- Reaction score
- 0
Οι ερασιτέχνες που επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές των μεγάλωνμεσαίας κλίμακας παραγωγής μεθαμφεταμίνης από πραγματικούς επαγγελματίες με μια γρήγορη και φιλική προς τους αρχάριους ρύθμιση/συνταγή με τις υψηλότερες/καθαρότερες αποδόσεις όπως είπα στην αρχή Είμαι ερασιτέχνης το παίρνω ελαφρά όμως με τη σωστή καθοδήγηση και γνώση από κάποιον είμαι πολύ ΓΡΗΓΟΡΗ μαθήτρια που δίνει προσοχή και εφαρμόζει κάθε λεπτομέρεια που διδάσκεται μου αρέσει να μαθαίνω τα σωστό τρόπο βήμα προς βήμα ακόμα και αν είναι πιο δύσκολο από τον απλοποιημένο τρόπο της μεθόδου σας αυτό είναι επειδή είναι πιο εύκολο για μένα να πω πού μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος ή ποια μέρη της μεθόδου μπορώ να τσιμπήσω για να woek καλύτερα για μένα οποιεσδήποτε συμβουλές σχετικά με τις μεθόδους ή τους τύπους του εξοπλισμού δεν έχει σημασία αν το κατάστημα αγόρασε είναι diy έκανε είμαι ανοιχτός για όλες τις προτάσεις ψάχνει για ένα σύνολο για 10-15kgs την εβδομάδα οποιαδήποτε γνώση σχετικά με τις ποσότητες του κάθε chwmical που απαιτούνται για αυτό το μέγεθος και τη λειτουργία Ποια είναι η τιμή εκκίνησης από τα χημικά στον εξοπλισμό που απαιτείται για αυτό το είδος της λειτουργίας προφανώς ill έχουν μια μίνι έκδοση του set up μου για να δοκιμάσει παρτίδες πριν πάει ότι μεγάλο και επίσης πριν από κάθε μεγάλη παρτίδα για μια δοκιμαστική λειτουργία πριν κάνω μια μεγάλη παρτίδα αυτής της ποσότητας, ενώ εγώ πρακτική Id ήθελα να πάρει το μεγαλύτερο σύνολο μαζί, καθώς και. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον είναι πρόθυμος να μου δώσει κάποια από εκεί γνώση