Όλοι θα ευχόμασταν να ήταν αυτό αληθινό, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Το 2-πεα, επίσης γνωστό ως β-φαινυλαιθυλαμίνη, είναι ένας φυσικά απαντώμενος νευροδιαβιβαστής καταχολαμίνης που βρίσκεται στον εγκέφαλό σας. Είναι ένα ισχυρό φάρμακο, αλλά επιβιώνει μόνο περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν διασπαστεί από τη ΜΑΟ-Β. Αν την καταπιείτε, δεν φτάνει καν στον εγκέφαλό σας, επειδή υπάρχει πολλή μονοαμινοξειδάση στο έντερό σας. Οι άνθρωποι έχουν δοκιμάσει να πάρουν τόσο πολύ ώστε να εξαντλήσουν τη ΜΑΟ, και αυτό μπορεί να γίνει με αρκετά γραμμάρια β-μπιζέλια.
Αυτό είναι το ικρίωμα από το οποίο φτιάχνονται τόσα πολλά ναρκωτικά, μια φαινόλη με αλυσίδα άνθρακα... μεθαμφεταμίνη, αμφεταμίνη, όλα τα παραισθησιογόνα της PhIKaL ( που είναι ένα ακρωνύμιο για τις φαινυλαιθυλαμίνες που έχω γνωρίσει και αγαπήσει), καθιονόνες, αντικαταθλιπτικά. Βουνά από ναρκωτικά είναι υποκατεστημένες φαινυλαιθυλαμίνες. Δομικά ΕΙΝΑΙ μόνο μερικά μόρια διαφορετικά από την αμφεταμίνη . Τα μόρια είναι δύσκολα να κάνεις οτιδήποτε με αυτά. Υπάρχει κάτι στον φαινυλικό δακτύλιο, ένα υδροξύ; Αυτό δεν έχω δει ακόμα να αφαιρείται με την καταστροφή του μορίου. Υπάρχει ένα ανάλογο της φαιντανύλης που μπορείς να φτιάξεις με αυτό. Δεν έχω βρει τίποτα άλλο, αλλά είναι το ιερό δισκοπότηρο για τους ερασιτέχνες χημικούς και αναφέρεται σε διάφορες εργασίες γύρω στο 1915-1920, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω και ούτε 100 πριν από μένα μπόρεσαν.
Αλφα-φαινυλαιθυλαμίνη, τώρα που μπορεί να γίνει κάτι με αυτή...