Question Χρειάζεστε έναν χημικό για να εξηγήσει μια σύνθεση που μοιράζεται εδώ

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148

Πρώτα απ' όλα, χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη τουφόρουμ .

Θα σας πω λίγα λόγια για τον εαυτό μου και τα προβλήματα που αντιμετώπισα κατά την εκμάθηση και την εφαρμογή ορισμένων συνθέσεων στο φόρουμ. Νομίζω ότι οι επαγγελματίες υπόγειοι χημικοί εδώ θα λύσουν τα προβλήματά μου :)

Έχω εξετάσει όλες τις συνθέσεις που μοιράζονται σε αυτό το φόρουμ και ορισμένα σημεία όπου οι άνθρωποι έχουν προβλήματα για περίπου 1 μήνα και έχω βιώσει ήσυχα τα πιθανά προβλήματα
που αντιμετωπίζουν. Ενδιαφέρομαι πολύ για την αμφεταμίνη και τα παράγωγά της λόγω του τμήματος που σπούδασα στο πανεπιστήμιο. Γι' αυτό προσπαθώ να κάνω έρευνα από ξένες πηγές και να παίρνω τις πληροφορίες που θέλω, αντί να μαθαίνω από ηλίθιους που έχουν δίπλωμα στη χώρα μου και δεν ξέρουν τίποτα.

Ζω στην Τουρκία. Ως εκ τούτου, η μητρική μου γλώσσα είναι η τουρκική. Οι όροι που χρησιμοποιείτε σε κάποιες συναλλαγές εδώ είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείτε να κάνετε σε κάποιες συνθέσεις. Είναι σχεδόν αδύνατο να αναζητήσω έναν όρο ή μια λέξη που δεν καταλαβαίνω στο διαδίκτυο ή στο φόρουμ.
Βρήκα τη σύνθεση που έγραψα παρακάτω σε αυτό το φόρουμ. Δυστυχώς, το μέλος μας που μοιράστηκε αυτή τη σύνθεση δεν μοιράστηκε πολλές επεξηγηματικές πληροφορίες για νέους χημικούς :(

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα σας γράψω, αξιότιμοι επαγγελματίες καθηγητές μου, ερωτήσεις δίπλα στις παρακάτω γραμμές / με αρίθμηση των τμημάτων που έβαλα. Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να απαντήσετε στις ερωτήσεις όπως τις αρίθμησα. :)

4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4

ελαιόλουτρο
4 ώρες παλινδρόμηση
μετά την αντίδραση:

150ml DH2O /3
προσθέστε NaOH PH 12+ /3-1
100ml ξυλόλιο /3-2

πλύνετε με ζεστό, κρύο DH2O /4
ξεχωριστό χωνί /5

+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
προσθήκη 35%HCL PH 7 /6-2

εξάτμιση στη θερμότητα /7
πλύση με κρύα ακετόνη /8
ανακρυστάλλωση σε ισοπροπυλική αλκοόλη με ακετόνη /9
παραμονή στην κατάψυξη για 12 ώρες
φιλτράρισμα

ΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΆ ΜΟΥ:
1: Είναι ψευδοεφεδρίνη που βγάζουμε και βάζουμε απευθείας από τα φάρμακα ψευδοεφεδρίνης που αναφέρονται εδώ ή είναι καθαρή; (χάπια που βγάλαμε από το κουτί και συνθλίψαμε χωρίς καμία ενέργεια)... Αν είναι φάρμακο, ποιο φάρμακο θα συνιστούσατε και έχει σημασία πόσα mg είναι; Η ψευδοεφεδρίνη (PEH) αναγράφεται σε ορισμένα κουτιά φαρμάκων στη χώρα μας. Υποθέτω ότι η αναγραφή PEH σημαίνει ότι είναι άχρηστο για αυτή τη διαδικασία.
2: Εδώ αναφέρεται το ιώδιο. αλλά η αναγραφή του Ι2 με μπέρδεψε. Όταν ρώτησα τον καθηγητή μου, είπε ότι πρόκειται για ένωση ιωδίου, αλλά ο ίδιος δεν γνωρίζει. Τι σημαίνει το 2;
3: Μετά την αντίδραση, θα κάνουμε τις πράξεις που κάναμε εδώ στη φυσαλίδα όπου έγινε η αντίδραση ή πρέπει να το κάνουμε σε ένα ποτήρι ξεχωριστά;
3-1: Απ' ό,τι κατάλαβα, μας ζητήθηκε να αυξήσουμε το επίπεδο του pH πάνω από το 12 χρησιμοποιώντας υδροξείδιο του νατρίου. Αν κατάλαβα καλά, απλά πείτε ΝΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΟΣ :D

