Question Lsd, σκούρα σκόνη;

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
78
Γεια σας, θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος έχει δει ποτέ LSD σε μορφή γκρι/μαύρης σκόνης; Κάποιος γνωστός μου παρήγγειλε μια μικρή ποσότητα από μια κινέζικη εταιρεία και νομίζω, ότι έχει εξαπατηθεί... ανακάτεψε 0,22g σε 100ml IPA, αλλά ο δοκιμαζόμενος δεν μπορούσε να αισθανθεί κανένα αποτέλεσμα μετά από 2-3 σταγόνες. Έχει κανείς μια ιδέα; Ίσως έκανε κάτι λάθος. Αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ για lsd σε μαύρη σκόνη.

adbb5clsupplier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Όχι, έχω έρθει σε επαφή με τη χημική βιομηχανία της Κίνας για περισσότερα από δέκα χρόνια και δεν έχω δει ποτέ μαύρη σκόνη lsd.

adbb5clsupplier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Έχω ένα προϊόν εδώ που παράγει παρόμοιο αποτέλεσμα,νέο νομικό προϊόν,

adbb5clsupplier

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Για κάποιους άλλους επαγγελματικούς λόγους, δεν μπορώ να δημοσιεύσω τον αριθμό cas

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Πριν από 10 χρόνια η μαύρη ή σκούρα σκόνη LSD δεν ήταν ασυνήθιστη, η καθαρότητα αυξήθηκε σημαντικά και οι τιμές έπεσαν μετά τη σύγκρουση TGUK VS JOR. Πάντα αποκαλούσα το σκούρο υλικό china xtal. Ένας πωλητής στο TMG πουλούσε κατάλογο με κινέζικο LSD που ήταν ανοιχτό καφέ. Δεν είμαι σίγουρος για το τι έχετε, αλλά ακούγεται σαν ίσως πρόδρομο υλικό. Τι πληρώσατε γι 'αυτό; '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
Σας έγραψα ιδιαιτέρως...περιμένω την απάντησή σας...να είστε καλά.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
Παρακαλώ όνομα του προϊόντος; πιθανότητες να θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από αυτό αν λειτουργεί καλά.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
πήρα ένα δείγμα αυτής της καφέ σκόνης από την Κίνα και αποδείχτηκε ότι ήταν ανενεργή, ίσως είναι κάποια πρόδρομη ουσία;;;...δεν ξέρω, το δείγμα μου κατέληξε σε ένα κάδο απορριμμάτων..αλλά αρκετοί νόμιμοι προμηθευτές καθινόνων μέχρι στιγμής το διαφημίζουν και στο L.S.D ως ald52, τουλάχιστον ήταν μυστηριώδες για μένα, οπότε ζήτησα ένα δείγμα, το in vitro αποτέλεσμα: ανενεργό σε καλά ρυθμισμένες δόσεις.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Το LSD ως σκόνη είναι η μαλακία νούμερο ένα. Το LSD είναι τόσο ισχυρό ώστε να πωλείται σαν υγρό