- Reaction score
- 2
Είμαι απλά αρχάριος και δοκίμασα την απόσταξη πολλών ελαίων, διαλυτών, μιγμάτων νερού/ελαίου και νερού/διαλυτών και απλά κάνω μια απλή εγκατάσταση απόσταξης με τα κανονικά γυάλινα σκεύη και πράγματα, αλλά δεν έχει σημασία τι αποστάζω, απλά διαρκεί για πάντα
όπως αν έχω ένα μείγμα νερού/ελαίου, αποστάζει 10ml σε 4 ώρες.
βλέποντας πάρα πολλές διαδικασίες και ρυθμίσεις στο youtube και το διαδίκτυο δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα λάθος με τις ρυθμίσεις μου αλλά είναι απλά παράξενα χρονοβόρα ?!?
επίσης η χρήση αντλίας κενού απλά κάνει όλο το μέρος να γεμίζει με το αέριο ( πάρα πολλά απόβλητα ) , και επίσης βλέπω ότι για απλές αποστάξεις το κενό δεν είναι απαραίτητο αλλά μου φαίνεται αδύνατο χωρίς αυτό ?
όπως αν έχω ένα μείγμα νερού/ελαίου, αποστάζει 10ml σε 4 ώρες.
βλέποντας πάρα πολλές διαδικασίες και ρυθμίσεις στο youtube και το διαδίκτυο δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα λάθος με τις ρυθμίσεις μου αλλά είναι απλά παράξενα χρονοβόρα ?!?
επίσης η χρήση αντλίας κενού απλά κάνει όλο το μέρος να γεμίζει με το αέριο ( πάρα πολλά απόβλητα ) , και επίσης βλέπω ότι για απλές αποστάξεις το κενό δεν είναι απαραίτητο αλλά μου φαίνεται αδύνατο χωρίς αυτό ?