Χάπια Ya Ba

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη σύνθεση αυτού του κειμένου θα ήταν εξαιρετική. Είναι παρόμοιο με τη μεθαμφεταμίνη υποθέτω. Είναι σίγουρα ένα διεγερτικό ναρκωτικό. Κάποιος;

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba είναι η ονομασία των Meth Pills στο Tailand όταν ήμουν εκεί πριν από αρκετά χρόνια.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
σύμφωνα με το psychonautwiki, το yaba είναι ένα άλλο όνομα για τη μεθαμφεταμίνη ^^,

ωστόσο, η wikipedia λέει ότι είναι ένα μείγμα μεθαμφεταμίνης και καφεΐνης, συν ότι κυκλοφορεί σε μορφή χαπιού. όπως και να έχει δεν είναι ένα νέο ναρκωτικό ^_^

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Στην πραγματικότητα ανυπομονώ για τη διαδικασία σύνθεσής του. Εγώ ο εαυτός μου είχε βιώσει τη χρήση αυτού του χαπιού πριν από πολύ καιρό. Έτσι δεν περίμενα ότι κάποιος θα το θεωρούσε νέο φάρμακο.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Λοιπόν, απλά πάρε μεθαμφεταμίνη (οδηγοί σύνθεσης), καφεΐνη σε σκόνη, ένα κατάλληλο συνδετικό υλικό (μπορώ να σου βρω κάποιο αν θέλεις), και ένα πιεστήριο για χάπια (οδηγός πίεσης χαπιών)

και ίσως λίγο κόκκινο χρώμα τροφίμων για να γίνει πιο αυθεντικό ^^,

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Λολ. Έχετε κάποια εμπειρία στη σύνθεση; Παρακαλώ δημοσιεύστε την πλήρη διαδικασία με λεπτομέρειες. Θα το εκτιμούσα πραγματικά αυτό. Και FYI, τα χάπια είναι πολύ πιο φθηνά από την τιμή της μεθαμφεταμίνης εδώ. Η γεύση είναι πολύ διαφορετική και η ποιότητα είναι περισσότερο 2 ή 3 φορές ισχυρότερη από τη μεθαμφεταμίνη από τη δική μου εμπειρία. Συνήθως αναμειγνύονται με μεθαμφεταμίνη όπως την τελευταία φορά που έκανα κι εγώ. Ελπίζω λοιπόν να μπορείτε να σκεφτείτε κάτι γι' αυτό.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω κάνει κάποια έρευνα. υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι σύνθεσης, theres more than one way to skin a cat ^^,

Πείτε μου ποιος είναι αυτός που θέλετε να κάνετε και μπορώ να προσπαθήσω να σας βοηθήσω (συγκρίσεις σύνθεσης).

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Το εντάξει. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να έχετε κάποιον με χημικό υπόβαθρο για να σας συμβουλεύσει σχετικά με αυτό, αν δεν έχετε εμπειρία σχετικά με αυτό. Πιστεύω ότι δεν είναι το πολύ παρόμοιο με τη σύνθεση μεθαμφεταμίνης ή ενισχυτή, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη απόκλιση στην τιμή μεταξύ των χαπιών yaba και της μεθαμφεταμίνης/αμφεταμίνης. Και αυτό θα αντικατοπτρίζεται από το στοιχείο/αντιδραστήριο που χρησιμοποιείται. Μην κάνετε λάθος. Αλλά, ευχαριστώ.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like