Miner21....... πείτε μου περισσότερα για το τι εννοείτε για το "PGP" παρακαλώ. Ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν προς συζήτηση. Έχω ταχυδρομήσει φάρμακα στο σπίτι μου αρκετές φορές επειδή δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Πρόσφατα ταχυδρόμησα ναρκωτικά στο σπίτι ενός φίλου. Δεν υπάρχουν dead drops απ' όσο γνωρίζω στην περιοχή μου στον κόσμο. Μόλις διάβασα για κάποιον που ταχυδρόμησε σε ένα άδειο σπίτι αλλά μετά το πακέτο δεν παραδόθηκε και ουσιαστικά χάθηκε. Οπότε υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Είμαι εντάξει με το να παίρνω ρίσκο προφανώς, εννοώ ότι κυκλοφορεί ΠΟΛΛΗ αλληλογραφία. Απλά αναρωτιέμαι αν παραβλέπω μια προφανή λύση εδώ. Όπως το VPN για το OpSec είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το Tor είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το BTC είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το ανώνυμο μη καταχωρημένο email είναι εύκολο, απλά κάντε το. Το Monero είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά αξίζει τον κόπο, απλά κάντε το. Να τα περάσω όλα αυτά και μετά να τα ταχυδρομήσω στο σπίτι ενός φίλου και να είμαι ένα βαθμό μακριά από τη σύλληψη. Είναι ένα σημαντικό αδύναμο σημείο στο σχέδιό μου. Τι ιδέες έχουμε;