New pmk has a blocking agent. (Like a wax). Does anyone have a method for removing it?
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 May 8, 2022 #1 Το νέο pmk έχει έναν παράγοντα αποκλεισμού. (Όπως ένα κερί). Γνωρίζει κανείς κάποια μέθοδο για την αφαίρεσή του;
Το νέο pmk έχει έναν παράγοντα αποκλεισμού. (Όπως ένα κερί). Γνωρίζει κανείς κάποια μέθοδο για την αφαίρεσή του;
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 08 May #2 Η έναρξη της pmk είναι κερί. Αλλά έχει έναν αναστολέα μέσα του.
Marvin "Popcorn" Sutton Expert Joined Jul 25, 2021 Messages 195 Reaction score 312 Points 63 10 May #3 Είναι το PMK σας αναμεμειγμένο με κάποια ουσία; Πείτε μου από πού προέρχεται αυτή η PMK και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεσή της;
Είναι το PMK σας αναμεμειγμένο με κάποια ουσία; Πείτε μου από πού προέρχεται αυτή η PMK και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεσή της;
T Thatdump Don't buy from me New Member Joined May 8, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 19 May #4 Έρχεται με αναστολείς προ μίξης σε αυτό. Το αρχικό υλικό είναι σαν κερί. Δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι ο αναστολέας. Το προϊόν προέρχεται από την Κίνα. Μακάρι να ήξερα τι βάζουν εκεί μέσα ως αναστολέα.
Έρχεται με αναστολείς προ μίξης σε αυτό. Το αρχικό υλικό είναι σαν κερί. Δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι ο αναστολέας. Το προϊόν προέρχεται από την Κίνα. Μακάρι να ήξερα τι βάζουν εκεί μέσα ως αναστολέα.