Λυπάμαι που δεν μπορώ να επεξεργαστώ το μήνυμά μου. εδώ είναι το υπόλοιπο κείμενο μου.
Μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ειδικά τους διαδικτυακούς πωλητές.
Έχω εξαπατηθεί 5 φορές και έχω χάσει πολλά χρήματα. Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορώ να δώσω σχετικά με αυτό.
* Ποτέ μην αγοράζετε ποτέ από το διαδίκτυο. Αν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε υπηρεσία μεσεγγύησης. Πιθανώς δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν escrow.
* συναλλαγές πρόσωπο με πρόσωπο, μην δίνετε χρήματα μέχρι να επαληθεύσετε τα πράγματα.
- Πιθανόν να σας πουν, θα πάρω πράγματα από την κρυψώνα και θα σας τα φέρω, δώστε χρήματα τώρα και δεν θα ξαναδείτε αυτόν τον τύπο.
- Μπορούν να σας δώσουν μια τσάντα με ψεύτικα πράγματα. μυρίστε ή δοκιμάστε πριν δώσετε χρήματα.
- Μην δείχνετε τα χρήματα ή το πορτοφόλι σας πριν ελέγξετε τα πράγματα. όταν είστε σίγουροι %100 τότε δώστε χρήματα.
- Μερικές φορές λένε ότι είναι 60$, τότε πάντα ανεβάζουν την τιμή. μην τους αφήσετε ποτέ να το κάνουν αυτό.
Όλα αυτά τα έζησα. Ακόμη και εγώ ήρθα εδώ για να βρω έναν αξιοπρεπή πωλητή, αλλά δεν μπόρεσα. Επειδή οι πωλητές δεν εμπιστεύονται κανέναν. Οπότε πρέπει να κάνετε το ίδιο.
Τι μπορείς να κάνεις;
Προσπαθήστε να βρείτε ένα άτομο που γνωρίζει κάποιον, ο μόνος τρόπος είναι αυτός. Διαφορετικά, θα είναι σαν να χτυπάς τον αέρα.