- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
Η αγορά από την Κίνα θεωρητικά ακούγεται καταπληκτική, εκτός από τους μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις.
- Τι σημαίνει η ύπαρξη αποθήκης στην Πολωνία ή σε άλλες χώρες;
Ας υποθέσουμε ότι θέλω να παραγγείλω μια ελεγχόμενη ουσία, όπως βοροϋδρίτη νατρίου ή πρεγκαμπαλίνη, σε μια διεύθυνση στην Πολωνία.
Πώς λειτουργεί μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής; Αποστέλλετε το προϊόν από την Κίνα στην εν λόγω αποθήκη για αυτό το παράδειγμα στην Πολωνία και το ξαναστέλνετε στη διεύθυνση του πελάτη στο εσωτερικό της χώρας ή το προϊόν βρίσκεται ήδη στην Πολωνία και αποστέλλεται απευθείας στον πελάτη; - Ποιος είναι υπεύθυνος για το τελωνείο όταν το δέμα εισέρχεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην εν λόγω αποθήκη; Ο πελάτης ή ο πωλητής;
- Κατά την παραλαβή του προϊόντος, θεωρείται παράδοση από την Κίνα ή παράδοση από την Πολωνία;
- Η εγχώρια αποστολή από την Πολωνία στην Πολωνία ενέχει ελάχιστο έως καθόλου κίνδυνο, αν και η αποστολή από την Κίνα στην Πολωνία ενέχει. Η αγορά από έναν Κινέζο πωλητή δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο, καθώς το προϊόν αποστέλλεται από την εγχώρια αποθήκη;
- Ποιος φροντίζει για τους φόρους εισαγωγής, εάν υπάρχουν;
- Τι ακριβώς είναι η εγχώρια αποθήκη; Έχετε δική σας ιδιωτική αποθήκη στην εν λόγω χώρα ή νοικιάζετε χώρο σε δημόσια αποθήκη; Ένα παράδειγμα, όπως μια φωτογραφία ή μια διεύθυνση, θα διευκρίνιζε πολλά.
- Πάρτε για παράδειγμα την whwingroup Jeissychem621. Διαφημίζει μια τοπική προμήθεια στην Πολωνία. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω μια παραγγελία και να παραλάβω ένα εγχώριο δέμα από την Πολωνία στην πολωνική μου διεύθυνση χωρίς κανένα κίνδυνο να χαθεί ή να κατασχεθεί το δέμα και οτιδήποτε έχει να κάνει με την εισαγωγή του από την Κίνα στην Ευρώπη δεν με αφορά. Έχω δίκιο;
Θέτω αυτές τις ερωτήσεις για να κατανοήσω με μεγαλύτερη σαφήνεια τη διαδικασία πριν επιχειρήσω να παραγγείλω από έναν Κινέζο προμηθευτή. Ξέρω ότι όλοι εσείς παραμονεύετε σε κάθε νήμα για να διαφημιστείτε, οπότε σας παρακαλώ να κάνετε το ίδιο και εδώ και ελπίζω να ξεκαθαρίσετε τα πάντα για μένα και για άλλους που σκέφτονται να παραγγείλουν από την Κίνα.