- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 5
Γεια σας και πάλι φίλοι. Προσπάθησα να εξαγάγω την ελεύθερη βάση PSE χρησιμοποιώντας την "Τεχνική καθολικής εκχύλισης: Μέθοδος "Straight to Bee". Θα γράψω λεπτομερώς εδώ με εικόνες. Στο τέλος παίρνω μια κηρώδη ουσία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους έχουν πληροφορίες για το θέμα.
Πρώτον, ας ξεκινήσουμε με το περιεχόμενο των χαπιών.
- ιβουπροφαίνη
- υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη
- ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C)
- Φωσφορικό υδρογόνο ασβέστιο άνυδρο
- Κροσκαρμελλόζη νατρίου
- Ποβιδόνη (k-30)
- Ομιλία
- Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (τύπος 101)
- Διοξείδιο του πυριτίου-συλοειδές 244
- Υδρογονωμένο καστορέλαιο
- Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη Ε-15
- Πολυβινυλική αλκοόλη
- Διοξείδιο του τιτανίου
- Κίτρινο βερνίκι αλουμινίου κινολίνης
- Λεκιθίνη
- Κόμμι ξανθάνης
- Κίτρινη βερνίκι αλουμινίου του ηλιοβασιλέματος
Αρχικά, έκανα μια αφαίρεση ακολουθώντας ακριβώς τις οδηγίες. Οι εικόνες μετά την αφαίρεση έχουν ως εξής.
Στη συνέχεια, σκεπτόμενος ότι είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα δοκιμάσει αυτή την τεχνική, την ξαναδοκίμασα αλλάζοντάς την λίγο σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου.
Τα πράγματα που άλλαξα για μένα είναι να χρησιμοποιώ λιγότερο ασετόν, λιγότερο άμυλο καλαμποκιού και να το βράζω με πετρελαϊκό αιθέρα πριν το αφήσω να στεγνώσει πολύ.
Τώρα θέλω να προχωρήσω στις ερωτήσεις μου.
1- Τι ακριβώς είναι η κηρώδης ουσία στις πρώτες εικόνες;
2- Αν η κηρώδης ουσία είναι σωστή, στη συνέχεια πέρασα αέριο HCl τολουολίου σε αυτήν, αλλά δεν είδα να πέφτουν ή να σχηματίζονται κομμάτια κρυστάλλων. Πέρασα πολύ λίγο αέριο HCl ή έπρεπε να περάσω περισσότερο;
3- Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κρυσταλλωθεί η ελεύθερη βάση; Κρυσταλλώνεται αμέσως ή πρέπει να περιμένω 12 ώρες κ.λπ.
4- Μπορεί η ελεύθερη βάση να χρησιμοποιηθεί στην αντίδραση RP/I2 ή πρέπει να τη μετατρέψω σε άλας HCL;
5- Προς το παρόν, έχω τα χάπια των οποίων το περιεχόμενο έχω καταγράψει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους έμπειρους και ενημερωμένους φίλους αν μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με το πώς μπορώ να τα αφαιρέσω.
Πρώτον, ας ξεκινήσουμε με το περιεχόμενο των χαπιών.
- ιβουπροφαίνη
- υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη
- ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C)
- Φωσφορικό υδρογόνο ασβέστιο άνυδρο
- Κροσκαρμελλόζη νατρίου
- Ποβιδόνη (k-30)
- Ομιλία
- Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (τύπος 101)
- Διοξείδιο του πυριτίου-συλοειδές 244
- Υδρογονωμένο καστορέλαιο
- Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη Ε-15
- Πολυβινυλική αλκοόλη
- Διοξείδιο του τιτανίου
- Κίτρινο βερνίκι αλουμινίου κινολίνης
- Λεκιθίνη
- Κόμμι ξανθάνης
- Κίτρινη βερνίκι αλουμινίου του ηλιοβασιλέματος
Αρχικά, έκανα μια αφαίρεση ακολουθώντας ακριβώς τις οδηγίες. Οι εικόνες μετά την αφαίρεση έχουν ως εξής.
Στη συνέχεια, σκεπτόμενος ότι είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα δοκιμάσει αυτή την τεχνική, την ξαναδοκίμασα αλλάζοντάς την λίγο σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου.
Τα πράγματα που άλλαξα για μένα είναι να χρησιμοποιώ λιγότερο ασετόν, λιγότερο άμυλο καλαμποκιού και να το βράζω με πετρελαϊκό αιθέρα πριν το αφήσω να στεγνώσει πολύ.
Τώρα θέλω να προχωρήσω στις ερωτήσεις μου.
1- Τι ακριβώς είναι η κηρώδης ουσία στις πρώτες εικόνες;
2- Αν η κηρώδης ουσία είναι σωστή, στη συνέχεια πέρασα αέριο HCl τολουολίου σε αυτήν, αλλά δεν είδα να πέφτουν ή να σχηματίζονται κομμάτια κρυστάλλων. Πέρασα πολύ λίγο αέριο HCl ή έπρεπε να περάσω περισσότερο;
3- Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κρυσταλλωθεί η ελεύθερη βάση; Κρυσταλλώνεται αμέσως ή πρέπει να περιμένω 12 ώρες κ.λπ.
4- Μπορεί η ελεύθερη βάση να χρησιμοποιηθεί στην αντίδραση RP/I2 ή πρέπει να τη μετατρέψω σε άλας HCL;
5- Προς το παρόν, έχω τα χάπια των οποίων το περιεχόμενο έχω καταγράψει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους έμπειρους και ενημερωμένους φίλους αν μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με το πώς μπορώ να τα αφαιρέσω.