Επόμενο εργαστήριο που έχει συλληφθεί φέτος 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
φοβερή έμπνευση! χρησιμοποίησαν καλλιεργητικά φυτά κάνναβης..... badabing! ευχαριστώ για την ανάρτηση !!! δεν το είχα σκεφτεί ποτέ...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Οι τάσεις καλλιέργειας ζιζανίων είναι η μαλακία για το δικό σας εργαστήριο, σώζει τον κώλο σας (ή μάλλον το πάτωμά σας) όταν χύνετε όξινα πράγματα..μιλώντας από εμπειρία :D
Επιπλέον καλύψτε το δωμάτιο με βαρέως τύπου αλουμινόχαρτο και μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφήσετε ίχνη μόλις αποφασίσετε να διαλύσετε την επιχείρησή σας

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Αγαπητέ κ. KokosDream(cool nick) Ευχαριστώ για το σχόλιό σας! Έχετε δίκιο και φυσικά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ας πούμε μακροχρόνιο εργαστήριο. είναι περισσότερο ότι το σκέφτομαι για να σχεδιάσω Ένα εύκολο να στηθεί σε πολλαπλούς βραχυχρόνιους χρησιμοποιημένους προσανατολισμένους χώρους για απλά μια μικρή πρώτη εντύπωση μεταμφίεσης και να χτίσω ένα εύκολο κλειδωμένο και καλυμμένο χώρο μέσα σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Το οποίο είναι επίσης εύκολο να αποσυναρμολογηθεί . έτσι ας πούμε ένα έργο παρτίδα, συναρμολογήστε όλα όσα χρειάζεστε κάνετε το πράγμα σας ολοκληρώσετε την αποστολή αποσυναρμολογήστε και αφήστε

Σχετικά με το αλουμινόχαρτο ευχαριστώ για τη συμβουλή! ξέρετε είμαι και εγώ λίγο πειραματιζόμενος με το LED LIGHT και την καλλιέργεια ενός φυτού. LED έναντι του παλιού φωτισμού natrium είναι ότι ο φωτισμός είναι ότι τα LED απλά κατεβαίνουν και δεν επηρεάζονται από οποιεσδήποτε συνθήκες που σε αναγκάζουν να έχεις πιάσει το ΦΩΣ που χάνεις. μειονεκτήματα Ότι τα φυτά μεγαλώνουν και αποδίδουν διαφορετικά καθώς οι πλευρές και κάτω δεν παίρνουν αρκετό φως. σκεφτόμασταν να πειραματιστούμε με καθρέφτες στο πάτωμα και στις πλευρές αλλά φυσικά το βαρέως τύπου αλουμινόχαρτο θα μπορούσε να είναι μια επιλογή αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί αυτό με την αντανάκλαση του συμμαχικού φάσματος φωτός αλλά εν πάση περιπτώσει ευχαριστώ για την έμπνευση που μπορώ να δοκιμάσω σε ένα εντελώς διαφορετικό έργο

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
αν βρίσκεστε σε μια αρκετά ζεστή χώρα, 18°C, τότε η σύνθεση του 3/mmc apvp bk mdma μπορεί να γίνει στο δάσος σε 2 ώρες από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή σε mmc hcl και pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σας ... έχω το δάσος και όλα τα άλλα πράγματα ... μόνο δεν είναι η αποτελεσματική εμπειρία ακόμα .. σε διαδικασία ανάπτυξης ότι ..

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Για ένα μακροχρόνιο εργαστήριο σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αυτό είναι αλήθεια!
Για εργασίες που μετακινούνται από σημείο σε σημείο, είναι!

Καλή τύχη στο εγχείρημά σας με τα ζιζάνια