3 poti kokaiini HCL suure saagisega Hiina lähteainest?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Süntees

Üks paljudest näidetest toote

See on praegu minu arvates uudne idee, kuid lähteainete ja saagise suhe näib olevat palju tõhusam kui varasemas tehnikas. Ma ei ole seda viimasel ajal lugenud, kuid ma mäletan, et ma võiksin kaotada pideva protsessi, vahetades selle partiiprotsessi vastu, ja ma mäletan, et ma uurisin ja -40 ° C oli kuiva jää alumine vahemik
Ma tahan lihtsalt avada dialoogi sel teemal ja arutada seda teiega 🧑‍🔬

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Võib-olla on midagi, kuid kas te saate veel selgitada, mida te tahate saavutada? Kokaiini sünteesida?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Mina ilmselt mitte. Keegi, kellel on selleks vajalikud teadmised ja seadmed, ütleks, et sünteesimine maksab sama palju kui lihtsalt tänavalt ostmine. Keskmise hobiuurija jaoks maksaks see kergesti 20x nii palju, et jõuda tropaanalkaloidi sünteesi sellesse punkti. Minu sõprade mure on peamiselt selle posti saamise pärast. 📬

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Lahe lahe. Ma nõustun - sünteesimine maksaks palju ja kuni 2019. aastani ei olnud see isegi võimalik. Soovin, et ma saaksin teie sõpra tema murega aidata. Lihtsalt idee, millest alustada: mida ütleb kemikaali ohutuskaart kemikaali kohta? Samuti peaks Alibaba saatjal olema teisi kliente ja kommentaare. Minu kogemus on olnud, et nad teavad üsna hästi, millised on riskid, kuna ostul on mingi kaitse ja see võib neile haiget teha. Kui nad ütlevad, et pole probleemi, siis on hea.

Et kas poleks lahe kokaiini sünteesida pärmivigastuses? Biosüntees aga see on sama lõpptoode. See on see, mida ma lasen inimestel teha. Varsti on see reaalsus ja kaubanduslikult elujõuline.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
MSDS ütleb, et see on üsna vastik ja nõuab töötamiseks tervet kaitseriietust. Ma ei näe, et hiinlased oleksid USA seadustega väga mures. Tegemist on korporatsioonidega ja üksiku Hiina kodaniku süüdistamine Ameerika kuriteos oleks mõttetu, kui teda ei saa välja anda. Need keemiatehased pakuvad palju otseseid lähteaineid, kuid neil ei ole konkreetselt ameeriklastelt mingeid kommentaare. Hiljuti olen näinud mõned artiklid sellest, et mõned teadlased on CRISPR-i abil modifitseerinud Austraalia tubakataime kokaiini biosünteesiks. Kui te kasutate selliseid teadmisi ja seadmeid, siis võiksite teha nagu hiinlased ja lihtsalt rikkuda patenti 🤔🤷

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ebameeldiv kemikaal? Ohtlik ülikond? Dang, mida teie "sõber" teeb? Ärge vastake ta ta. Kõlab hämmastavalt. Nii et lihtsalt sellepärast, et see on vastik, ei tähenda, et see tekitaks probleemi. See kõik on müüja asi, et täita pakendamisnõudeid. Peab olema palju usaldust nende suhtes, et nad järgiksid, või mida ma kujutan ette, et hiinlased lihtsalt märgistavad selle millekski muuks ja ütlevad "No worry no worry". Asjaolu, et Ameerika kommentaare ei ole, ütleb mulle, et neil ei ole seal isegi sõpru, et luua võltskokkuvõtteid. See kõlab nagu no go amigo sorry, et seda öelda. Kas on teisi teenusepakkujaid, kellel on ülevaated? Võib-olla ei ole, mis on kindel kinnitus.

Täiesti üles, mon ami. See on see, mida me teeme, ainult ei ole patente ega saaks olla looduslikult esinevale geenile nagu see. Kui võiks olla, kas te tahaksite olla see, kes taotleb patendi ja üritab seda maksma panna? Naljakas nali. Ha ha.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Olin aastaid tagasi seenekasvataja ja lugesin patente. Te olete valesti informeeritud. Copy paste teile;
e Ameerika Ühendriikide Patendi- ja Kaubamärgiamet (USPTO) väljastab taimepatente uutele ja eristatavatele suguliselt paljundatavatele taimedele ning kasulikke patente patendikõlblikele leiutistele, sealhulgas geenidele, tunnustele, meetoditele ja taimeosadele. 25. aug. 2021
4bxYm9Kt3k

https://www.uspto.gov ' patendipoliitika

Taime- ja sordikaitse | USPTO

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
PVP-d. Täielikult üles ja mäletage, kui nad lõid eristuse, püüdes kohandada insenerpatente bioloogiale. Enne seda oli Taq-polümeraasi juhtum, mis pärast 10 miljoni eest müümist kuulutati patendikõlbmatuks, sest tegemist oli loodusliku geeniga. Kuigi geneetiliselt muundatud taim võib olla patenteeritud, hõlmab kaitse tehtud tööd, sisuliselt unikaalseid genoomi omadusi. Ühtegi looduslikult esinevat geeni ei saa patenteerida, sest see on looduslikult esinev. See kõik ütles, et ma eeldan, et te olete USA seadusi järgiv kodanik. Ma ei ole. Jurisdiktsioon MFers! Paistab, et varsti hakkan ma kasvatama endale kokakat. Kui me saaksime seda THC ja peyote geenidega laadida, oleks see ideaalne. Oled sa maas? Kuidas me seda nimetame? Ma hääletan maricocabaccoyote poolt.

See oleks küll lahe, kui püüda patenteerida kokaiini tootvat organismi. Pole probleemi.

Last edited: