Looking for a vendor Ψάχνετε για MDMA /MMC3/4 /Ket

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Ανάγκη παράδοσης στην Ασία, πληρωμή μόνο με εγγύηση, που δεν θέλουν συμφωνία με εγγύηση, παρακαλώ μην στείλετε μήνυμα !!!

peaks

See my products
Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
69
Δεν υπάρχει πρόβλημα. όταν πληρώνετε τότε και τις τιμές της Ασίας και όχι την ευρωπαϊκή τιμή ?????
Το πρόβλημα είναι ότι όλοι θέλουν ευρωπαϊκή τιμή αλλά θέλουν να πάρουν 0 ρίσκο! Το ίδιο ζητάω και από τους ανθρώπους της Κολομβίας.στείλτε μου ένα τούβλο για 4000 στην Ευρώπη με escrow!!!

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Αν είμαι στην Ασία αυτή η τιμή της Ασίας δεν υπάρχει θέμα , έχουν τιμή για τα πάντα

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
15

υπάρχουν πολλά αντιδραστήρια στην περιοχή σας

φθηνό

Καλύτερα να βρείτε ανθρώπους που ξέρουν να μαγειρεύουν.

Η γνώμη μου

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
49
Deals
1
Θέλει να τρώει και την πίτα του και να την τρώει κιόλας. Θέλει να στέλνει σε χώρα υψηλού κινδύνου, και θέλει να πληρώνει τιμή Ευρώπης, και θέλει εγγυημένη. Lol. Για να είμαι ειλικρινής, μοιάζει με σπατάλη χρόνου.

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Όταν μάθετε να είστε επαγγελματίες, μπορούμε να συνεργαστούμε.
Τώρα θα σας δώσω μια συμβουλή ως δώρο, ένας πωλητής που σέβεται τον εαυτό του και έχει εμπειρία στέλνει στις χώρες που μπορεί, αν δεν μπορεί δεν στέλνει, αν μπορεί θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα πράγματά του.
Και εγώ συνεργάζομαι με πολλούς εμπόρους εδώ χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, δεν μου λείπουν οι προμηθευτές, απλά πάντα ψάχνω για περισσότερους γιατί η ζήτηση δεν έχει τέλος.
Την ημέρα που θα ξέρετε πώς να δουλέψετε στείλτε ένα μήνυμα και θα αγοράσω από εσάς.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
49
Deals
1
Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα στείλει σε u 100% εγγυημένα σε μια χώρα υψηλού κινδύνου με 5 ευρώ το g. U ζητήθηκε, συγγνώμη ζητήθηκε. Lol

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Έχετε διευθυντές εδώ , μπορείτε να ρωτήσετε πόση συμφωνία κάνω σε μια εβδομάδα , αν θέλετε να πουλήσετε πουλήστε μην μιλάτε πολύ , αν έχετε ελεύθερο χρόνο βγάλτε λεφτά αν όχι πηγαίνετε να κοιμηθείτε παιδί