Question <investigation & study> Μολυσμένη μεθαμφεταμίνη pt I: δοκιμή, ανάλυση

phenethylope

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Γεια σας παιδιά

ιστορικό : για να μην τα πολυλογώ, έχω μια σκατομεθαμφεταμίνη! Ήμουν στις παρυφές αυτής της ιστοσελίδας για ένα χρόνο περίπου, αλλά αποφάσισα να κάνω επίσημο γεια.

από γρήγορο έλεγχο FTIR πρώτα απ' όλα, υπήρχε κάποια κεταμίνη μέσα. Από την έρευνά μου όμως, είναι και τα δύο υδατοδιαλυτά και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει εύκολη μέθοδος.
Το χειρότερο είναι ότι είχε αυτά τα λίγα στίγματα (περισσότερα από λίγα) κόκκινου, μπλε καφέ σκατά μέσα... Ποτέ, ποτέ, από δυνητικά τριψήφιες αγορές, δεν συνάντησα ποτέ τέτοιες αηδίες. Από τις περιορισμένες γνώσεις μου φαίνεται να είναι ακατάλληλα πλυμένα σκουπίδια τύπου προδρόμου που βρίσκονται ακόμα μέσα σε αυτό.

Σχέδιο δράσης: Θα στείλω πιο λεπτομερές δείγμα σε ένα μέρος που χρησιμοποιεί επιφανειακό Raman καθώς και FTIR.
Μπορεί να συλλέξω το ωραιότερο θραύσμα και να κάνω μια γρήγορη πλύση και ίσως και την πρώτη μου ΑΒΕ.

Ερώτηση:
Υπάρχει καθιερωμένη οδός διαχωρισμού της κεταμίνης και της μεθαμφεταμίνης;

Θα προσθέσω φωτογραφίες αργότερα σήμερα, ευχαριστώ για όποιον το διάβασε.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Εάν εξουδετερώσετε το οξύ, σε μορφή βάσης, η μεθαμίνη είναι διαλυτή στην ακετόνη, το χλωροφόρμιο και τον αιθέρα και η κετα,ι'ες δεν είναι διαλυτή στην ακετόνη και τον αιθέρα και μόνο εν μέρει διαλυτή στο χλωροφόρμιο. Η ακετόνη μου φαίνεται ως η προφανής επιλογή. Δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία για τη διαλυτότητα της κεταμίνης hcl, αλλά είναι πιθανό να είναι ένας διαλύτης που διαλύει το 1 και όχι το άλλο.