- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 94
ψευδοεκχύλισε τον τρόπο Κατευθείαν στο Ε επειδή η μέθοδος Α/Β δεν λειτούργησε για μένα.
120mg θειικής ψευδοεφεδρίνης + 5mg λοραταδίνης ανά ένα χάπι
10g θειικής ψευδοεφεδρίνης
15g κρυσταλλική κοκκία ιωδίου
5g RP
5ml H2o
παλινδρόμηση
μου συνέβη ότι κατά τη διάρκεια της αντίδρασης μετά από μια ώρα, η ταινία στεγανοποίησης μεταξύ του λαιμού της τράπεζας και του ψυγείου έφυγε και άρχισε να καπνίζει έντονα. είναι δυνατόν να εξατμίστηκε και η μεθαδόνη;
αυτό συνέβη σε θερμοκρασία 120 C. έκλεισα την κουζίνα και περίμενα να κρυώσει για να μπορέσω να επισκευάσω την ταινία στεγανοποίησης. και πάλι άρχισα να την ξαναζεσταίνω, αλλά όχι πριν την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα χρόνο μετά.
είναι δυνατόν αυτό το σπάσιμο να προκάλεσε ζημιά στην αντίδραση;
όταν λοιπόν άρχισα να το ξαναζεσταίνω κάτω από έναν ψυκτήρα παλινδρόμησης (ένα μπαλόνι τοποθετημένο στην άκρη του) στους 130 C, διατήρησα αυτή τη θερμοκρασία για μια ώρα.
στη συνέχεια το άφησα να κρυώσει και έριξα νερό εκεί και το φιλτράρισα.
ολόκληρο το μείγμα ήταν πράσινο. Είναι φυσιολογικό;
Περίμενα να είναι κιτρινωπό ή διαυγές.
Εν πάση περιπτώσει, συνέχισα, πρόσθεσα NAOH σε ph 12+
Στη συνέχεια πρόσθεσα 2x 100ml ξυλόλιο
(έβαλα το κάτω στρώμα κάτω)
Ξέπλυνα το ξυλόλιο με κρύο, ζεστό και κρύο DH2O
Έβαλα MgSO 4 σε χωνί Buchner με διηθητικό χαρτί, μέσα από το οποίο έριξα ένα στρώμα ξυλόλης.
Στη συνέχεια αεριοποίησα το στρώμα ξυλενίου με αέριο hcl (nacl + h2so4 ξηραμένο πάνω από CaCl2).
Είμαι απογοητευμένος, περίμενα υψηλότερη απόδοση τουλάχιστον 6g, αντ' αυτού έχω 3g λευκής σκόνης.
Θα προσπαθήσω να την ανακρυσταλλώσω.
Διέλυσα αυτή τη σκόνη σε ένα ποτήρι ζέσεως σε καυτή ισοπροπυλική αλκοόλη, πρόσθεσα περίπου 10 ml ακετόνης, το κάλυψα και το έβαλα στην κατάψυξη.
Ίσως η ευτυχία χάθηκε, ίσως δεν έχω αρκετές γνώσεις.
Εδώ είναι το αποτέλεσμα
120mg θειικής ψευδοεφεδρίνης + 5mg λοραταδίνης ανά ένα χάπι
10g θειικής ψευδοεφεδρίνης
15g κρυσταλλική κοκκία ιωδίου
5g RP
5ml H2o
παλινδρόμηση
μου συνέβη ότι κατά τη διάρκεια της αντίδρασης μετά από μια ώρα, η ταινία στεγανοποίησης μεταξύ του λαιμού της τράπεζας και του ψυγείου έφυγε και άρχισε να καπνίζει έντονα. είναι δυνατόν να εξατμίστηκε και η μεθαδόνη;
αυτό συνέβη σε θερμοκρασία 120 C. έκλεισα την κουζίνα και περίμενα να κρυώσει για να μπορέσω να επισκευάσω την ταινία στεγανοποίησης. και πάλι άρχισα να την ξαναζεσταίνω, αλλά όχι πριν την επόμενη μέρα γιατί δεν είχα χρόνο μετά.
είναι δυνατόν αυτό το σπάσιμο να προκάλεσε ζημιά στην αντίδραση;
όταν λοιπόν άρχισα να το ξαναζεσταίνω κάτω από έναν ψυκτήρα παλινδρόμησης (ένα μπαλόνι τοποθετημένο στην άκρη του) στους 130 C, διατήρησα αυτή τη θερμοκρασία για μια ώρα.
στη συνέχεια το άφησα να κρυώσει και έριξα νερό εκεί και το φιλτράρισα.
ολόκληρο το μείγμα ήταν πράσινο. Είναι φυσιολογικό;
Περίμενα να είναι κιτρινωπό ή διαυγές.
Εν πάση περιπτώσει, συνέχισα, πρόσθεσα NAOH σε ph 12+
Στη συνέχεια πρόσθεσα 2x 100ml ξυλόλιο
(έβαλα το κάτω στρώμα κάτω)
Ξέπλυνα το ξυλόλιο με κρύο, ζεστό και κρύο DH2O
Έβαλα MgSO 4 σε χωνί Buchner με διηθητικό χαρτί, μέσα από το οποίο έριξα ένα στρώμα ξυλόλης.
Στη συνέχεια αεριοποίησα το στρώμα ξυλενίου με αέριο hcl (nacl + h2so4 ξηραμένο πάνω από CaCl2).
Είμαι απογοητευμένος, περίμενα υψηλότερη απόδοση τουλάχιστον 6g, αντ' αυτού έχω 3g λευκής σκόνης.
Θα προσπαθήσω να την ανακρυσταλλώσω.
Διέλυσα αυτή τη σκόνη σε ένα ποτήρι ζέσεως σε καυτή ισοπροπυλική αλκοόλη, πρόσθεσα περίπου 10 ml ακετόνης, το κάλυψα και το έβαλα στην κατάψυξη.
Ίσως η ευτυχία χάθηκε, ίσως δεν έχω αρκετές γνώσεις.
Εδώ είναι το αποτέλεσμα
1.png - AnonFiles
anonfiles.com
4.png - AnonFiles
anonfiles.com
5.png - AnonFiles
anonfiles.com
2 (2).png - AnonFiles
anonfiles.com
3.png - AnonFiles
anonfiles.com
6 (1).png - AnonFiles