Question Παράξενο κόψιμο στην αμφεταμίνη μου. Πώς μπορώ να την ξεφορτωθώ καλύτερα χωρίς εκχύλιση με βάση το οξύ; Πώς να εξατμίσω σωστά το υδατικό διάλυμα της αμφεταμίνης;

faelivrin42

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Γεια σας. δεν έχω χημικό υπόβαθρο και δεν έχω χώρο με καλό εξαερισμό, οπότε φοβάμαι να χρησιμοποιήσω οποιεσδήποτε ουσίες που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας.
Είμαι απλά ένας περίεργος λάτρης της αμφεταμίνης, και συνήθως έκανα μια απλή πλύση με ακετόνη ή ισοπροπυλική αλκοόλη, μερικές φορές έκανα ανακρυστάλλωση χρησιμοποιώντας καυτή ισοπροπυλική αλκοόλη, και ήμουν μια χαρά. Αλλά πρόσφατα σχεδόν όλη η ταχύτητα που πήρα άρχισε να έχει ένα κόψιμο που δεν βγαίνει με αυτό.

Είναι κάτι σαν κυτταρίνη, αλλά δεν ξέρω. Αν προσθέσω πολύ λίγο νερό στο δείγμα της ουσίας, γίνεται ζελέ. Αν προσθέσω περισσότερο νερό, απλά διαλύεται.
Το φίλτρο τροχού 0,44 micron δεν βοηθάει να το φιλτράρω από το υδατικό διάλυμα. Αν το διαλύσω σε ζεστό νερό και στη συνέχεια το κρυώσω, σχηματίζει γυαλιστερές ίνες, οι οποίες όταν στεγνώσουν είναι πολύ πολύ μαλακές, σχεδόν σαν μετάξι. Η εμφάνισή τους μοιάζει με καφεΐνη, αλλά μάλλον δεν είναι καφεΐνη - το δοκίμασα με διάλυμα ποβιδονίου-ιωδίου αναμεμειγμένο με άμυλο μέχρι να αποκτήσει σκούρο μπλε-βιολετί χρώμα, και δεν αλλάζει καθόλου το χρώμα του διαλύματος (χρησιμοποίησα φρεσκομαγειρεμένο καφέ για έλεγχο), και ένα από τα δείγματα που το περιείχαν στάλθηκε στον Energy Control, και δεν βρήκαν καφεΐνη εκεί, και ό,τι και αν είναι η περικοπή, δεν είναι στη λίστα των ουσιών που αναγνωρίζουν.

Οπότε, είχα ένα δείγμα πάστας ταχύτητας. Πιθανότατα υπήρχε κάποια αμφεταμίνη σε αυτό, επειδή ο Marquis έγινε πορτοκαλί και ο Robadope ροζ.
Όταν πρόσθεσα μια σταγόνα νερό στη μικρή ποσότητα της ουσίας, έγινε θολή και στη συνέχεια έγινε ζελατίνα σαν ουσία.

4vdycLipeh

Αρχικά προσπάθησα να την ανακρυσταλλώσω χρησιμοποιώντας ισοπροπυλική αλκοόλη. Διαλύεται πλήρως στο βραστό ισο, αλλά όταν άρχισα να το ψύχω, έγινε όλο ζελέ με τις ίνες, οπότε αυτό δεν λειτούργησε, δεν μπόρεσα να φιλτράρω την αμφεταμίνη από αυτό. Μετά από κάποιο googling διάβασα για την εκχύλιση με νερό.

Έτσι, έκανα τα εξής: Έκανα το εξής:
1. Έβαλα 1g της συγκεκριμένης ουσίας σε φίλτρο καφέ, και άρχισα να ρίχνω ζεστό νερό πάνω του σιγά σιγά, μέχρι να διαλυθούν όλα
2. Στη συνέχεια έβαλα το διάλυμα στο ψυγείο, και πήρα αυτές τις ίνες, τόσες πολλές που το διάλυμα έγινε κρεμώδες
S2R8dQokDG
V3GJhik7LE
HitfT4n1aD