3-2: Αν αυξήσαμε το επίπεδο του pH στο προηγούμενο άρθρο, γιατί προσθέτουμε ξανά οξύ και διαταράσσουμε την ισορροπία του pH; Ποιος είναι ο σκοπός της προσθήκης;
4: Δεν καταλαβαίνω τίποτα που γίνεται σε αυτό το άρθρο παρακαλώ εξηγήστε το με σαφήνεια ή δημοσιεύστε ένα άρθρο ή βίντεο όπου μπορώ να μάθω.
5: Δεν καταλαβαίνω τίποτα που γίνεται σε αυτό το άρθρο παρακαλώ εξηγήστε το με σαφήνεια ή δημοσιεύστε ένα άρθρο ή βίντεο όπου μπορώ να μάθω.
6: Πού προσθέτουμε
6-1: Πού προσθέτουμε
6:2: Νομίζω ότι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι να εξουδετερώσουμε το μείγμα χρησιμοποιώντας HCl. (αλλά ακόμα δεν ξέρω σε ποιο μείγμα να προσθέσουμε τα πράγματα εδώ:D)
7: ποιος είναι ο σκοπός μας να το κάνουμε αυτό και ποιο μείγμα προσπαθούμε να εξατμίσουμε
8: Ποια είναι η διαδικασία πλύσης με κρύα ακετόνη και γιατί γίνεται; (Χρειάζομαι μια σαφή εξήγηση για το πώς γίνεται αυτό γιατί είναι μια κατάσταση που θα μάθω για πρώτη φορά)
9: Αυτή είναι η ερώτηση για την οποία θέλω περισσότερο διευκρινίσεις. Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με αυτό. Χρειάζομαι μια σαφή εξήγηση για το πώς γίνεται και γιατί.

Νομίζω ότι αυτές είναι όλες οι ερωτήσεις που χρειάζομαι. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Και θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι προσπαθώ να κατανοήσω σχεδόν όλες τις συνθέσεις που μοιράστηκε ο καθηγητής μας G.Patton κρατώντας σημειώσεις στο τετράδιό μου και δουλεύοντας πάνω σε αυτές. Έκανα μια σημείωση στην πρώτη σελίδα του τετραδίου μου ότι είστε ο μυστικός μου ήρωας.
Αν μια μέρα με συλλάβουν, θα πω σε όλους τους φίλους μου για εσάς στη φυλακή. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Solution
No, sorry, you actually made an effort to read the syntheses. I won't be like that. But really, can you link to the original synthesis description, because the steps you describe doesn't make sense.
But:
5. You add the xylene to bind the amphetamine freebase in. It's soluble in xylene or toluene, but not water soluble, so it will form a layer on top of the layer of water and water soluble stuff. Then you pour everything in a separating funnel (if you don't know what a separating funnel is and how to use it, research that) and let the layers separate, after which you drain out the bottom water layer.
You're now left with a rather dirty mix of xylene, freebase meth and impurities in your funnel. You pour water on that, shake the funnel...

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
μελετήστε πρώτα τους όρους και τις τεχνικές της οργανικής χημείας ώστε να κατανοήσετε τις διαδικασίες και τους όρους θα σας συνιστούσα να ξεκινήσετε από εδώ.
παρακολουθήστε επίσης τα βίντεο άλλων συνθέσεων σε αυτό το φόρουμ, ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη εικόνα. επίσης υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube στα οποία μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις διαδικασίες.
λίγες υποδείξεις από εμένα θα ήταν 1.είτε να χρησιμοποιήσεις ήδη καθαρισμένο ψευδόχαρτο,αν έχεις θρυμματισμένα χάπια πρέπει να διαχωρίσεις το ψευδόχαρτο από τα fillers των χαπιών(νομίζω υπάρχει ένα post σχετικά με αυτό εδώ δεν είμαι σίγουρος όμως αλλά μπορείς να το βρεις και αλλού).2.το I2 είναι το ιώδιο στη στοιχειώδη μορφή του είναι από εκείνες τις ενώσεις όπως το οξυγόνο(O2) που εμφανίζονται πάντα σε συντομογραφία του 2.άρα κανονικό ιώδιο.αν το ρώτησες αυτό τον καθηγητή χημείας και δεν το ήξερε θα έπρεπε να απολυθεί.

