Question Πρόβλημα με τη μεταφόρτωση εικόνων.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Προσπαθώ να αλλάξω το avatar μου, αλλά μου λέει συνεχώς ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη για να ολοκληρωθεί η εργασία. Έχω 6 gb ελεύθερα και 25 gb στην κάρτα micro-sd. Δεν είναι θέμα μνήμης. Καθάρισα την προσωρινή μνήμη μου. Καμία ιδέα;

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του σφάλματος

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
😅😅😅😅 Δεν μπορώ, δεν με αφήνει να ανεβάσω μια εικόνα. Θα προσπαθήσω ξανά. Αυτό το τηλέφωνο είναι jailbroke, οπότε κάνει περίεργα πράγματα μερικές φορές
CxyEuA0DVl

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
🤷🤷🤷 Έπαιρνα ένα σφάλμα 503 νωρίτερα, ποιος ξέρει τι κάνω, δεν έχω 😜😜 καλά, ας δοκιμάσω να αλλάξω το avatar μου και να δω τι θα συμβεί

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Εντάξει, το πρόβλημά μου είναι ότι όταν προσπαθώ να αλλάξω το avatar μου, ανοίγει μια οθόνη με τυχαίες εικόνες που δεν φαίνεται να είναι κάποιο συγκεκριμένο αρχείο. Είναι όταν, σε αυτή την οθόνη πατάω browse, και πλοηγούμαι στο φάκελο που παίρνω τα μηνύματα λάθους. Επίσης, χρησιμοποιούσα το Tor και τώρα δεν χρησιμοποιώ. 🤔🤔🤔😅🤷 Ίσως ο φάκελος στον οποίο προσπαθώ να πλοηγηθώ βρίσκεται στην κάρτα SD και αυτό είναι το πρόβλημα. Θα το ελέγξω αυτό και συγγνώμη, έπρεπε να είχα διερευνήσει όλες τις επιλογές πριν την ανάρτηση.