3. Φιλτράρισα το διάλυμα με φίλτρο καφέ και πάλι και συμπίεσα ό,τι μπορούσα από τις ίνες.
4. Στη συνέχεια έβαλα το διάλυμα που προέκυψε στο γυαλί και το εξαέρωσα χρησιμοποιώντας υδατόλουτρο.
5. Το αποτέλεσμα δεν φαινόταν ομοιόμορφο και έδωσε σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο, με αντιδραστήριο Mecke. Έτσι αποφάσισα να κάνω ανακρυστάλλωση.
OQswkLCeyt

6. Πρόσθεσα iso στο ποτήρι με την ουσία και το έβαλα να βράσει σε υδατόλουτρο. Μετά από λίγο έμεινε κάποιο ίζημα, κάτι που δεν διαλύεται ούτε σε βραστό iso. Έριξα το καυτό διάλυμα σε ένα άλλο ποτήρι, αφήνοντας κάποια γυαλιστερά ημιδιαφανή θραύσματα που δεν διαλύθηκαν.
Pvx7yJoILl
T2nhfv6Hu7

7. Άφησα το διάλυμα να κρυώσει στο τραπέζι σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια το έβαλα στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Το πρωί το άφησα για λίγη ώρα σε παγόλουτρο και στη συνέχεια το φιλτράρισα με φίλτρο καφέ. Προέκυψαν 0,03 g θειικής αμφεταμίνης (έκανα χρωματομετρικές δοκιμές και πήρα τα αναμενόμενα αποτελέσματα με Mandelin, Marquis και Mecke)
8. Από την περιέργεια εξαέρωσα μέρος του φιλτραρισμένου ισο, και το άφησα να κρυώσει. και πήρα πάλι αυτή την καταραμένη ζελατίνα ουσία.
Έτσι ήταν προφανές ότι η διαδικασία που έκανα δεν βοήθησε πραγματικά με αυτό, και μπορεί ακόμα να παραμείνει στην καθαρή ουσία

Ερωτήσεις:

1. Τι είναι αυτό το κόψιμο; Βρήκα διάφορες αναφορές για παρόμοια πράγματα στο reddit και το dread, οπότε είναι αρκετά συνηθισμένο
2. Είναι δυνατόν να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από αυτό;
3. Παρά το γεγονός ότι αυτή η πάστα ταχύτητας ήταν σίγουρα σκατά, αμφιβάλλω αν υπήρχε μόνο 0,03% θειικής αμφεταμίνης σε αυτήν. Οπότε μάλλον έκανα κάτι λάθος με την εξάτμιση και την ανακρυστάλλωση. Πώς μπορώ να το κάνω καλύτερα;

faelivrin42

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ορισμένες πιο λεπτομερείς ερωτήσεις
- Εάν συναρμολογήσω μια απλή μονάδα απόσταξης (φιάλη με ελαστικό φελλό + ελαστικό σωλήνα), θα είναι καλύτερη όσον αφορά την παραλαβή της ξηρής ταχύτητας θειικού άλατος από υδατικό διάλυμα;
- Γνωρίζω ότι για την ανακρυστάλλωση είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται η ελάχιστη δυνατή ποσότητα του διαλύτη. Αλλά αν υπάρχουν αδιάλυτοι προσμίξεις, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η ελάχιστη ποσότητα. Στην περίπτωση θειικής αμφεταμίνης και ισοπροπυλικής αλκοόλης, πώς μπορώ να υπολογίσω την ποσότητα της ισοπροπυλικής αλκοόλης που απαιτείται; Προσπάθησα να βρω στο google τη διαλυτότητα της θειικής αμφεταμίνης σε ζεστή ισοπροπυλική αλκοόλη αλλά δεν τα κατάφερα
- Είναι η χρήση ακετόνης + ισοπροπυλικής αλκοόλης καλύτερη για την ανακρυστάλλωση της θειικής αμφεταμίνης από τη χρήση μόνο ισοπροπυλικής αλκοόλης; Γιατί;
- Ορισμένοι οδηγοί ανακρυστάλλωσης αναφέρουν ότι είναι σημαντικό να καλυφθεί το πάνω μέρος του ποτηριού με διάλυμα, γιατί είναι σημαντικό; Για να γίνει πιο αργή η ψύξη; Νόμιζα ότι η θειική αμφεταμίνη δεν μπορεί να εξατμιστεί, σωστά;
- Ορισμένοι οδηγοί ανακρυστάλλωσης προτείνουν την τοποθέτηση του διαλύματος στην κατάψυξη κατά τη διάρκεια της νύχτας, είναι καλή ιδέα; Δεν θα κρυσταλλωθούν τότε και άλλες προσμίξεις;
- Εάν χρησιμοποίησα πολύ ισοπροπυλική αλκοόλη, μπορώ να τη βράσω για να μειώσω τον όγκο της αφού φιλτράρω την κρυσταλλική αμφεταμίνη και να επαναλάβω τη διαδικασία ανακρυστάλλωσης;
- Είναι το φιλτράρισμα με αναρρόφηση πιο αποτελεσματικό ή απλώς πιο γρήγορο από το να ρίχνω απλώς ένα υγρό στο φίλτρο; Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλή ηλεκτρική αντλία που χρησιμοποιώ συνήθως για το στρώμα ως μονάδα αναρρόφησης; (έχει τη δυνατότητα αναρρόφησης)

