- Reaction score
- 5
Γεια σας κατά τον καθαρισμό των αμινών 1n και 2n λαμβάνω 0% απόδοση ενώ φυσαλιδίζω hcl σε τολουόλιο+προϊόν αμινών (50g αμινών σε 300ml τολουόλιο) -(χρησιμοποίησα 20-30 MgSO4 για την προ-ξήρανση της οργανικής φάσης)
έψαξα λίγο στο google και βρήκα ότι το MgSO4 είναι ασύμβατο με ευαίσθητες στα οξέα ενώσεις
παρακαλώ δείτε :
είναι δυνατόν το MgSO4 να απορροφήσει όλο το προϊόν μου και να καταστρέψει την απόδοση μου;
και αν soo πώς είναι δυνατόν ότι αυτό το MgSO4 απορροφητικό που χρησιμοποίησα soo συνήθως στο φροντιστήριο για το προϊόν και το αέριο έξω mdma + meth ?
έψαξα λίγο στο google και βρήκα ότι το MgSO4 είναι ασύμβατο με ευαίσθητες στα οξέα ενώσεις
παρακαλώ δείτε :
4.7: Εργασίες αντίδρασης
Ένα βασικό βήμα για τη διεξαγωγή μιας αντίδρασης και την απομόνωση του προϊόντος έρχεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αντίδρασης και ονομάζεται "work-up" της αντίδρασης . Το work-up αναφέρεται σε μεθόδους που αποσκοπούν στην ...
chem.libretexts.org
είναι δυνατόν το MgSO4 να απορροφήσει όλο το προϊόν μου και να καταστρέψει την απόδοση μου;
και αν soo πώς είναι δυνατόν ότι αυτό το MgSO4 απορροφητικό που χρησιμοποίησα soo συνήθως στο φροντιστήριο για το προϊόν και το αέριο έξω mdma + meth ?