ή τι λέτε για την επικάλυψη στο Advil; Το σκατά είναι γλυκό! YUMMY! Όταν άρχισα να καπνίζω πούρα και γνώρισα όλες τις "γεύσεις" τις μισούσα, γιατί να θέλω γλυκό με τον καπνό μου; Αηδία. Μια φορά, έβαλα κατά λάθος τους χυμούς του βοδινού μου lo mein σε ένα πακέτο πούρα χωρίς γεύση. Μεγάλη ιστορία γιατί, αλλά δεν το πρόσεξα και στέγνωσαν έτσι. Είχαν καταπληκτική γεύση και μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω τι συνέβη. Πούρα με γεύση κρέατος! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ;;;; Καπνίστε ένα πούρο και πείτε μου ότι δεν θα είχε καλύτερη γεύση με έναν "υπαινιγμό" μπέικον σε αυτό lol. Έτσι, από εκείνη την ημέρα είμαι όλο για τις γεύσεις και την αλλαγή UP γεύσεις των πραγμάτων.
Πλήρης αποκάλυψη Δεν έχω δοκιμάσει Meth ακόμα, αλλά υποθέτω ότι είναι τουλάχιστον παρόμοιο με το 4MMC στη γεύση, δεδομένου ότι όλα είναι βασικά χημικά; Γιατί όχι μια απόχρωση κερασιού ή κάτι τέτοιο αν δεν επηρεάζει την ποιότητα με οποιονδήποτε τρόπο; Δεν είμαι (ακόμα) χημικός, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό άμεσα, οπότε πραγματικά αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να υπάρχουν γεύσεις σαν καραμέλα για οποιοδήποτε από αυτά τα ναρκωτικά πραγματικά...
Υποθέτω ότι πρέπει να ξέρεις ότι δεν πρέπει να το καπνίζεις ή να το κάνεις ένεση... Αυτό μπορεί να είναι κακό... Ίσως μόλις απάντησα στην ίδια μου την ερώτηση... Αυτό τουλάχιστον, εγώ εξακολουθώ να σκέφτομαι πούρα με γεύση κρέατος...