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το καθαρίσεις με ακετόνη που έχεις ήδη δοκιμάσει, αν αυτό δεν δουλέψει τότε παίρνεις καθαρισμό με εκχύλιση οξέος-βάσης, δεν παίρνει πολύ και είναι πολύ απλό.

feinkostParanoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
hello,
Μπορώ να πω ότι με μένα είναι σχεδόν όπως και με εσάς, ήμουν πάντα ένας περίεργος εραστής της αμφεταμίνης, και άνοιξα έτσι δυστυχώς "το κουτί της Πανδώρας".
έτσι άρχισα να καθαρίζω την αμφεταμίνη μου με έναν απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο πριν τη χρησιμοποιήσω.
έγινε σαφές ότι πουθενά δεν υπάρχει περισσότερη βρωμιά ανακατεμένη από ό,τι στην αμφεταμίνη, η φαντασία δεν έχει όρια!
Έτσι, τώρα στο πρόβλημα που περιγράψατε,
Νομίζω ότι έχετε δίκιο στην υπόθεση ότι η αμφεταμίνη σας έχει κάποιο είδος κυτταρίνης μέσα της.
Είχα το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν, έμοιαζε ακριβώς όπως στις φωτογραφίες σου. θα ήταν κροσκαρμελόζη ή κάποια άλλη φυτική ίνα, συχνά χρησιμοποιούνται ίνες μπαμπού από τη βιομηχανία τροφίμων.
το κρεμώδες πράγμα που περιγράφεις στο σημείο 2 είναι συχνά ένα μείγμα καφεΐνης και κάποιου είδους ινών ή κυτταρίνης.
το μόνο περίεργο είναι ότι δεν βρήκες καφεΐνη στα πράγματά σου. κανονικά, η καφεΐνη μοιάζει όπως στην τέταρτη εικόνα σου(δηλαδή αυτές οι απορροφητικές βαμβακερές σαν ίνες άκρες), αφού έχει αφαιρεθεί από την αμφεταμίνη. στη δική μου περίπτωση, τουλάχιστον.
από εμπειρία μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ πιθανό αυτό που είχες να περιέχει μόνο 0,03% αμφεταμίνη!
λες μάλιστα ότι το πράγμα ήταν σίγουρα κακό, οπότε καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα άλλο από εκεί, αν πάει!
εγώ πάντα προχωρούσα ως εξής για να απαλλαγώ από τα υπολείμματα σύνθεσης και κυρίως από την καφεΐνη:
η αμφεταμίνη πρέπει να είναι πραγματικά στεγνή και λεπτοτριμμένη!!!
πλύνετε την αμφεταμίνη με άνυδρη ακετόνη και στη συνέχεια βάλτε το όλο πράγμα σε ένα φίλτρο καφέ και αφήστε το να στεγνώσει.
μετά την ξήρανση και συνθλίβετε πάλι καλά.
τώρα έχω βράσει αποσταγμένο νερό σταγόνα-σταγόνα πάνω στην αμφεταμίνη που δίνεται daas μέχρι να διαλυθεί.
(έτσι σχεδόν όλα όπως εσύ!!!!)
σκεπάζω την αμφεταμίνη διαλυμένη στο αποσταγμένο νερό και το βάζω στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
μετά βάλτε τα όλα σε ένα φίλτρο καφέ (καλύτερα αν πάρετε δύο, βρέξτε τα με αποσταγμένο νερό από πριν) και στύψτε τα προσεκτικά! Εγώ μετά πάντα άφηνα όλο το πράγμα να εξατμιστεί και έπαιρνα πραγματικά καθαρή αμφεταμίνη.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
-Διαλύστε τα πράγματά σας σε νερό, οτιδήποτε δεν διαλύεται = παλιοσίδερα.
-Προσδιορίστε την τιμή PH. Οτιδήποτε πάνω από PH 4 προσθέστε 1 σταγόνα υδροχλωρικού οξέος.
-Προσθέστε πετρελαϊκό αιθέρα στην ίδια ποσότητα με το νερό.
-Τοποθετήστε τα πάντα σε ένα διαχωριστικό χωνί και ανακινήστε πολύ καλά.
-Αποστραγγίστε το κατώτερο στρώμα νερού.
-Ο πετρελαϊκός αιθέρας (ανώτερο στρώμα) μπορεί να χρησιμοποιηθεί συχνότερα για καθαρισμό.
-Προσθέστε αργά NaOH ενώ ανακατεύετε μέχρι το ph 14. κόκκους ή προηγουμένως παρασκευασμένη αλισίβα. Σχηματίζεται ένα ελαιώδες στρώμα. Βάση Amp
-Διαχωρίστε τα δύο στρώματα με διαχωριστικό χωνί.
-Προσθέστε την ίδια ποσότητα πετρελαϊκού αιθέρα στην ανώτερη βάση αμπέλου και ανακινήστε την στο διαχωριστικό χωνί.
-Αποστραγγίστε τυχόν κατώτερο στρώμα (νερό).
-Προσθέστε λίγο MgSO4 έως ότου δεν συσσωρεύεται πλέον.
-Βυθίστε το διάλυμα σε ψυγείο για 3 ώρες.
-Φιλτράρετε το MgSO4.
-Ο πετρελαϊκός αιθέρας εξατμίζεται στους 40°C.
-Διαλύεται η ελαιώδης βάση που παραμένει σε ακετόνη.
-Αργά προσθέστε θειικό οξύ αραιωμένο με ακετόνη μέχρι PH6.
-Φιλτράρετε το αλάτι αμπύλου

