- Reaction score
- 14
Hi all u beautiful souls of bbgate
Mul on mõned andmed koos küsimustega, mis puudutavad MDMB-4en-PINACA // Methyl 3,3-dimethyl-2-(1-(pent-4-en-1-yl)-1H-indazole-3-carboxamido)butanoate // C20H27N3O3 // Cas no. 2504100-70-1 (kõnekeeles ka 5cl-adb-a või lihtsalt "5CL").
Jätan selle postituse lõppu minu poolt järgitava sünteesi üleskirjutuse. Mul on ka kohandatud kaalud 50g, 100g ja 500g jaoks, mida võite mulle PM-i saata, kui olete huvitatud.
Kõrvalmärkusena: me oleme edukalt sünteesinud ADB-BUTINACA't suurel hulgal kordi, järgides peaaegu identset protseduuri, asendades lihtsalt 5-brom-1-penteeni 1-bromobutaaniga ja teistsuguse põhikoostisosaga, mille identiteedis ma ei ole päris kindel.
ADBB kristalliseerumisega ei olnud absoluutselt mingeid probleeme, kui reaktsiooni sisu lihtsalt jäävette kallati. Me oleme teiste raskustest kuuldud juttude põhjal mures, et see võib olla rohkem probleemiks MDMB-4en-PINACA sünteesi puhul.
Üldine teave võib olla õige või mitte:
Info mehhanismi kohta:
Minu küsimused:
Enne minu küsimusi erinevate reaktsioonitingimuste ja reaktiivi koguste kohta, oleksin väga tänulik mis tahes paranduste või vihjete eest, mis puudutavad minu arusaamist eespool ^ kelleltki, kellel on aimu, millest nad räägivad (erinevalt minust, lol).
Koostisosad: 1:
Peamine koostisosa on tõenäoliselt MDMB-INACA või N-metüül-1H-indasool-3-karboksamiid
Ettevaatust: nii DMF kui ka 5-brom-1-penteen lahustavad palju plasti - seega hoidke plastist eemale.
①. Peamine koostisosa, 1kg (3,456mol)
②. DMF, 2,5 liitrit
③. Kaaliumkarbonaat, 720g (5,2mol).
④. 5-Brom-1-penteen, 515g või 410ml (3,455mol).
Sammud:
Reaktsioonikolbi lisatakse ①②③, lülitatakse segamine sisse ja kuumutatakse 60-70 °C-ni.
Lisatakse aeglaselt ④ 1 tunni jooksul, reageeritakse veel 2-3 tundi, seejärel lülitatakse segamine välja ja jahutatakse toatemperatuurini.
Kuidas saada valmistoodet:
Kui lõpptulemuseks on õline lõpptoode, saame teid vajadusel abistada selle kristallide valmistamisel, kuid õli töötab sama hästi ka c-nõlide / pihustite või paberi kastmislahuse valmistamiseks. Teine allpool esitatud ekstraheerimismeetod on keerulisem, kuid jätab teile kõrgeima puhtusastmega vürtsikristallid.
Teine ekstraheerimismeetod (lahusti-lahusti ekstraheerimine, vaakumdestillatsioon, ümberkristalliseerimine):
Seda teist meetodit kasutades saate enamusest lisanditest vaba toote. Esimesel ekstraheerimismeetodil jäänud lisandid on enamasti vaid väike kogus 2-substitutsioonilisi lisandeid ja need ei mõjuta toote üldist kvaliteeti ega toksilisust.
Ainus kirjandus, millest ma leidsin midagi olulist selle ühendi sünteesi kohta, oli järgmine artikkel: https://sci-hub.ru/https://doi.org/10.1002/dta.3037 ||
"Allutades 1-(pent-4-en-1-üül)-1H-indasool-3-karboksüülhapet (43, 230 mg,1,00 mmol, 1,00 ekvivalenti) ja metüül(S)-2-amino-3,3-dimetüülbutanoaat-hüdrokloriidi (200 mg, 1.10 mmol, 1,10 ekvivalenti) üldmenetlusele A, andis pärast puhastamine flash-kromatograafia abil (heksaan:EtOAc 95:5 kuni 85:15) 12 värvitu madala sulavusega tahke aine (246 mg, 57%). Rf 0,49 (heksaan:EtOAc 80:20);
Kus üldine menetlus A on järgmine: Sobiva karboksüülhappe (0,50 mmol, 1,00 ekvivalenti) lahusele DMFis (2 ml) lisati sobiv amiin või vastav vesinikkloriidsool (0,55 mmol, 1,10 ekvivalenti), HOBtH2O
(84,2 mg, 0,55 mmol, 1,10 ekvivalenti), EDCHCl (144 mg, 0,75 mmol, 1,50 ekvivalenti) ja trietüülamiin (0,28 ml, 2,00 mmol, 4,00 ekvivalenti). .