Μη σε συλλάβουν αδερφέ.Αν το κάνεις μην το κάνεις αυτό xD
Και επίσης καλή τύχη στις προσπάθειές σου υπάρχουν πολύ πιο εξειδικευμένοι άνθρωποι από εμένα σε αυτό το φόρουμ που είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν.
Μείνετε ασφαλείς.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας, αδελφέ. Αύριο θα γαμήσω τη δασκάλα μου για την ηλίθια απάντηση της Ι2. :D

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
1: Πρόκειται για καθαρή εφεδρίνη ή ψευδοεφεδρίνη.
2: Είναι καθαρή ιωδίνη.
3: Στο ίδιο δοχείο εκχύλισης, αν δεν έχετε όρεξη να χύσετε πράγματα
3.1: Ναι, ανόητε.
3.2: Προσθέτετε υδροξείδιο για να φτιάξετε λάδι ελεύθερης βάσης. Μετά το διαχωρισμό, το επεξεργάζεστε με οξύ για να φτιάξετε τη μορφή άλατος του προϊόντος. Ψάξτε για την "εκχύλιση με οξύ/βάση".
4: Έφτασα ως εδώ και τώρα λες ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα;
5: Εντάξει, τελείωσα. Απλά διαβάστε βασική χημεία και παρακολουθήστε πολλά βίντεο χημείας στο youtube.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Όχι, συγγνώμη, κάνατε πραγματικά μια προσπάθεια να διαβάσετε τις συνθέσεις. Δεν θα είμαι έτσι. Αλλά πραγματικά, μπορείς να παραπέμψεις στην αρχική περιγραφή της σύνθεσης, γιατί τα βήματα που περιγράφεις δεν βγάζουν νόημα.
Αλλά..:
5. Προσθέτεις το ξυλόλιο για να δεσμεύσεις την ελεύθερη βάση της αμφεταμίνης. Είναι διαλυτή σε ξυλόλιο ή τολουόλιο, αλλά όχι υδατοδιαλυτή, οπότε θα σχηματίσει ένα στρώμα πάνω από το στρώμα του νερού και των υδατοδιαλυτών πραγμάτων. Στη συνέχεια, τα ρίχνετε όλα σε ένα διαχωριστικό χωνί (αν δεν ξέρετε τι είναι το διαχωριστικό χωνί και πώς χρησιμοποιείται, ερευνήστε το) και αφήνετε τα στρώματα να διαχωριστούν, και στη συνέχεια στραγγίζετε το κάτω στρώμα νερού.
Τώρα έχετε μείνει με ένα μάλλον βρώμικο μείγμα ξυλόλης, ελεύθερης μεθαμφεταμίνης και ακαθαρσιών στο χωνί σας. Ρίχνετε νερό σε αυτό, ανακινείτε το χωνί (και το αερίζετε, δείτε σχετικά βίντεο στο youtube) και αφήνετε τα στρώματα να διαχωριστούν ξανά. Στραγγίζετε και απορρίπτετε το στρώμα νερού. Επαναλάβετε αρκετές φορές. Με αυτόν τον τρόπο ξεπλένετε τις υδατοδιαλυτές ακαθαρσίες από το μείγμα ξυλένιου/μεθαμφεταμίνης σας.

6. Στην πλύση που εκτελείται παραπάνω. Νομίζω, αλλά δεν ξέρω σε ποια διαδικασία αναφέρεστε.

Στη συνέχεια, προσθέτετε το HCl για να φτιάξετε μεθαμφεταμίνη HCl από την ελεύθερη βάση. Αυτό συχνά γίνεται μέσω φυσαλίδων ξηρού αερίου HCl μέσω του μείγματος όμως. Υπάρχει μια τεχνική γι' αυτό, θα τη βρεις στο "labarotory techniques" εδώ στο φόρουμ. Με την προσθήκη HCl σε τέλειο pH, ή με φυσαλίδες αερίου, το άλας σχηματίζεται ως λευκό, λεπιοειδές ή κρυσταλλικό ίζημα στο μίγμα ξυλόλης. Είναι ένα όμορφο θέαμα. Συνήθως απλά φιλτράρετε το άλας της μεθαμφεταμίνης μετά από αυτό το στάδιο.

7: πιθανώς το ξυλόλιο, αλλά χρειάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την αρχική περιγραφή.

8. Ρίχνεις κρύα ακετόνη πάνω στο αλάτι σου και το ανακινείς. Οι ακαθαρσίες που διαλύονται στην ακετόνη θα ξεπλυθούν.

