Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Question Παρακαλώ βοηθήστε με, έχω ερωτήσεις

Blondyna

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
6
Γεια σε όλους, έχω ερωτήσεις και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Πού μπορώ να βρω ξηρή ακετόνη ή πώς μπορώ να την κάνω χωρίς νερό; Θειικό οξύ τι ποσοστό %, πού μπορώ να το βρω; Ή μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο οξύ; Γιατί IPA; Βρωμάει τρομερά και χρειάζεται πολύς χρόνος για να εξατμιστεί. Ευχαριστώ

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,294
Deals
1
Δεν ξέρω πού ζείτε εσείς, αλλά στις ΗΠΑ πωλούν 100% ακετόνη σε κάθε κατάστημα τροφίμων ή σούπερ μάρκετ με δολάρια. Όντας 100% ακετόνη είναι ξηρό. Το πλήρους ισχύος "συμπυκνωμένο" θειικό οξύ είναι 98,3% νομίζω. 18,4 mol . Όταν φτιάχνετε ένα οξύ η "συνταγή" βασίζεται σε αυτό. Βρείτε το σε βιομηχανικούς προμηθευτές προμηθευτές χημικών, on line ή μπορείτε να καθαρίσετε το καθαριστικό αποχέτευσης μέσω διαφόρων τρόπων. Συχνά είναι 90%. Γιατί το IPA εξαρτάται από το τι κάνετε. Συχνά ο λόγος είναι ότι μπορεί να αγοραστεί ή να κατασκευαστεί εύκολα με καθαρότητα 100%.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Στην Αμερική μπορείτε να αγοράσετε ακετόνη κάτω από το τμήμα χρωμάτων σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. (εκτός Αμερικής στο τοπικό σας χρωματοπωλείο ή κατάστημα μηχανικών).
Για να στεγνώσει θα πρέπει να την αποστάξετε με κάποιο ξηραντικό μέσο όπως το caso4. (Σημείο βρασμού 56 C)
H2SO4 και πάλι στο κατάστημα υλικού θα μπορέσετε να αγοράσετε 35-63% και στη συνέχεια να το συμπυκνώσετε. (άλλα ορυκτά οξέα είναι πιθανά αλλά εξαρτάται από τη σύνθεσή σας).
Το IPA δεν αργεί να εξατμιστεί (αν είναι ξηρό), αν νομίζετε ότι το IPA βρωμάει αφήστε τη χημεία. (Χρησιμοποιήστε έναν απορροφητήρα καπνού ή σε απομακρυσμένο ανοικτό εξαερισμό).

μην είσαι χαζός και πεθάνεις. πάρε μερικές βιντεοδιαλέξεις από το Chemplayer ή υπάρχουν 1000 βίντεο στο youtube και διάβασε λίγα εγχειρίδια εργαστηρίου οργανικής χημείας.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,294
Deals
1
Βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες; Αν φυσικά όλα όσα είπατε δεν είναι αναληθή. Υπάρχει κάποιο όφελος από την αγορά ακετόνης διαλυτικού χρώματος και την ξήρανσή του σε σχέση με την αγορά ασετόν 100% για την αφαίρεση βερνικιών νυχιών; Το ίδιο ερώτημα με το θειικό οξύ. Αν δεν το αγοράζετε από την Grainger Grizzly κάποιους άλλους βιομηχανικούς προμηθευτές ή προμηθευτές χημικών μπορεί να χρειάζεται συμπυκνωμένο ( πολλές φορές όχι ανάλογα με το τι mol δύναμη χρειάζεστε) υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να ξεκινήσετε με μια λιγότερο συμπυκνωμένη μορφή; Η ισοπροπανόλη συνήθως χρειάζεται ξήρανση, αλλά μπορείτε να την αλατίσετε, κάτι που είναι εξαιρετικά εύκολο. Ρωτάω γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα και ίσως προς το παρόν δεν είμαι

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Τι θέλετε να πείτε με το να με επισημάνετε.
  1. δεν αγοράζεις λίτρα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών και είναι αρκετά ακριβό (δεν είναι και 100%) σε σύγκριση με το κατάστημα υλικού που μπορεί να αγοραστεί χύμα και είναι αρκετά φθηνό.
  2. κανείς δεν πρόκειται να σου πουλήσει 99,3% H2SO4 και αν κάποιος το κάνει κάνε μια σωστή απόσταση από αυτόν. δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτή τη συγκέντρωση. και ακόμα και στη σύνθεση φαρμάκων δεν το χρειάζεσαι αυτό
Μην σπαταλάτε χρόνο γράφοντας δυναμικά απαντήσεις. δουλέψτε σε σωστές ποιοτικές απαντήσεις και όχι μόνο BS.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Η αγορά εντελώς ξηρής ακετόνης είναι περίπου τόσο ανόητη όσο και η αγορά απόλυτης αιθανόλης. Ακόμα και αν βρείτε λίγη εξακολουθεί να είναι υγροσκοπική ούτως ή άλλως, οπότε θα παραμείνει έτσι μέχρι να την ανοίξετε μόνο