saadud suspensiooni segati ümbritseval temperatuuril 24 tundi, enne kui lisati H2O (18 ml) ja EtOAc (20 ml) ning kihid eraldati. Veefaas ekstraheeriti EtOAc-ga (3 × 30 ml) ning ühendatud orgaanilised ained pesti H2O (3 × 30 ml) ja soolveega (30 ml), kuivatati (MgSO4), filtreeriti ja lahusti aurustati vähendatud rõhu all. Toorproduktid puhastati välkkromatograafia abil."
Vabandust nii pika postituse eest, tahtsin olla põhjalik igasuguse esitatud teabe ja küsimuste osas. Ma loodan, et kõigil huvilistel ei olnud probleeme selle läbilugemisega! Kui teil oli, andke mulle teada ja ma teen mõned muudatused
Ma teen mõned hilisemad postitused selle kohta, kuidas teha c-vedelikke, pihustusi, kastmislahuseid ja kuidas teha tugevaid, puhtaid pabereid, mis pääsevad rajatistesse. Mul on põhjalik info selle kohta, kuidas saab raamatuid saata amazonist, barnes & noble'ist, kohalikest raamatupoodidest jne. Kui sa tahad seda infot nüüd tabada mind istungi messenger - ID: 057752929f128c5fc14fc80a527f7696a9b2b6f53cdcc933fad65a1746bbb0186a
Pidage meeles te kõik... KES KONTROLLIB VÄLJA KONTROLLIB UNIVERSEI!
Mul on mõned andmed koos küsimustega, mis puudutavad MDMB-4en-PINACA // Methyl 3,3-dimethyl-2-(1-(pent-4-en-1-yl)-1H-indazole-3-carboxamido)butanoate // C20H27N3O3 // Cas no. 2504100-70-1 (kõnekeeles ka 5cl-adb-a või lihtsalt "5CL").
Jätan selle postituse lõppu minu poolt järgitava sünteesi üleskirjutuse. Mul on ka kohandatud kaalud 50g, 100g ja 500g jaoks, mida võite mulle PM-i saata, kui olete huvitatud.
Kõrvalmärkusena: me oleme edukalt sünteesinud ADB-BUTINACA't suurel hulgal kordi, järgides peaaegu identset protseduuri, asendades lihtsalt 5-brom-1-penteeni 1-bromobutaaniga ja teistsuguse põhikoostisosaga, mille identiteedis ma ei ole päris kindel.
ADBB kristalliseerumisega ei olnud absoluutselt mingeid probleeme, kui reaktsiooni sisu lihtsalt jäävette kallati. Me oleme teiste raskustest kuuldud juttude põhjal mures, et see võib olla rohkem probleemiks MDMB-4en-PINACA sünteesi puhul.
Üldine teave võib olla õige või mitte:
- 1-alküülahel lisatakse MDMB-INACA-le nukleofiilse asendamise teel.
- MDMB-INACA (toimib substraadina, nukleofiilina, mis asendab broomi aatomi) reageerib 5-brom-1-penteeniga (toimib elektrofiilina) kaaliumkarbonaadi juuresolekul (toimib selles reaktsioonis alusena, andes asendamiseks vajalikke hüdroksiidioone (OH-))).
- See reaktsioon viiakse läbi polaarses aprotilises lahustis N,N-dimetüülformamiid (DMF).
- 5-brom-1-penteen: see ühend toimib elektrofiilina - bromiga seotud süsinikuaatom on elektronivaene ja otsib elektronirikkaid reagente, millega reageerida.
- Nukleofiilne rünnak OH- poolt karbokatsiooni vaheühendile viib bromi asendamiseni MDMB-INACA-s.
