ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Στο σκοτεινό διαδίκτυο έχουμε τόσες πολλές δυνατότητες από όπου μπορούμε να αγοράσουμε οτιδήποτε. Το ερώτημα όμως είναι πόσες δυνατότητες έχουμε στην παράδοση.
Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση του σπιτιού σας (αυτό που δεν μου αρέσει να σκέφτομαι) και κάποια σημεία παραλαβής. Τι άλλο;:unsure:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Νεκρές σταγόνες, προσπαθήστε να αγοράζετε μόνο νεκρές σταγόνες αν είναι δυνατόν. Διαφορετικά, θα υπάρξουν μαλάκες όπως το incognito market που θα αρχίσουν να σας εκβιάζουν.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σας:sneaky:

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Αλλά οι νεκρές σταγόνες δεν λειτουργούν πουθενά. Έτσι, αν θέλω Dead drops στην Τσεχική Δημοκρατία, αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον πωλητή σωστά;

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Ναι, πρέπει να συνεργαστούμε με τοπικούς προμηθευτές. Οι νεκρές παραδόσεις είναι ασφαλείς, γρήγορες και όσο το δυνατόν πιο βολικές για όλους τους εμπλεκόμενους.

fosties

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Δεν ξέρω αν το Dead Drop Tutorial το καλύπτει αυτό, αλλά πρέπει να ψάξετε για διαμερίσματα στα οποία δεν μένει κανείς. Για παράδειγμα rbnb, διαμερίσματα προς ενοικίαση/πώληση κλπ.
Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
ενδιαφέρον. θα το σκεφτώ. Δεν το απορρίπτω.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Το PGP θα πρέπει επίσης να είναι φίλος σας εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε την αποστολή σε μια διεύθυνση. Ποτέ μην εμπιστεύεστε μια αγορά που έχει ενσωματωμένη κρυπτογράφηση. Κρυπτογραφήστε τις ευαίσθητες πληροφορίες μόνοι σας με τη δική σας εφαρμογή

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Miner21....... πείτε μου περισσότερα για το τι εννοείτε για το "PGP" παρακαλώ. Ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν προς συζήτηση. Έχω ταχυδρομήσει φάρμακα στο σπίτι μου αρκετές φορές επειδή δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Πρόσφατα ταχυδρόμησα ναρκωτικά στο σπίτι ενός φίλου. Δεν υπάρχουν dead drops απ' όσο γνωρίζω στην περιοχή μου στον κόσμο. Μόλις διάβασα για κάποιον που ταχυδρόμησε σε ένα άδειο σπίτι αλλά μετά το πακέτο δεν παραδόθηκε και ουσιαστικά χάθηκε. Οπότε υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Είμαι εντάξει με το να παίρνω ρίσκο προφανώς, εννοώ ότι κυκλοφορεί ΠΟΛΛΗ αλληλογραφία. Απλά αναρωτιέμαι αν παραβλέπω μια προφανή λύση εδώ. Όπως το VPN για το OpSec είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το Tor είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το BTC είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το ανώνυμο μη καταχωρημένο email είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το Monero είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο, απλά κάντε το. Να τα περάσω όλα αυτά και μετά να τα ταχυδρομήσω στο σπίτι ενός φίλου και να είμαι ένα βαθμό μακριά από τη σύλληψη. Είναι ένα σημαντικό αδύναμο σημείο στο σχέδιό μου. Τι ιδέες έχουμε;

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Έτσι, το PGP σας προστατεύει από το να βλέπουν τα στοιχεία σας τρίτα μέρη. Το PGP σημαίνει αρκετά καλή ιδιωτικότητα. Βασικά εσείς και ένα άλλο άτομο ανταλλάσσετε κλειδιά ώστε να μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε μηνύματα μεταξύ σας και κανείς άλλος να μην μπορεί να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμά σας χωρίς το δικό σας κλειδί. Το Kelopatra και το GnuPG είναι καλές εφαρμογές. Διαβάστε σχετικά και επιστρέψτε με ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε εξάσκηση.

Έχω περάσει πακέτα και σε φίλους. Εφόσον ξέρουν ότι παίρνεις κάτι και δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σου κλέψει τα φάρμακα θα δουλέψει.

δεν ξέρω καλύτερο τρόπο από το να το στείλεις στο σπίτι σου ή σε ένα φίλο. Ίσως αν έχετε μια επιχείρηση στην οποία μπορείτε να στείλετε; Δεν προτείνω μια ταχυδρομική θυρίδα ωστόσο δεδομένου ότι δεν είναι στην ιδιοκτησία σας καθώς και σε ένα κυβερνητικό κτίριο

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Έτσι, το PGP σας προστατεύει από το να βλέπουν τα στοιχεία σας τρίτα μέρη. Το PGP σημαίνει αρκετά καλή ιδιωτικότητα. Βασικά εσείς και ένα άλλο άτομο ανταλλάσσετε κλειδιά ώστε να μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε μηνύματα μεταξύ σας και κανείς άλλος να μην μπορεί να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμά σας χωρίς το δικό σας κλειδί. Το Kelopatra και το GnuPG είναι καλές εφαρμογές. Διαβάστε σχετικά και επιστρέψτε με ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε εξάσκηση.