Question 4MMC (mefedroon)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Tere,

Kavatsen panna oma esimese kogemuse sünteetilises maailmas koos mefedrooniga.

Nüüd ma ei ole selle narkootikumiga väga tuttav, olin uudishimulik mõne asja kohta. Tahaksin teada inimestelt, kellel on kogemusi selle narkootikumiga.

1. Kui populaarne on see toode teie riigis?
2. Millised on 4MMC hinnad lahtiselt. alates 1kg kuni ... (inimestele, kellel on selle toote tegelikud teadmised)

Ma olen selle kohta uudishimulik. Kavatsen pakkuda kõike puhtal kujul, kui see aeg saabub. Nii et palun andke infot selle kohta kogemustega või hindade kohta, mida te teate. Et saaksin ise hinnata. Eriti toote populaarsus, tahan rohkem teada ja hinda BULK.

Võite ka märkida, kui olete ostnud 4MMC edasimüüjalt ja mida see teile maksis. Siis võin ma oma hinnangu teha.
Tahaksin kuulda erinevate inimeste ja kohtade teadmisi 4MMC kohta.

Tänan teid kõiki;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedroon on muutumas uskumatult populaarseks kõikjal, kus see ilmub. Mis puudutab hindu, siis tasub vaadata kohalikku turgu ja sünteesiks vajalike reaktiivide kättesaadavust. Keskmine turuhind 1 kg kvaliteetse toote eest ulatub 8000 dollarist ja rohkem.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Tere.

"1. Kui populaarne on see toode teie riigis?"
Mefedroon ja muud katinoonid muutusid äärmiselt "populaarseks" ja kasutati Ida-Euroopa, SRÜ (Venemaa, Valgevene, Ukraina) piirkonnas ja Ühendkuningriigis koos Madalmaade ja ümbritsevate riikidega. See ei olnud alati nii, muidugi esimene, kui sünteetilised katinoonid tegid hiti sees maailma uimastitarbijate mefedroon ei olnud peamiselt nagu kasutatud "tavaline" uimastitarbija inimene [piirkondades mainitud ülemine], muidugi oli see kergemini kättesaadav ja odavam osta. Aga tänapäeval on sünteetilised katinoonid (4mmc,4cmc,3cmc) või põhimõtteliselt igasugune HCl aine, mida saab kristallideks kristallida, mis on silmale meeldiv ja põletab rohkem (enamik inimesi usub idiootlikku väärarusaama, et mida rohkem põletab, seda tugevam on..) ja on manustatav insufflatsiooni abil. Ja need inimesed ei tea isegi, millist ainet nad ostavad, nad nimetavad peaaegu kõiki katinoone "kristallideks"...
*Kui"nad" puhul rääkisin ma statistiliselt suurest protsendist inimestest peamiselt Ida-Euroopa riikides.

"2. Millised on 4MMC hinnad lahtiselt. alates 1kg kuni ..."
Sõltub mõnest tõsisest tegurist, kvaliteedist, stereoisomeeride suhtarvude erinevusest erinevatel partiidel, piirkonnast. Aga rääkida keskmiselt kuskil 7500-10000 eurot (nagu jällegi sõltuvalt eelnevalt mainitud teguritest) küsitakse mefedrooni eest turuhindades.

"kui sa ostsid 4MMC-diilerilt ja mis see sulle maksma läks"
Ma ei oleks kunagi nii loll, et ostaks seda rämpsu, mida siin tänavatel mefedroonina müüakse, aga ma olen katsetanud mitmeid partiisid mefedrooni Poola müüjatelt. Aga et kõigepealt vastata sinu küsimusele siin tänavatel gramm "kristalli" [mis võib sisaldada midagi 4mmc kuni 3cmc, muidugi unustusse lõigatud ja tõesti räpane] läheks 30-40 euro eest grammi eest.

Kui te plaanite toota mefedrooni suuremas mahus, siis pöörake kindlasti tähelepanu sellele, et te ei kiirustaks sünteesi käigus ühtegi sammu, oksüdatsiooni & lisandeid on tõesti lihtne saavutada, kui te ei järgi selle aine sünteesimisel rangelt reegleid.

Pärast kristalliseerimise lõpetamist on väga soovitatav mitu korduvat kristalliseerimist, kuna enamik mefedrooni müüjaid müüvad sittagi haisevat söövitavat mefedrooni, mida saaks vältida protsentuaalselt, kui nad ei kiirustaks samme ja puhastaksid ja kristalliseeriksid toote hoolikalt.

Pöörake tähelepanu ka stereoisomeeride suhtele, kuna dekstro-isomeeril on domineerivam dopamiinergiline mõju, vähem norepinefriini ja serotonergilist afiinsust. Vasakpoolne isomeer on valdavam serotoniinergilise ja noradrenaliini afiinsusega, kuid vähem dopamiinergilise afiinsusega.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Austan teie aega ja vaeva sõnumi eest. Tänan teid selle eest.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Probleemid puuduvad. Andke mulle teada, kui teil on muid küsimusi seoses mefedrooni või muude sünteetiliste katinoonidega selle teema all.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
tehtud meph on väga odav ja lihtne teha 1kg 4mmc on Poolas umbes 14.000 PLN kuni 16.000 PLN

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Reaktiivide ostmisel on võimalik täita 300-500 dollarit 1 kg mefedrooni jaoks.