Οι πιο αποδοτικές/"καλύτερες" μειώσεις σε κλίμακα ατόμων

Blammo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Κατά την αντίληψή μου, οι καταλύτες πολύτιμων μετάλλων φαίνεται να είναι οι πιο αποδοτικοί ως προς τα άτομα, αλλά συχνά απαιτούν πίεση και αέριο υδρογόνο, γεγονός που πιστεύω ότι περιορίζει την επεκτασιμότητα και το μέγεθος του δοχείου αντίδρασης.

Ο leuckart είναι απλός, εύκολος και φθηνός, αλλά δίνει φτωχές αποδόσεις και φαίνεται να μην είναι πολύ ατομικά αποδοτικός, αλλά αυτό είναι η σκέψη μου που δεν βασίζεται σε μαθηματικά.

Το αμάλγαμα υδραργύρου φαίνεται να λειτουργεί αρκετά θερμά σε κλίμακα, και ο τοξικός υδράργυρος είναι ένα ζήτημα.

Φαίνεται ότι η υδρογόνωση με μεταφορά σε μεγάλη κλίμακα με καταλύτες πολύτιμων μετάλλων είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε, καθώς δεν νομίζω ότι αυτό απαιτεί πίεση. Ωστόσο. Δεν μπορώ να βρω παραδείγματα χρήσης αυτής της μεθόδου σε πράγματα όπως p2p, mdp2p κ.λπ. και αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει να έχει τα δικά της προβλήματα για αυτά τα υποστρώματα.

Τι πιστεύετε εσείς;

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,000
Deals
1
Hello, sorry for a long reply. I think, it would be quite expansive way. By the way, I posted Pd/C hydrogenation of MDP2P in the relevant section. Look at there.