Question 2c-x derivaadid 2,5-dimetoksübensaldehüüdist

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Kas ma võin kasutada pihkal kirjeldatud reaktsiooni 2cb sünteesimiseks teiste derivaatide nagu 2c-d jaoks ja lihtsalt alustada 2,5-dimetoksü-4-metüülbensaldehüüdi asemel 2,5-dimetoksübensaldehüüdiga ja jätta halogeenimise välja lõpus (kohandatud kogustegac) või pean ma kasutama teist viisi ja mis juhtuks, kui ma ikkagi teen reaktsiooni woth 4-metüül-dmba? Suur tänu

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Im tõesti sorry abt et loll küsimus, ofc saate teha, et see isegi kirjeldatud phikal, ma lihtsalt ei olnud aega lugeda kogu jagu abt 2cd ja lihtsalt nägin, et süntees algas midagi muud kui 4-metüül-dmba ja ma ei tahtnud investeerida palju raha sth, et ma ei saa isegi kasutada hiljem

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
424
Ma soovin, et oleks reegel, et kui sa postitad küsimuse, ilma et viitsiksid foorumit otsida, siis see lammutatakse.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/syntheses-of-2c-phenylethylamines.1431/

s3v3n

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Man nagu ma ütlesin im tõesti vabandust, et küsimus, kuid ive oli tõesti stressis viimastel päevadel ja didnt olnud palju aega seqrch läbi foorumi , funktsioon, mis näitab teile sarnaseid küsimusi, nagu stackoverflow näiteks, oleks rallye kasulik, kuid ma ei tea, kui raske on rakendada funktsiooni nagu see. Loodan, et teil on ilus päev, sorry fot häirib teid