Question Σύνθεση BMK σε αμφεταμίνη με H2S04

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Γεια σας,
είδα πολλές μεθόδους σύνθεσης εδώ και όλες μου φαίνονται λίγο περίπλοκες.
Η κατάστασή μου είναι η εξής: πήρα 1l από το κίτρινο έλαιο (υποθέτω ότι είναι BMK;) και το άτομο, που μου το έδωσε, δεν είχε μια σωστή οδηγία για μένα.
Πήρα μόνο την πληροφορία ότι πρέπει να βάλω το λάδι σε ένα μεγάλο πιάτο από χοντρό γυαλί και να ρίξω αργά H2S04 μέσα στο λάδι.
Η άλλη πληροφορία που πήρα είναι ότι χρειάζομαι κάποιο πρόσθετο συστατικό όπως κιμωλία - αλλά δεν ξέρω καν αν είναι CaCO3 ή CaO.
Η απόδοση θα πρέπει να είναι περίπου 2,5 kg.

1. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτή η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει;
2. Πόση ποσότητα θειικού οξέος θα χρειαστεί;
3. Χρειάζομαι CaCO3 ή CaO επιπλέον;
4. Πότε πρέπει να προσθέσω την κιμωλία;

Σας ευχαριστώ παιδιά!

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Αυτό που περιγράφεις είναι η ελεύθερη βάση σε διαλύτη, όχι bmk, απλά πρέπει να καταβυθιστεί με οξύ. μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μέσο ξήρανσης όπως MgSO4 άνυδρο, NaSO4 άνυδρο για να αφαιρέσεις ίχνη νερού. στη συνέχεια απλά στάζεις ένα διάλυμα H2SO4 σε ακετόνη/ipa για να πάρεις το ίζημα σου.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Καταρχάς σας ευχαριστώ για την απάντηση! Τώρα ξέρω πολύ περισσότερα από ό,τι πριν. Αλλά οι δεξιότητές μου στη χημεία είναι πολύ κακές...

Μπορείτε να μου πείτε πόσο MgSO4/NaSO4 και H2SO4 πρέπει να αγοράσω;
Πότε πρέπει να προσθέσω τον παράγοντα ξήρανσης (και πώς);
Πρέπει να αναμείξω H2SO4 και ακετόνη και στη συνέχεια να το στάξω στην ελεύθερη βάση;

Χρειάζομαι πραγματικά μια οδηγία βήμα προς βήμα. Συγγνώμη :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Θα χρησιμοποιήσετε το πολύ 100g ξηραντικού και οξέος εξαρτάται από το πόσο conc. είναι το διάλυμά σας, οπουδήποτε από 300-900g μπορεί να είναι freebase οπότε περίπου 1L το πολύ.
πριν από οτιδήποτε άλλο, το παίρνετε και το βάζετε μέσα αφού έχει δράσει για μισή ώρα περίπου απλά στραγγίστε το
Ναι, μερικές φορές περισσότερη ακετόνη από το h2so4 1:5 , 1:10 περίπου.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Φίλε, σε αγαπώ ευχαριστώ πολύ εκτιμώ τη γρήγορη απάντησή σου!!!

Έχω λοιπόν τη βάση, μια μεγάλη φόρμα λαζάνιας από γυαλί, ένα ποτήρι για την παρασκευή του διαλύματος σταγόνας, ένα μεγάλο ποτήρι σταγόνας.
Θα αγοράσω 100g NaSO4 και 1l οξύ και 5l ακετόνη και τότε έχω όλα όσα χρειάζομαι σωστά?

Πρέπει να προσέξω κάτι; Μπορεί να ζεσταθεί; :)
Χρειάζεται να ανακατεύω συνέχεια, όταν στάζω το διάλυμα ακετόνης/θείου στη βάση; Πότε ξέρω ότι έριξα αρκετή ποσότητα;

Υπόσχομαι ότι αυτές είναι οι τελευταίες μου ερωτήσεις. :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Μην ανησυχείτε, πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να αγοράσετε μόνο 100 γραμμάρια, αλλά είναι φτηνό.
Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό, ναι.
Το οξύ μπορεί να εκτοξευθεί και να θερμανθεί όταν προστεθεί στην ακετόνη, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε προψυγμένη ακετόνη.
Ναι, ανακατεύετε συνεχώς. πρέπει να προσδιορίσετε το pH, ο γενικός δείκτης πρέπει να είναι εντάξει, όχι κάτω από 6,5.