.