Question Φάρμακα βραχείας δράσης πιο κερδοφόρα;

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κάποια συνεισφορά σχετικά με την κερδοφορία των φαρμάκων βραχείας δράσης έναντι των φαρμάκων μακράς δράσης.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι η κοκαΐνη έναντι της μεθαμφεταμίνης.

Τα ναρκωτικά βραχείας δράσης πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο συχνά και είναι πιο βολικά, αλλά φαίνονται επίσης λίγο πιο ακριβά, τουλάχιστον για την κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά μακράς διάρκειας δράσης όπως η μεθαμφεταμίνη τείνουν να είναι φθηνότερα, αλλά υπάρχει πιθανώς μεγαλύτερη αγορά γι' αυτά, καθώς οι άνθρωποι θέλουν φθηνά ναρκωτικά που λειτουργούν καλά.

Είμαι της άποψης ότι για τον καλύτερο συνδυασμό κινδύνου και ανταμοιβής, τα ναρκωτικά βραχείας δράσης για υψηλά πρότυπα και πιο πλούσιους πελάτες είναι ο καλύτερος τρόπος, τουλάχιστον για μικρότερη κλίμακα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σας CryoThio, πιστεύω ότι τα φάρμακα με υψηλότερη καθαρότητα και ποιότητα έχουν μεγαλύτερη επίδραση στον καταναλωτή. Οι άνθρωποι συνήθως αναζητούν ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν περισσότερα χρήματα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο ή να μην έχει το αποτέλεσμα που περιμένατε.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
22
Προτιμώ πάντα την υψηλή ποιότητα, ακόμη και αν η τιμή είναι λίγο υψηλότερη. Όταν πρόκειται για φαρμακευτικά προϊόντα, οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω προτιμούν το οξυγόνο βραχείας δράσης από το οξυγόνο μακράς δράσης, παρόλο που η τιμή είναι πολύ υψηλότερη, αλλά αν δεν αγοράζετε μόνο για ανακούφιση από τον πόνο, τότε το οξυγόνο βραχείας δράσης είναι ο σωστός τρόπος. Πράγματα όπως τα stims είναι διαφορετικά όμως. Η κοκαΐνη και η μεθαμφεταμίνη είναι πολύ διαφορετικά highs. Ξέρω ανθρώπους που τους αρέσουν και τα δύο και ξέρω ανθρώπους που λατρεύουν τη μεθαμφεταμίνη και λένε ότι η κόκα δεν τους κάνει τίποτα. Δεν είμαι μεγάλος χρήστης stim, αλλά όταν το κάνω, επιλέγω την κόκα, αλλά μόνο αν είναι καλής ποιότητας. Το ποδοπατημένο πράγμα γίνεται από απληστία χωρίς να νοιάζεται καθόλου για τον καταναλωτή που πληρώνει τους λογαριασμούς σας στην πρώτη θέση, αλλά πάντα θα υπάρχει ένας άλλος που θα πάρει τη θέση αυτού που πεθαίνει από τα κακά σκατά στο προϊόν υποθέτω ότι είναι η ιδέα. Τα πιεσμένα χάπια είναι ένα παράδειγμα, είναι φθηνότερα, και μπορεί να είναι ισχυρότερα κατά καιρούς αλλά δεν είναι πάντα τόσο καλά για τον πόνο και η μαστούρα είναι συχνά πολύ διαφορετική. Μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά μακροπρόθεσμα αξίζει τον κόπο; Όσον αφορά την κερδοφορία, η γνώση της πελατειακής σας βάσης και των προτιμήσεών τους είναι πάντα η καλύτερη φόρμουλα από την εμπειρία μου. Μπορώ να πάρω μεθαμφεταμίνη χύμα πολύ φθηνότερα από την κοκαΐνη, αλλά κανένας από τους ανθρώπους που ξέρω δεν θέλει μεθαμφεταμίνη, εκτός αν είναι η παλιά σχολή crank. Η κοκαΐνη πουλάει γρήγορα, οπότε ενώ το κέρδος είναι χαμηλότερο, τα $ έρχονται πιο γρήγορα και μακροπρόθεσμα καταλήγει να είναι η καλύτερη συμφωνία.