Question Προσπαθώντας να φτιάξετε το C-Liquid

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ψάχνω για έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να φτιάξω με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ένα C-Liquid όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική THC high. Δεν θέλω να ατμίζω κάποια από τα διαβολικά noids. Έχω προσπαθήσει να βρω πληροφορίες για αυτό το θέμα παντού, αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβή στοιχεία. Δεδομένου ότι ασχολούμαι με τόσο μικρές τιμές δόσης πρέπει να βεβαιωθώ ότι η ακριβής ποσότητα της αναλογίας mg/ml είναι ασφαλής. Εάν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο noid για χρήση και ποια ακριβώς δόση να χρησιμοποιήσετε, θα το εκτιμούσα. Έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες μόνο για τη θέρμανση ενός noid σε σκόνη σε διάλυμα vg/pg μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη. Σας ευχαριστώ.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
233
Ενδιαφέρεστε για την 5F-CUMYL-PINACA ακριβώς; Το πρόβλημα με τη δημιουργία οδηγών και την επιλογή ασφαλών δοσολογιών είναι ότι σήμερα δεν υπάρχει καν οριστική απάντηση ως προς το πόσο οι ουσίες αυτού του τύπου έχουν ισχυρότερη επίδραση στους υποδοχείς κανναβινοειδών. Για την ηχηρή ουσία, για παράδειγμα, διαφορετικές μελέτες έχουν δείξει διαφορετική επιλεκτικότητα. Η ουσία μπορεί να είναι είτε 2 φορές επιλεκτική, είτε σχεδόν 30 φορές. Προσθέστε σε αυτό τους διαφορετικούς τύπους υποδοχέων και τις μικρότερες αποτελεσματικές δόσεις. Ίσως γι' αυτό η απάντηση στο ερώτημά σας να μην είναι τόσο απλή. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε την ενότητα που είναι αφιερωμένη στη σύνθεση των κανναβινοειδών. Ίσως υπάρχει μια απάντηση ή η σωστή κατεύθυνση: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω το JWH-210 και σκεφτόμουν να φτιάξω μια αναλογία 45mg/1ml. Αναρωτιόμουν αν αυτό θα ήταν ασφαλές. Οι περισσότερες έρευνες που έχω κάνει δείχνουν ότι η δόση του JWH-210 είναι 1,5mg-3mg και ένα ml χυμού ατμού χρειάζεται μεταξύ 100-200 puffs. Έτσι, αν θέλω να κάνω κάθε 5 puffs μια αποτελεσματική δόση στο μέσο όρο 150 puffs θα πάρω 30 δόσεις. Εάν θέλω κάθε δόση να είναι 3mg θα ήταν 90mg/ml. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι ασφαλές. Εάν γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό θα ήταν χρήσιμο. Αν όχι, θα ξεκινήσω με πολύ χαμηλά mg/ml όπως 20mg/ml και θα ανεβάζω τη δόση μου. Επίσης, αν ξέρετε κάποιον ακριβή τρόπο για να ομογενοποιηθεί το μείγμα θα ήταν επίσης χρήσιμο. Έχω δει ότι η θέρμανση του μείγματος και η καλή ανάδευση είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά δεν είμαι θετικός σε αυτό. Έχω διαβάσει μέσα από τα φόρουμ κανιβινοειδών φορτία καμία από τις πληροφορίες εκεί δεν ισχύει πραγματικά.
Ευχαριστώ για την απάντησή σας

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος. Κατά τη γνώμη μου, έχετε τη σωστή κατεύθυνση στην έρευνά σας. Μοιραστείτε μαζί μας τα αποτελέσματά σας, παρακαλώ.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Θα το κάνει. Δεν βλέπω πουθενά άλλες αναρτήσεις σχετικά με την παρασκευή του C-Liquid, οπότε θα κάνω έναν αναλυτικό οδηγό της δοκιμής και του λάθους μου. Θα ξεκινήσω με χαμηλή δόση υγρού και θα εργαστώ μέχρι να βρω την επιθυμητή δύναμη.