9. Διαλύεις το αλάτι σου σε ισοπροπυλική αλκοόλη με λίγη ακετόνη μέσα. Προσθέτετε ακριβώς όσο χρειάζεται για να διαλυθεί το αλάτι, ζεσταίνετε λίγο αν χρειάζεται. Το αλάτι είναι πιο διαλυτό σε ένα ζεστό διάλυμα από ό,τι σε ένα κρύο, οπότε όταν το βάλετε στην κατάψυξη, θα σχηματιστούν ως δια μαγείας κρύσταλλοι μεθ. Οι ακαθαρσίες θα μείνουν στο διάλυμα και θα πάρετε ένα καθαρό, λευκό αλάτι που μπορείτε να φιλτράρετε και να στεγνώσετε και να κάνετε ναρκωτικά με αυτό.

Κάτι τέτοιο. Αλλά όπως είπα, οι σημειώσεις σας είναι πραγματικά λίγο περίεργες, οπότε απλά παραπέμψτε στην αρχική περιγραφή της κόκκινης P-σύνθεσης.

Solution

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Μπορείτε να διαβάσετε τη σύνθεση που ανέφερα εδώ
Υπάρχει ένα λάθος ή μια ανεπάρκεια σχετικά με τη σύνθεση, έχετε δίκιο. Μπορεί επίσης να υπάρχει λάθος σε κάποια πράγματα που έχω γράψει επειδή χρησιμοποιώ το Google Translate.
Αλλά σας ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να καταλάβω κάποιες από τις λειτουργίες. Είμαι ένας νέος φοιτητής χημείας ακόμα. αυτές οι απαντήσεις αξίζουν χρυσάφι
Μπορείτε να αφήσετε ένα κατανοητό άρθρο σύνδεσμο για τη σύνθεση μεθανίου από απλές χημικές ουσίες που μπορώ να φτάσω. για έναν νεαρό φοιτητή χημείας;

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Αρκεί να ελέγξετε το αρχείο Rhodium. https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/rhodium/

Το θέμα είναι ότι, αν δεν καταλαβαίνετε την περιγραφή των συνθέσεων, στην πραγματικότητα πρέπει να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για να μπορέσετε να τις εκτελέσετε. Αλλιώς θα τα σκατώσετε ούτως ή άλλως, τραυματίζοντας ενδεχομένως τον εαυτό σας ή άλλους.
Πάρε τους όρους και τις περιγραφές που δεν καταλαβαίνεις και γκούγκλαρε τους. Ψάξτε τους στο youtube. Ψάξτε για άλλες κοινότητες επίδοξων χημικών και διαβάστε, διαβάστε, διαβάστε. Κάντε πρώτα μερικές απλές συνθέσεις, όπως η παρασκευή σαπουνιού ή η παραγωγή χλωροφορμίου ή χλωροβουτανόλης. Αναζητήστε το NileRed στο youtube και το Chemplayer στο BitChute. Συνθέστε τα δικά σας αντιδραστήρια και πρόδρομες ουσίες. Αν οι εξηγήσεις που δίνονται εκεί είναι δύσκολο να τις καταλάβετε, ερευνήστε ΑΥΤΕΣ.

Και ειλικρινά, αν δεν καταλαβαίνετε αυτές τις περιγραφές συνθέσεων, πραγματικά αμφιβάλλω αν είστε καθόλου φοιτητής χημείας, περισσότερο ένας μαθητής λυκείου που ενδιαφέρεται να φτιάξει drugz, σωστά; Δεν είναι κακό αυτό, αλλά δεν χρειάζεστε πραγματικά λιγότερο περίπλοκες περιγραφές συνθέσεων, χρειάζεστε περισσότερες γνώσεις. Και ενδεχομένως να μάθεις και λίγα περισσότερα αγγλικά; Οι περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο θα είναι στα ρωσικά ή στα αγγλικά.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σας. Σίγουρα δεν είμαι μαθητής λυκείου. Οι όροι που χρησιμοποιούμε για τη χημεία στην Τουρκία είναι διαφορετικοί από αυτούς που χρησιμοποιείτε σε αυτό το φόρουμ επειδή έχω δυσκολία στο να κάνω μεταφράσεις αυτό είναι το μοναδικό μου πρόβλημα.
Από τον επόμενο μήνα, θα με βλέπετε περισσότερο με τις συνθέσεις που έκανα σε αυτό το φόρουμ.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά Docx

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Εδώ χρησιμοποιώ αγγλικούς διεθνείς όρους. Καλή τύχη! Ανυπομονούμε για τις εκθέσεις επιτυχίας σας =)