- Reaction score
- 148
Πρώτα απ' όλα, χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη τουφόρουμ .
Θα σας πω λίγα λόγια για τον εαυτό μου και τα προβλήματα που αντιμετώπισα κατά την εκμάθηση και την εφαρμογή ορισμένων συνθέσεων στο φόρουμ. Νομίζω ότι οι επαγγελματίες υπόγειοι χημικοί εδώ θα λύσουν τα προβλήματά μουΈχω εξετάσει όλες τις συνθέσεις που μοιράζονται σε αυτό το φόρουμ και ορισμένα σημεία όπου οι άνθρωποι έχουν προβλήματα για περίπου 1 μήνα και έχω βιώσει ήσυχα τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ενδιαφέρομαι πολύ για την αμφεταμίνη και τα παράγωγά της λόγω του τμήματος που σπούδασα στο πανεπιστήμιο. Γι' αυτό προσπαθώ να κάνω έρευνα από ξένες πηγές και να παίρνω τις πληροφορίες που θέλω, αντί να μαθαίνω από ηλίθιους που έχουν δίπλωμα στη χώρα μου και δεν ξέρουν τίποτα.
Ζω στην Τουρκία. Ως εκ τούτου, η μητρική μου γλώσσα είναι η τουρκική. Οι όροι που χρησιμοποιείτε σε κάποιες συναλλαγές εδώ είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείτε να κάνετε σε κάποιες συνθέσεις. Είναι σχεδόν αδύνατο να αναζητήσω έναν όρο ή μια λέξη που δεν καταλαβαίνω στο διαδίκτυο ή στο φόρουμ.
Βρήκα τη σύνθεση που έγραψα παρακάτω σε αυτό το φόρουμ. Δυστυχώς, το μέλος μας που μοιράστηκε αυτή τη σύνθεση δεν μοιράστηκε πολλές επεξηγηματικές πληροφορίες για νέους χημικούς
Χωρίς άλλη καθυστέρηση, θα σας γράψω, αξιότιμοι επαγγελματίες καθηγητές μου, ερωτήσεις δίπλα στις παρακάτω γραμμές / με αρίθμηση των τμημάτων που έβαλα. Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να απαντήσετε στις ερωτήσεις όπως τις αρίθμησα.
4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4
ελαιόλουτρο
4 ώρες παλινδρόμηση
μετά την αντίδραση:
150ml DH2O /3
προσθέστε NaOH PH 12+ /3-1
100ml ξυλόλιο /3-2
πλύνετε με ζεστό, κρύο DH2O /4
ξεχωριστό χωνί /5
+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
προσθήκη 35%HCL PH 7 /6-2
εξάτμιση στη θερμότητα /7
πλύση με κρύα ακετόνη /8
ανακρυστάλλωση σε ισοπροπυλική αλκοόλη με ακετόνη /9
παραμονή στην κατάψυξη για 12 ώρες
φιλτράρισμα
ΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΆ ΜΟΥ:
1: Είναι ψευδοεφεδρίνη που βγάζουμε και βάζουμε απευθείας από τα φάρμακα ψευδοεφεδρίνης που αναφέρονται εδώ ή είναι καθαρή; (χάπια που βγάλαμε από το κουτί και συνθλίψαμε χωρίς καμία ενέργεια)... Αν είναι φάρμακο, ποιο φάρμακο θα συνιστούσατε και έχει σημασία πόσα mg είναι; Η ψευδοεφεδρίνη (PEH) αναγράφεται σε ορισμένα κουτιά φαρμάκων στη χώρα μας. Υποθέτω ότι η αναγραφή PEH σημαίνει ότι είναι άχρηστο για αυτή τη διαδικασία.
2: Εδώ αναφέρεται το ιώδιο. αλλά η αναγραφή του Ι2 με μπέρδεψε. Όταν ρώτησα τον καθηγητή μου, είπε ότι πρόκειται για ένωση ιωδίου, αλλά ο ίδιος δεν γνωρίζει. Τι σημαίνει το 2;
3: Μετά την αντίδραση, θα κάνουμε τις πράξεις που κάναμε εδώ στη φυσαλίδα όπου έγινε η αντίδραση ή πρέπει να το κάνουμε σε ένα ποτήρι ξεχωριστά;
3-1: Απ' ό,τι κατάλαβα, μας ζητήθηκε να αυξήσουμε το επίπεδο του pH πάνω από το 12 χρησιμοποιώντας υδροξείδιο του νατρίου. Αν κατάλαβα καλά, απλά πείτε ΝΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΟΣ
3-2: Αν αυξήσαμε το επίπεδο του pH στο προηγούμενο άρθρο, γιατί προσθέτουμε ξανά οξύ και διαταράσσουμε την ισορροπία του pH; Ποιος είναι ο σκοπός της προσθήκης;
4: Δεν καταλαβαίνω τίποτα που γίνεται σε αυτό το άρθρο παρακαλώ εξηγήστε το με σαφήνεια ή δημοσιεύστε ένα άρθρο ή βίντεο όπου μπορώ να μάθω.
5: Δεν καταλαβαίνω τίποτα που γίνεται σε αυτό το άρθρο παρακαλώ εξηγήστε το με σαφήνεια ή δημοσιεύστε ένα άρθρο ή βίντεο όπου μπορώ να μάθω.
6: Πού προσθέτουμε
6-1: Πού προσθέτουμε
6:2: Νομίζω ότι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι να εξουδετερώσουμε το μείγμα χρησιμοποιώντας HCl. (αλλά ακόμα δεν ξέρω σε ποιο μείγμα να προσθέσουμε τα πράγματα εδώ)
7: ποιος είναι ο σκοπός μας να το κάνουμε αυτό και ποιο μείγμα προσπαθούμε να εξατμίσουμε
8: Ποια είναι η διαδικασία πλύσης με κρύα ακετόνη και γιατί γίνεται; (Χρειάζομαι μια σαφή εξήγηση για το πώς γίνεται αυτό γιατί είναι μια κατάσταση που θα μάθω για πρώτη φορά)
9: Αυτή είναι η ερώτηση για την οποία θέλω περισσότερο διευκρινίσεις. Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με αυτό. Χρειάζομαι μια σαφή εξήγηση για το πώς γίνεται και γιατί.
Νομίζω ότι αυτές είναι όλες οι ερωτήσεις που χρειάζομαι. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Και θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι προσπαθώ να κατανοήσω σχεδόν όλες τις συνθέσεις που μοιράστηκε ο καθηγητής μας G.Patton κρατώντας σημειώσεις στο τετράδιό μου και δουλεύοντας πάνω σε αυτές. Έκανα μια σημείωση στην πρώτη σελίδα του τετραδίου μου ότι είστε ο μυστικός μου ήρωας.
Αν μια μέρα με συλλάβουν, θα πω σε όλους τους φίλους μου για εσάς στη φυλακή.