Μείωση της ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ PSE-RP-I2

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
ψευδοεκχύλισε τον τρόπο Κατευθείαν στο Ε επειδή η μέθοδος Α/Β δεν λειτούργησε για μένα.
120mg θειικής ψευδοεφεδρίνης + 5mg λοραταδίνης ανά ένα χάπι
10g θειικής ψευδοεφεδρίνης
15g κρυσταλλική κοκκία ιωδίου
5g RP
5ml H2o
παλινδρόμηση
μου συνέβη ότι κατά τη διάρκεια της αντίδρασης μετά από μια ώρα, η ταινία στεγανοποίησης μεταξύ του λαιμού της τράπεζας και του ψυγείου έφυγε και άρχισε να καπνίζει έντονα. είναι δυνατόν να εξατμίστηκε και η μεθαδόνη;
αυτό συνέβη σε θερμοκρασία 120 C. έκλεισα την κουζίνα και περίμενα να κρυώσει για να μπορέσω να επισκευάσω την ταινία στεγανοποίησης. και πάλι άρχισα να την ξαναζεσταίνω, αλλά όχι πριν την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα χρόνο μετά.
είναι δυνατόν αυτό το σπάσιμο να προκάλεσε ζημιά στην αντίδραση;
όταν λοιπόν άρχισα να το ξαναζεσταίνω κάτω από έναν ψυκτήρα παλινδρόμησης (ένα μπαλόνι τοποθετημένο στην άκρη του) στους 130 C, διατήρησα αυτή τη θερμοκρασία για μια ώρα.
στη συνέχεια το άφησα να κρυώσει και έριξα νερό εκεί και το φιλτράρισα.
ολόκληρο το μείγμα ήταν πράσινο. Είναι φυσιολογικό;
Περίμενα να είναι κιτρινωπό ή διαυγές.
Εν πάση περιπτώσει, συνέχισα, πρόσθεσα NAOH σε ph 12+
Στη συνέχεια πρόσθεσα 2x 100ml ξυλόλιο
(έβαλα το κάτω στρώμα κάτω)
Ξέπλυνα το ξυλόλιο με κρύο, ζεστό και κρύο DH2O
Έβαλα MgSO 4 σε χωνί Buchner με διηθητικό χαρτί, μέσα από το οποίο έριξα ένα στρώμα ξυλόλης.
Στη συνέχεια αεριοποίησα το στρώμα ξυλενίου με αέριο hcl (nacl + h2so4 ξηραμένο πάνω από CaCl2).
Είμαι απογοητευμένος, περίμενα υψηλότερη απόδοση τουλάχιστον 6g, αντ' αυτού έχω 3g λευκής σκόνης.
Θα προσπαθήσω να την ανακρυσταλλώσω.
Διέλυσα αυτή τη σκόνη σε ένα ποτήρι ζέσεως σε καυτή ισοπροπυλική αλκοόλη, πρόσθεσα περίπου 10 ml ακετόνης, το κάλυψα και το έβαλα στην κατάψυξη.

Ίσως η ευτυχία χάθηκε, ίσως δεν έχω αρκετές γνώσεις.

Εδώ είναι το αποτέλεσμα

Last edited:
Reaction score
312
Η ελεύθερη βάση της μεθαμφεταμίνης μπορεί να πετάξει μακριά με τον ατμό, αλλά ίσως δεν είναι μόνο αυτό. Αυτή η τεχνική σύνθεσης παράγει υποπροϊόντα της αντίδρασης, όπως υποδεικνύεται από το χρώμα του μείγματος. Νομίζω ότι μια τόσο χαμηλή απόδοση οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων.
Είναι η πρώτη φορά που συνθέτετε μεθαμφεταμίνη με αυτόν τον τρόπο;
Νομίζω ότι αξίζει να το επαναλάβετε και να αποκτήσετε εμπειρία.
Η προκύπτουσα μεθαμφεταμίνη φαίνεται υπέροχη στη φωτογραφία. Η εκχύλιση, η οξίνιση και η ανακρυστάλλωση ήταν επιτυχείς.
Ήταν η μεθαμφεταμίνη καλής ποιότητας;

Last edited:

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Έχω ήδη ρυθμίσει αυτή την αντίδραση περίπου 2 φορές, δεν έχω καταφέρει ποτέ να το κάνω. Την έδωσα σε έναν φίλο. Έχω να τον δω πολύ καιρό. Δεν έχω τρόπο να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο. Από τη δική μου μυρωδιά, ξέρω ότι όταν απολάμβανα μεθαμφεταμίνη από διαθέσιμες πηγές, η μεθαμφεταμίνη ήταν πικρή, ήταν μια συγκεκριμένη χημική οσμή. Αυτό το δικό μου προϊόν ήταν επίσης πικρό, αλλά δεν είχε μυρωδιά. Έβαλα ένα μικρό κομμάτι του προϊόντος να διαλυθεί σε νερό και η μέτρηση του pH ήταν μπλε.

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας, θα προσπαθήσω σίγουρα ξανά.
Στη συνέχεια θα δημοσιεύσω την εργασία μου στο φόρουμ

Ouroboros369

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Φαίνεται ότι είχατε αξιοπρεπή επιτυχία. Έχω δοκιμάσει αναγωγές rp/i αμέτρητες φορές και πάντα έχω προβλήματα με το να παίρνω το pfed μου καθαρό, οπότε τις περισσότερες φορές η αντίδρασή μου αποτυγχάνει.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
από 10g ψευδοαπόδοση 0,4g είναι κρίμα, προσευχήθηκα ότι περίμενα περισσότερα

Ouroboros369

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Αυτό είναι κρίμα, λυπάμαι που το ακούω.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
κανείς δεν έπεσε από τον ουρανό και δεν ήξερε τα πάντα αμέσως, θα το δοκιμάσουμε περαιτέρω, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η αγάπη που διαρκεί είναι απαραίτητη.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Λόγω του χρόνου απόκρισης LWR 36-48 ώρες (μέγιστο 120°) 107,5-112,5° ήταν ιδανικός και μια αύξηση σε 0,8 ml dh2o - 1g E. Η απόδοση αυξήθηκε από 42% σε 57%. Αν έχουν την ευκαιρία και το χρόνο, θα μπορούσαν να το δοκιμάσουν.

Καλή τύχη.