Εάν εξακολουθεί να είναι ορατός ο αποχρωματισμός, πλύνετε με παγωμένη ακετόνη και φιλτράρετε ξανά μέχρι να γίνει χιονόλευκο.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ πολύ καθαρό προϊόν.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Έχω παίξει κι εγώ με το ίδιο πρόβλημα, αλλά σε μεγαλύτερους όγκους και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να δω τι θα συμβεί.

Έπλυνα την αμφεταμίνη μου με 99,9% IPA σχολαστικά, στη συνέχεια την στέγνωσα και την πήγα σε υδατικό διάλυμα.
Έβαλα πολύ περισσότερο νερό (η φιάλη είναι 1 λίτρο) και χρησιμοποίησα περίπου 20 γραμμάρια "αμφεταμίνης".
Αυτό εμποδίζει το σχηματισμό του "ζελέ".

Ζέστανα αποσταγμένο νερό στον φούρνο μικροκυμάτων και πρόσθεσα ουσία μέχρι να μην διαλύεται πλέον, στη συνέχεια το άφησα στην άκρη και το έχω αφήσει να κρυώσει αργά χωρίς κίνηση. Αυτός ο σχηματισμός μου μοιάζει με καφεΐνη.
VCnSDL3JyM

Yh2xpK3zRE

Μόλις είμαι ευχαριστημένος ότι η ανάπτυξη έχει σταματήσει, θα φιλτράρω και θα εξατμίσω και θα δω τι μου έχει απομείνει και τι μπορώ να συμπεράνω από αυτό...

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Ναι, αυτή είναι η αιτία της καφεΐνης.