- Lõppsaadus moodustub bromi asendamisel 5-brom-1-penteeni pent-4-en-1-üülrühmaga.
Info mehhanismi kohta:
- Üldine mehhanism on nukleofiilne asendusprotsess (SN1), ma olen allpool kirjeldanud etapid, mida ma arvan, et see järgib:
- Karbokatsiooni moodustumine: 5-brom-1-penteen läbib C-Br sideme heterolüütilise lõhustumise, moodustades karbokatsiooni vaheühendi.
- Nukleofiilne rünnak: MDMB-INACA (nukleofiil) ründab karbokatsiooni elektrofiilset süsinikku - bromi asendatakse 5-brrom-1-penteeni pent-4-en-1-üülrühmaga.
Minu küsimused:
Enne minu küsimusi erinevate reaktsioonitingimuste ja reaktiivi koguste kohta, oleksin väga tänulik mis tahes paranduste või vihjete eest, mis puudutavad minu arusaamist eespool ^ kelleltki, kellel on aimu, millest nad räägivad (erinevalt minust, lol).
- Ma näen erinevaid reaktsioonitemperatuure, mis ulatuvad 60-80 ° C, koos erinevate reaktsiooniaegadega, mis ulatuvad 2-5 tundi kokku segades nende kuumuste juures.
- Kas keegi teab, millised on selle reaktsiooni ideaalsed tingimused?
- Kaaliumkarbonaat on DMF-is väga raskesti lahustuv, vähemalt toatemperatuuril (lit ütleb, et lahustuvus on 7,5 g K2CO3 1000 ml DMF-i kohta 25c juures), kuid ma olen ka paljude ADB-BUTINACA sünteesi teostamisel märganud, et suur osa k2co3-st jääb kogu reaktsiooni jooksul lahustumatuks isegi 80-90°C juures.
- Adbb sünteesid näivad toimivat suurepäraselt ilma K2CO3 täieliku lahustumiseta.
- Ma lihtsalt arvasin, et saagist saaks parandada, kui K2CO3 oleks lahuses täielikult lahustunud, kuid võib-olla ei ole see vajalik.
- Kas k2co3 lahustumine ei oleks oluline ainult siis, kui see toimiks lihtsalt püüdurina, mis, kui ma ei eksi, ei ole k2co3 peamine funktsioon selles reaktsioonis?
- Ma näen erinevaid vahemikke lahusti koguste (2-3L DMF), 5-bromi koguste (465g-515g) ja k2co3 koguste (700g-856g) kohta.
- MDMB-INACA ja 5-brom-1-penteeni ekvimolaarsete koguste kasutamine peaks näitama umbes 515g 5-bromi kasutamist kg MDMB-INACA kohta (ca. 3,5mol) - kas ma peaksin kasutama 5-bromi molaarset ülejääki, MDMB-INACA ülejääki või on ekvimolaarne hea?
- kas ma peaksin kalduma pigem 2 või 3 liitri DMF-i poole?
- kas k2co3 suur ülejääk mõjutab reaktsiooni? 700g on juba märkimisväärne molaarne ülejääk (ca. 5,2mol), ma tean, et ülejääk suurendab reaktsiooni kiirust, kuna annab rohkem hüdroksiidioone, kuid kuidas on võimalik konkureerivate eliminatsioonireaktsioonide tekkimine või reaktsiooni regioselektiivsuse muutmine?
- Kas vesi rikub reaktsiooni? Kas veevaba k2co3 / DMF kasutamine on väga oluline?
- Olen näinud, et mõnedel on probleeme lõppprodukti kristalliseerumisega, sest nad on saanud ainult õliseid jääkaineid, kui nad kasutavad jäävett lõppkristalliseerimise etapis otse reaktsioonisegust (1. meetod, mida on näha minu allpool esitatud kirjutises), vastupidiselt sellele, et nad ekstraheerivad kaks korda DCMiga, kontsentreerivad vaakumis kuivaks ja kristalliseerivad ümber veevabast etanoolist (2. meetod) - kas keegi on suutnud saada esimese meetodiga tahket toodet? (protseduurid on kirjeldatud minu alljärgnevas kirjutises)
- Olen teadlik, et paljud Hiina laborid on lõpetanud peamise koostisosa MDMB-INACA tootmise, kuigi müüja, kellega ma töötan, näib seda pakkuvat, kuigi nad ei anna selle IUPACi nime ega Cas-numbrit. Kas on tõenäoline, et nad müüvad mulle tegelikult hoopis teistsugust lähteainet kui MDMB-INACA, mis selle protseduuriga ikkagi toimib noidi tootmiseks?