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Νομίζω ότι εξαρτάται από την αγορά της χώρας σας, δείτε τι είναι πιο κερδοφόρο. Για παράδειγμα, αν η κοκαΐνη υψηλής ποιότητας είναι ήδη διαθέσιμη στους δρόμους που ανταγωνίζεστε, αυτό δεν θα είναι τόσο κερδοφόρο, αν αυτό ισχύει, κάντε το αντίθετο, πουλήστε για παράδειγμα μεθαμφεταμίνη όπως το αναφέρατε. Φυσικά οι άνθρωποι θα αγοράζουν πάντα το ναρκωτικό της επιλογής τους, ανεξάρτητα από την ποιότητα. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να πω, μην ανταγωνίζεστε κάτι που είναι ήδη διαθέσιμο στους δρόμους, κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τις επιλογές των ανθρώπων. Ξεκινήστε κάτι νέο, κάτι που δεν είναι πραγματικά διαθέσιμο, άσχετα αν είναι βραχείας ή μακράς διάρκειας, ξεφεύγω λίγο από το θέμα. Αλλά το θέμα μου είναι ότι πρέπει να είστε ξεχωριστοί και να αρχίσετε να πουλάτε κάτι καινούργιο. Μείνε ασφαλής, φίλε.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Καταλαβαίνω. Στις ΗΠΑ, δεν νομίζω ότι η μεθαμφεταμίνη είναι τόσο κερδοφόρα, εκτός αν κάποιος προμηθεύει εκείνους που έχουν τα μέσα να πληρώσουν για υψηλή ποιότητα. Η μεφεδρόνη θα μπορούσε να είναι καλή όμως, εύκολη στην παραγωγή, αντίπαλος της κοκαΐνης, θα πρέπει να πωλείται πιο φθηνά όμως, όπως 40 το γραμμάριο, ίσως 60 αλλά 40, τουλάχιστον για εμπορικούς πελάτες, όχι για αυτούς που θα πληρώσουν για υψηλότερη ποιότητα.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Συμφωνώ, τα RC μπορούν να είναι πραγματικά καλά για να πωλούνται στους δρόμους. Προσωπικά δεν έχω δει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό πουθενά γι' αυτά. Αγοράστε μερικά πράγματα υψηλής ποιότητας και αρχίστε να μοιράζετε μερικά μικρά δείγματα από αυτά μόνο και μόνο για να κερδίσετε εμπιστοσύνη και πελάτες. Μετά την πρώτη παρτίδα υψηλής ποιότητας μπορείτε να πάρετε κάποια χαμηλότερης ποιότητας αλλά αγνά πράγματα για φθηνότερα μόνο για περισσότερο κέρδος. Από καιρό σε καιρό αλλάξτε μεταξύ υψηλότερης και χαμηλότερης ποιότητας παρτίδες για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, όπως ήδη είπα. Έτσι θα το έκανα εγώ. Συμφωνώ ότι τα 40-50 είναι μια καλή τιμή αν πρόκειται να πουλήσετε σε ένα. Θα έλεγα 40 για τους τακτικούς πελάτες και 50 για τους νέους πελάτες. Εάν δεν υπάρχει ενεργή αγορά για το επιθυμητό RC που είστε πρόθυμοι να πουλήσετε ή να φτιάξετε, μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε τις τιμές επάνω. Και φροντίστε να αναφέρετε πώς λειτουργεί η τιμολόγηση, 40 αφού γίνετε τακτικός πελάτης, μπορεί να φέρει περισσότερους ενεργούς πελάτες. Φυσικά αυτό ισχύει αν αποφασίσετε να αγοράσετε παρτίδες, όχι να τις φτιάξετε.