Η ενότητα του φόρουμ, για την οποία μιλάτε, περιέχει το πιο πολύτιμο περιεχόμενο. Ορισμένες από τις συνθέσεις που δημοσιεύονται εκεί αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.
Νομίζω ότι εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση.
Είχα προτείνει να γίνουν ορισμένα θέματα ορατά μόνο στους χορηγούς. πρώτα απ' όλα για την υποστήριξη του φόρουμ. και δεύτερον για την αποτροπή της κατάχρησης .
<sponsor>αυτή ήταν η ιδέα</sponsor>
Έχω σχεδόν τελειώσει με ορισμένες από τις ενημερώσεις. Γινόμαστε όλο και πιο δημοφιλείς, υπάρχει περισσότερο spam, οπότε πολύ σύντομα δεν θα αρκεί μόνο η εγγραφή στο φόρουμ για να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες ταυτόχρονα. Ορισμένες λειτουργίες θα παρέχονται ως "ανταμοιβή" για τη δραστηριότητα. Οι χορηγοί και τα premium μέλη θα μπορούν να έχουν μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες, μεταξύ των οποίων και αυτά για τα οποία μιλάει ο @Saul.
Ακούγεται καταπληκτικό να ακούω ότι το φόρουμ μεγαλώνει!
Θα συμπεριληφθεί ποτέ στο φόρουμ στο εγγύς μέλλον ένα τμήμα αγοράς όπου οι σεφ θα μπορούσαν να προσφέρουν συνθετικά χημικά προϊόντα;
Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ωραίο και θα ήταν λογικό αν οι πωλητές θα πρέπει να περάσουν από ένα σύστημα ελέγχου, όπου θα πρέπει να στείλουν τα χημικά στη διοίκηση/ηγετική ομάδα για μια ακρόαση.
Όσον αφορά την τεχνική πλευρά των πραγμάτων, όλα έχουν ήδη γίνει. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη αρκετοί προμηθευτές που εκπροσωπούνται στο φόρουμ για να το τρέξουν.
Όπως λέει ο Heisein υπάρχουν τόσες πολλές συνθέσεις εκεί μέσα που κοστίζουν τόσα πολλά χρήματα , πληρώνετε και παίρνετε αυτό που χρειάζεστε τόσο απλά . Από την άποψή μου αν είστε νέοι σε αυτόν τον κλάδο θα σας πρότεινα να πάτε να αγοράσετε πρόσβαση.
Δεν νομίζω ότι οι αρχάριοι χημικοί θα ενδιαφερθούν για αυτές τις συνθέσεις. Αντίθετα, ενδιαφέρουν τους πωλητές και τους κατασκευαστές.
Για παράδειγμα, για εσάς, αυτή η ενότητα παρουσιάζει ενδιαφέρον. Διότι σε αυτό θα βρείτε τη δυνατότητα παραγωγής νόμιμων κανναβινοειδών.