Αρχικά νομίζω ότι θα πρέπει να επιλέξετε ένα φάρμακο-στόχο που θέλετε να συνθέσετε και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
Διαβάστε στη βιβλιογραφία που παρέχει γνώσεις σχετικά με αυτό το φάρμακο.
Πιθανότατα θα υπάρχουν διάφορες διαδρομές σύνθεσης για αυτό το φάρμακο, επιλέξτε μια που είναι η πιο κατάλληλη για εσάς (μια διαδρομή όπου θα είστε σε θέση να προμηθευτείτε όλα τα συστατικά) και στη συνέχεια προσπαθήστε να μάθετε για κάθε βήμα που απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτής της διαδρομής και την επιτυχή σύνθεση του τελικού προϊόντος.
Ακολουθούν ορισμένα θέματα που μπορεί να σας βοηθήσουν:
Βιβλίο σχετικά με το στήσιμο και τη λειτουργία των εργαστηρίων ναρκωτικών κλαντιστίνης:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...eration-of-clandestine-drug-laboratories.119/
Απόσταξη με ατμό:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...xf2qgyd.onion/threads/steam-distillation.578/
Εκχύλιση:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/extraction.553/
Απόσταξη υπό κενό:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...nd-application-of-vacuum-in-a-laboratory.813/
Εγκατάσταση οικιακής διήθησης:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ry-diy-exhausting-fan-models-and-filters.471/
Χρήση Rotavaps:
h
ttp://b bzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...gyd.onion/threads/used-rotary-evaporator.478/
Ενώ οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να είναι πολύ κατάλληλες για τις διαδρομές που επιλέγω εγώ για τα προϊόντα μου, τα δικά σας προϊόντα μπορεί να απαιτούν εντελώς άλλες διαδρομές.
Ξεκινήστε πρώτα με τον καθορισμό του προϊόντος σας.