- Lõpetuseks, minu viimane küsimus puudutab kommentaari järgmises teemas: https://bbgate.com/threads/5cl-synthesis-kits-china.1247/.
- kasutaja /u/BackstagePanther ütleb järgmist: "Teil on õigus, et reageerides seda 5-bromo-1-penteeniga saadakse 5cl, mida on võimatu kristalliseerida, ja ma olen teatanud, et olen sama lähteainet reageerinud 1-bromo-5-fluoropentaaniga ja saanud tugevama toote, ja ma eeldan, et see on 1971007-89-2, S- isomeer (või võimalik, et raseemiline segu)"
- minu küsimus on, kas 5-bromo-1-penteeni asendamine 1-bromo-5-fluoropentaaniga ei anna 5F-MDMB-PICA-d? (seda ütles mulle üks Hiina müüja)
Sünteesiprotseduuri üleskirjutamine
Koostisosad: 1:
Peamine koostisosa on tõenäoliselt MDMB-INACA või N-metüül-1H-indasool-3-karboksamiid
Ettevaatust: nii DMF kui ka 5-brom-1-penteen lahustavad palju plasti - seega hoidke plastist eemale.
①. Peamine koostisosa, 1kg (3,456mol)
②. DMF, 2,5 liitrit
③. Kaaliumkarbonaat, 720g (5,2mol).
④. 5-Brom-1-penteen, 515g või 410ml (3,455mol).
Sammud:
Reaktsioonikolbi lisatakse ①②③, lülitatakse segamine sisse ja kuumutatakse 60-70 °C-ni.
Lisatakse aeglaselt ④ 1 tunni jooksul, reageeritakse veel 2-3 tundi, seejärel lülitatakse segamine välja ja jahutatakse toatemperatuurini.
Kuidas saada valmistoodet:
- Valage kogu reaktsioonisegu segades jäävee sisse ja lisage seda aeglaselt (vähemalt kahekordne kogus jääd kui vett, nt 8 kg jää : 2 kg vett). Saadud pulber on valmistoode.
- Kalastage kristalliseerunud valmistoote suured tükid välja ja pange kõrvale, seejärel valage kogu jää-vee reaktsioonisegu ülejäänud toote kogumiseks filtrikotti (300 võrgusilma töötab).
- Asetage kõrvale pandud toode koos äsja tehtud filtreerimisest juba kotis oleva tootega võrkkotti, seejärel valage kogu valmistoode üle veel jääkülma veega, et loputada ära kõik liigsed saasteained.
- Võite panna jää-vee reaktsioonisegu mõneks tunniks või üleöö külmkappi, võib välja kristalliseeruda rohkem toodet.
- Mõned inimesed seovad võrkkoti tihedalt kinni ja jooksevad läbi pesumasina/kuivatusmasina ilma kuumuseta, et kuivatada, teised panevad toote vaakumeksikaatorisse, et see kuivatataks vaakumi all, ja enamik lihtsalt purustab toote peeneks ja jätab õhu käes kuivama.
Kui lõpptulemuseks on õline lõpptoode, saame teid vajadusel abistada selle kristallide valmistamisel, kuid õli töötab sama hästi ka c-nõlide / pihustite või paberi kastmislahuse valmistamiseks. Teine allpool esitatud ekstraheerimismeetod on keerulisem, kuid jätab teile kõrgeima puhtusastmega vürtsikristallid.
Teine ekstraheerimismeetod (lahusti-lahusti ekstraheerimine, vaakumdestillatsioon, ümberkristalliseerimine):
- Kui reaktsioonisegu on jahtunud toatemperatuurini, lisage lahusele 2x vee kogus ja lisage 1L diklorometaani (DCM), segades 10-20 minutit.
- Lülitage segamine välja ja laske segul 15 minutit seista, tekib õli- ja veekiht. Järgmine samm on kõige lihtsam, kui kasutada suurt eraldussahtel.
