Εργάζομαι επί του παρόντος σε μια οξείδωση του πιπερικού οξέος, ο Chem Player έβαλε ένα καλό βίντεο μιας τεχνικής στο YouTube, αλλά τα αποτελέσματα είναι στην καλύτερη περίπτωση χαμηλά. Έτσι, εξετάζω τη μέθοδο παραγωγής όζοντος με παροχή οξυγόνου στη γεννήτρια. Με τα προφανή αποτελέσματα να είναι το πιπερονικό, είναι κάποια καλή μυρωδάτη χημεία, από τη μυρωδιά του πιπεριού, την τσίχλα μέχρι τα κεράσια μαρασκίνο.
Η πηγή μου D-Amph είναι συνταγή και έχω σκατά φορτία για να δουλέψω, δοκιμάζοντας την οξείδωση ακούγεται σαν διασκέδαση, ακόμη και αν είναι τόσο δύσκολη όσο η οξείδωση που κάνω σήμερα, Iam ενδιαφέρεται για τον οξειδωτικό μηχανισμό που χρησιμοποιείται εδώ και αν υπάρχουν πολλαπλές μέθοδοι για να επιτευχθεί αυτό;
Στη συνέχεια, το N-Hydroxy-MDA, αυτό είναι ενδιαφέρον καθώς το MDA είναι το βήμα πριν από το MDMA ή ονειρεύομαι εδώ.
Η αναγωγική αμίνωση σε D-Meth ακούγεται διασκεδαστική, είναι το ίδιο με την αναγωγή των αμιδίων σε αμίνες με χρήση LAh; ή μια αναγωγική αλκυλίωση με έναν βορχυδρίτη. Οι γνώσεις μου στη χημεία αρχίζουν να φτάνουν αλλά ακόμα μαθαίνω, οπότε οι γνώσεις μου δεν είναι εξαιρετικά εκτεταμένες. Κατάφερα να ακολουθήσω το mesc tech σε αυτόν τον ιστότοπο για τη σύνθεσή μου χρησιμοποιώντας το αρχικό υλικό 3,4,5TMBH που τελικά ανάγεται σε THF με LAh.
Κύριε, έχετε την προσοχή μου!