Question Πού λέτε στον πωλητή να στείλει την αποστολή;

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Θέλω να αγοράσω κάποια φάρμακα στο darkweb για πρώτη φορά, αλλά ποια πρέπει να είναι η διεύθυνση αποστολής, διότι δεν θέλω ο πωλητής να γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας μου. Δηλαδή τους αφήνετε να στείλουν σε ένα ταχυδρομικό σημείο συλλογής ή στέλνετε την αποστολή απευθείας στο σπίτι σας;

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, θα χρειαστείτε ένα deaddrop ή κάποιο είδος ανώνυμης υπηρεσίας δεμάτων. Greez

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Έχετε ακούσει ποτέ για τη νεκρή πτώση;

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Είμαι από τη Βραζιλία και απίστευτο όπως φαίνεται πήγα να μάθω αυτόν τον όρο σήμερα. Εδώ χρησιμοποιούμε τον όρο "πορτοκαλί" για τους ανθρώπους που κάνουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Them η καλύτερη μέθοδος είναι η χρήση ενός dead drop για να λάβετε την παραγγελία μου και να πάρετε από αυτόν;

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Η νεκρή παράδοση από έναν αξιόπιστο προμηθευτή είναι πιο ασφαλής από τη λήψη φαρμάκων μέσω του γραμματοκιβωτίου σας

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Συμφωνώ, απλά δεν μπορώ να δω ότι αυτό θα πιάσει τόπο στην Αμερική. Απλά δεν μπορώ είμαι έτοιμος να γίνω ειλικρινής ή απλά οι άνθρωποι πίσω σαρώνουν κάθε σπιθαμή των πάντων και κάθε δρόμο. Οι άνθρωποι που έχω προσπαθήσει να έκανα πράγματα κρύβουν πράγματα και γύρισα πίσω και είχαν φύγει και δεν μιλάμε καν για σημαντικά αντικείμενα εδώ. Αυτό είναι μόνο η πόλη που είμαι στο νότο. Εννοώ ότι πιθανόν να υπάρχουν κάποια καλά μέρη. Καλές πόλεις, αλλά πάντα ήθελα να γίνει αυτό εδώ και απλά δεν το βλέπω να συμβαίνει. Το άκουσα. Ελπίζω να κάνω λάθος ή κάποιος να ξέρει κάποιο σχέδιο που να έχει δουλέψει...

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Στις ΗΠΑ πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα πραγματικό όνομα και διεύθυνση, αλλιώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα που με ρίχνει να έρθω αμέσως στις ΗΠΑ

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
testint ........ οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με το πού να στείλω στις ΗΠΑ εκτός από το σπίτι μου;

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Δυστυχώς όχι ή δεν θα το συνιστούσα για άλλους ανθρώπους. Δεν θα το έστελνα πουθενά που δεν θα μπορούσα να αναλάβω την πλήρη ευθύνη αν το s*** χτυπούσε τον ανεμιστήρα. Αλλά αν έχετε εμπιστευτεί χτισμένο δίκτυο που θα ήταν ιδανικό και μέρη που λαμβάνουν πακέτα σε καθημερινή βάση είναι τα καλύτερα περάσαμε συνολικά ενάμιση χρόνο παραγγέλνοντας από την Κίνα και ακόμα χειρότερα από την Ολλανδία, καλοήθη b******* αντικείμενα που φαίνονται ύποπτα κάτω από ακτίνες Χ PM μου για κάποια άλλα πιο συγκεκριμένα κόλπα που έχουμε μάθει. Κανένα από τα οποία δεν βγήκε 100%. Έχουν γίνει πολύ καλοί

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
όταν είστε από τη Γερμανία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το ανώνυμο "DHL Packstation", είναι εύκολο να εργαστεί με, μόνο που χρειάζεστε ένα παλιό smartphone, ανοιχτό wlan και ένας πωλητής εκεί μπορεί να στείλει ανά DHL ή Post.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Έτσι έχω παραγγείλει προϊόν στο σπίτι μου. Θα μπορούσατε να τους βάλετε να το στείλουν σε κάποιον φίλο ή γείτονα και να προσπαθήσετε να το αρπάξετε κρυφά, αλλά αυτό περιπλέκεται και εμπλέκει περισσότερους ανθρώπους, κάτι που δεν μου αρέσει.

Ένας καλός πωλητής θα σας βάλει να του στείλετε τα στοιχεία αποστολής σας κρυπτογραφημένα με PGP (αυτό πρέπει να γίνεται πάντα. Διασφαλίζει ότι μόνο ο πωλητής βλέπει τη διεύθυνση.) Εάν δεν χρησιμοποιείτε το pgp, πρέπει πραγματικά να το μάθετε και να το χρησιμοποιήσετε.
Ένας πωλητής συνήθως θα στείλει το προϊόν σας κρυφά μεταμφιέζοντας το ως κάτι άλλο και σφραγίζοντας το σε κενό αέρος όπως χρειάζεται. Σε γενικές γραμμές ένα πακέτο που μοιάζει κανονικό ελπίζουμε να περάσει απαρατήρητο όπως όλα τα άλλα πακέτα.

Οι ΗΠΑ δεν χρησιμοποιούν τα dead drops όσο θα έπρεπε.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Εντάξει, πάω να μορφωθώ σχετικά με το PGP. Αυτό που χρειαζόμαστε στις ΗΠΑ είναι ένα καλό σημείο εισόδου για να μπούμε στη χώρα, και στη συνέχεια περιφερειακές νεκρές πτώσεις από εκεί και πέρα.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Συμφωνώ. Μακάρι να ήξερα περισσότερα για το πώς το κάνουν οι έμποροι σε άλλες χώρες

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση του γείτονα, περιμένοντας εκεί την εκτιμώμενη ώρα άφιξης

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τάση, αλλά το έχω δει αυτό να ανατινάζεται σε μεγάλο βαθμό

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ναι, θα μπορούσα να το δω αυτό να πηγαίνει άσχημα. Ίσως αν ήσασταν στο σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα να ήταν καλύτερα;

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Εάν γνωρίζετε κάποιον που εργάζεται σε μια Resthome.