Βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση, αλλά όχι επειδή δεν είναι αποτελεσματικά, έχω άλλου τύπου διαταραχή ύπνου. Είμαι εθισμένος στα οπιοειδή, και μάλιστα όχι καν στα ισχυρά οπιοειδή (όπου τα τελευταία χρόνια το 99% είναι μόνο τα Ζενέ που είναι μια terribad κατηγορία, πολύ υψηλή αναλγητική δραστικότητα με τα περισσότερα από αυτά επίπεδη ευφορία και καμία ζεστή ευεξία του σώματος, απλά καλό για νύσταγμα ή λιποθυμία - εκτός του ότι καταστρέφουν την ανοχή πολύ γρήγορα και ακόμα περισσότερο χρόνο για να την αποκαταστήσουν) - επομένως αν δεν είσαι εθισμένος στα οπιοειδή με σενάρια, αποφύγετε τα μέχρι να αρχίσουν επιτέλους οι σωστές νέες κατηγορίες να αντικαθιστούν τα Zenes (είπε αυτό, παρά το μίσος μου είναι σίγουρα καλύτερο από το μεξικανικό καρτέλ εντελώς τυχαία όλα-σε-ένα μείγμα ξυλαζίνης ενισχυμένη ντόπα, τουλάχιστον οι ισχυροί εθισμένοι στα οπιοειδή μπορούν να χρησιμοποιούν τα Zenes με ασφάλεια..το γεγονός ότι δεν υπάρχουν RCs οπιοειδών μεταξύ 2x και του επόμενου βήματος 70x είναι ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί εδώ και χρόνια).
Αποφύγετε επίσης τα βενζόλες, τουλάχιστον αν προορίζεται για μακροχρόνια καθημερινή χρήση. Αν είναι σποραδική, τότε αν η Τριαζολάμη δεν λειτουργεί δεν θα σπαταλούσα περαιτέρω χρόνο με αυτή την οικογένεια.
Αυτό που ψάχνετε, μιας και αναφέρατε τη μεθακουαλόνη (προς το παρόν είναι η μόνη ένωση που βοηθάει στο πρόβλημά μου), είναι οι αγωνιστές Gaba-A - αν δεν είστε άτομο με ψυχαναγκαστικούς κινδύνους επαναδοσολογίας, το μόνο που μπορείτε να βρείτε στον ιατρικό τομέα, συνταγογραφείται για ορισμένες περιπτώσεις πολύ υψηλής ΔΕΠΥ που χρειάζεται να παίρνουν πραγματικά τόνους Lisdexamphetamine κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνταγογραφείται στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το Pentobarbital, αλλά εδώ δεν μπορείτε πραγματικά να γαμηθείτε με τις δόσεις.
Οι ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις, αντίστοιχα αυτές που μπορείτε να βρείτε, αφού τα βαρβιτουρικά παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις αγαπημένες μου κατηγορίες (μερικά είναι "ηρεμιστικά" μόνο εξ ορισμού - αφού έχουν κάποιο σημείο όπου η έξαρση και η ευφορία ξεπερνά τα mainstream ναρκωτικά όπως η αμφ/κοκαΐνη) είναι πολύ επικίνδυνα αν δεν χρησιμοποιηθούν πολύ σωστά, και τα φαρμακευτικά που υπάρχουν ακόμα είναι εντελώς άχρηστα. Η φαινοβαρβιτάλη έχει τρελό χρόνο ημιζωής. Και κανείς δεν κάνει πια παράνομη σύνθεση των ψυχαγωγικών της χρυσής εποχής - είναι τα παρακάτω:
(σημείωση: οι λεπτομέρειες σχετικά με τη φαρμακολογία είναι παραθέματα και αποσπάσματα από ανθρώπους με τις κατάλληλες γνώσεις - δυστυχώς δεν έχω κανένα υπόβαθρο στη χημεία ή τη φαρμακολογία, αλλά τα άφησα στις σημειώσεις με τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε περαιτέρω έρευνες ή να μιλήσετε με άλλα αρμόδια άτομα)
- καρισοπροδόλη - Αυτό είναι πανταχού παρόν και μεταβολίζεται σε μεπροβαμάτη η οποία δεσμεύεται στη θέση πρόσδεσης βαρβιτουρικού/πικροτοξίνης - και η ίδια η καρισοπροδόλη έχει ιδιότητες σαν της μεθακουαλόνης πριν μεταβολιστεί σε μεπροβαμάτη. Δεν έχει την ίδια μαγεία με τη μεθακουαλόνη, αλλά ονομάζεται συνήθως μεθακουαλόνη διαίτης και είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί. Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείτε λίγο, καθώς έχει πολύ απότομη καμπύλη απόκρισης στη δόση και η ινδική φαρμακοβιομηχανία είναι γνωστή για τη χαλαρή διαχείριση του ποιοτικού ελέγχου.
- Η γκαμποξαδόλη είναι ένας αγωνιστής gaba πολύ εύκολος και φθηνός στην απόκτηση, υποτίθεται ότι είναι παρόμοιος με τη μουσκιμόλη, αλλά όχι παραισθησιογόνος.
- Bretazenil - είναι ένας μερικός αγωνιστής υψηλής συγγένειας και το ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτό είναι ότι επηρεάζει τα σύμπλοκα των υποδοχέων GABA-A που περιέχουν τις υπομονάδες άλφα 4 και άλφα 6, εκτός από τα σύμπλοκα που περιέχουν τις υπομονάδες άλφα 1,2,3 και 5 που στοχεύουν άλλες βενζοδιαζεπίνες.
Περιττό να πούμε ότι το καλύτερο που σίγουρα θα λειτουργήσει, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα όχι για τακτική χρήση και είναι δύσκολο να βρεις τη σωστή δοσολογία είναι το GHB.
Μια άλλη προσέγγιση μη Gaba-A θα μπορούσε να είναι η θαλιδομίδη. Σημειώστε ότι αν είστε γυναίκα και έγκυος ή/και σκοπεύετε να μείνετε, δεν ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε, αν το χρησιμοποιείτε πριν την εγκυμοσύνη σταματήστε το εντελώς 6-9 εβδομάδες πριν.
Μια άλλη πολύ διαφορετική προσέγγιση που αξίζει όμως να δοκιμάσετε θα μπορούσε να είναι το Daridorexant.
Ένα τελευταίο που πραγματικά λειτούργησε πολύ καλά για μερικούς ανθρώπους που συνάντησα, είναι η Τριμιπραμίνη - αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε το υγρό / μπουκάλι, όπου 1 σταγόνα = 1mg. Είναι πολύ σημαντικό για να αποφύγετε να αισθάνεστε κουρασμένο ζόμπι την επόμενη μέρα να πάρετε τον σωστό αριθμό, αν πετύχετε το γλυκό σημείο θα έχετε έναν καλό ύπνο χωρίς να αισθάνεστε ζαλάδα την επόμενη μέρα.
Έχω περισσότερες επιλογές που θα μπορούσα να απαριθμήσω, αλλά εδώ πηγαίνουμε σε πιο σκοτεινές ή επικίνδυνες ενώσεις, θα ξεκινούσα πρώτα με αυτές που αναφέρονται εδώ, αφού μπορούν να αποκτηθούν σχετικά εύκολα.
Καλή τύχη!