Question αέριο ενός δοχείου

cnasty1988

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Είμαι αρκετά νέος στο πραγματικό χέρι σε ive κάνει έρευνα για χρόνια αυτή είναι η 3η μου αντίδραση και όταν δημιούργησα το αέριο μου για να διαχωρίσω τη μεθαμφεταμίνη από το διαλύτη υπήρχε ένα καφέ λάδι στο botom διαχωρίστηκα αλλά δεν μπορώ να το κάνω να κρυσταλλωθεί μπορεί κάποιος να βοηθήσει

PseudoMicroGravity

Don't buy from me
Resident
Reaction score
40
Δεν γνωρίζω τι είδους διαλύτη χρησιμοποιείτε και επομένως δεν ξέρω αν είναι βαρύτερος ή ελαφρύτερος από το νερό, αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε μολύνει τον διαλύτη σας με υγρασία από τη φιάλη αερίου! Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μουρριατικό οξύ & φύλλο αλουμινίου για να παράγετε το αέριο υδρόθειο, παράγεται επίσης πολλή θερμότητα. Αυτό θερμαίνει γρήγορα το διάλυμα του οξέος στη φιάλη αερίου σας με αποτέλεσμα να ταξιδεύει στον σωλήνα μαζί με το αέριο με τη μορφή ατμού. Τη στιγμή που αυτή η υγρασία συναντά τον διαλύτη σας, απορροφά οποιαδήποτε μεθαμφεταμίνη έχετε ήδη καταβυθίσει. ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΠΟΤΈ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΈΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΎΤΗ ΣΑΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΑΕΡΙΟΠΟΊΗΣΗ, ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΆ!!! Μπορείτε να βοηθήσετε να διασφαλίσετε ότι δεν θα έρθουν κατά λάθος σταγονίδια νερού μαζί με τον διαλύτη κατά τον διαχωρισμό, ρίχνοντας τον διαλύτη μέσα από μια στοίβα πολλών φίλτρων καφέ. Στη συνέχεια, αφού βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σταγονίδια που επιπλέουν στην κορυφή ή στον πυθμένα του διαλύτη σας, είστε έτοιμοι να αεριοποιήσετε. Ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υγρασία στον σωλήνα σας είναι να 1. Χρησιμοποιήστε θειικό οξύ και βραχώδες αλάτι για να δημιουργήσετε το αέριό σας, καθώς η αντίδραση δεν είναι τόσο ακραία και παράγει πολύ λιγότερη θερμότητα, ή, αν χρησιμοποιείτε μουρβικό οξύ (υδροχλωρικό οξύ) και αλουμινόχαρτο, μπορείτε να γεμίσετε ένα μεγάλο φαρδύ

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Το μουριατικό οξύ και το αλουμινόχαρτο δεν λειτουργούν 😑 Al+HCL --->AlCl+2H αέριο υδρογόνο, όχι χλωριούχο υδρογόνο αν το αλουμίνιο δεν έπαιρνε το ιόν χλωρίου δεν θα υπήρχε αντίδραση. Πιθανότατα όμως είναι νερό.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Ποιος ήταν ο διαλύτης σας; Στεγνώσατε το αέριο; Με τι φτιάξατε το αέριο; Πιθανότατα ήταν νερό, διότι αν δεν στεγνώσετε το αέριο έχει κάποια υγρασία μέσα του και ανάλογα με τον διαλύτη θα βυθιζόταν στον πυθμένα. Θα πρέπει να εξατμίσετε το μεγαλύτερο μέρος του για να κρυσταλλωθεί, επειδή η μεθαμφεταμίνη είναι πολύ διαλυτή στο νερό.

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Βοήθεια Έχω το ίδιο πρόβλημα.
Από τότε που σταμάτησα την αεριοποίηση, η σκόνη έλιωσε ξανά. Τι πρέπει να κάνω; Είναι τώρα σε κρύα ακετόνη.

Attachments

• vmHPdCUcOn.jpg
    vmHPdCUcOn.jpg
    1.1 MB · Views: 27
  • gFP5UXbmAd.jpg
    gFP5UXbmAd.jpg
    985.4 KB · Views: 32

abbalabba

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Im αναρωτιέμαι Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο naturaly ξηρός τρόπος για την παραγωγή DRY αερίου χλωριούχου υδρογόνου εκτός από το θειικό asid στο NaCi

Τα άλατα του υδραργύρου παράγουν αέριο HCI ενώ η αμαλγάματα είναι σε εξέλιξη με αλουμίνιο Και τι γίνεται με NaOH + H2O και αλουμίνιο δόση αυτή η διαδικασία relice το ιόν χλωρίου