- Valage veekiht teise anumasse, lisage sinna 800 ml DCM-i ja segage 10-20 minutit (või raputage eraldussahurit sagedase ventilatsiooniga, kui kasutate sep-ahurit), seejärel lülitage segamine välja või lõpetage raputamine ja laske seista 15 minutit, seejärel eemaldage veekiht, jättes teile teise orgaanilise õlikihi.
- Ühendage 2 õlikihti, lisage pool veekogusest (1:2 - vesi : õli) ja segage 10 minutit, seejärel lõpetage segamine ja laske 30 minutit seista. Lõpuks eemaldage veekiht.
- Võtke õlikiht (sisaldab toodet) ja destilleerige see vaakumis (vähendatud rõhu all, et te ei kuumutaks üle). Sellega kontsentreerite õli (toode) keedukolvis ja kogute/saate sellest õlist DCM-i esimese keedufraktsioonina.
- Kaaluge destillatsioonil saadud õli kaal, seejärel lisage segades 1,5x see kaal veevaba etanooli (peaks olema ligikaudu 1,5 kg etanooli). Kui segamine on raske, kuumutage segu veidi.
- Pange eespool nimetatud lahus 2 päevaks sügavkülma - segage seda lahust esimesel külmutamispäeval. Etanool ei jäätu, sest selle külmumistemperatuur on alla -100 °C, mis on tunduvalt madalam kui tavalises sügavkülmikus.
- Võtke oma lahus sügavkülmikust välja, seal on hunnik kristalliseerunud lõpptoodet. Kasutage 300 võrgusilma filterriiet, et tahke aine välja filtreerida, ja kuivatage see looduslikult või vaakumis, et saada valmis kristallvürtsi
Seda teist meetodit kasutades saate enamusest lisanditest vaba toote. Esimesel ekstraheerimismeetodil jäänud lisandid on enamasti vaid väike kogus 2-substitutsioonilisi lisandeid ja need ei mõjuta toote üldist kvaliteeti ega toksilisust.
Ainus kirjandus, millest ma leidsin midagi olulist selle ühendi sünteesi kohta, oli järgmine artikkel: https://sci-hub.ru/https://doi.org/10.1002/dta.3037 ||
"Allutades 1-(pent-4-en-1-üül)-1H-indasool-3-karboksüülhapet (43, 230 mg,1,00 mmol, 1,00 ekvivalenti) ja metüül(S)-2-amino-3,3-dimetüülbutanoaat-hüdrokloriidi (200 mg, 1.10 mmol, 1,10 ekvivalenti) üldmenetlusele A, andis pärast puhastamine flash-kromatograafia abil (heksaan:EtOAc 95:5 kuni 85:15) 12 värvitu madala sulavusega tahke aine (246 mg, 57%). Rf 0,49 (heksaan:EtOAc 80:20);
Kus üldine menetlus A on järgmine: Sobiva karboksüülhappe (0,50 mmol, 1,00 ekvivalenti) lahusele DMFis (2 ml) lisati sobiv amiin või vastav vesinikkloriidsool (0,55 mmol, 1,10 ekvivalenti), HOBtH2O
(84,2 mg, 0,55 mmol, 1,10 ekvivalenti), EDCHCl (144 mg, 0,75 mmol, 1,50 ekvivalenti) ja trietüülamiin (0,28 ml, 2,00 mmol, 4,00 ekvivalenti). .
saadud suspensiooni segati ümbritseval temperatuuril 24 tundi, enne kui lisati H2O (18 ml) ja EtOAc (20 ml) ning kihid eraldati. Veefaas ekstraheeriti EtOAc-ga (3 × 30 ml) ning ühendatud orgaanilised ained pesti H2O (3 × 30 ml) ja soolveega (30 ml), kuivatati (MgSO4), filtreeriti ja lahusti aurustati vähendatud rõhu all. Toorproduktid puhastati välkkromatograafia abil."
Vabandust nii pika postituse eest, tahtsin olla põhjalik igasuguse esitatud teabe ja küsimuste osas. Ma loodan, et kõigil huvilistel ei olnud probleeme selle läbilugemisega! Kui teil oli, andke mulle teada ja ma teen mõned muudatused
Ma teen mõned hilisemad postitused selle kohta, kuidas teha c-vedelikke, pihustusi, kastmislahuseid ja kuidas teha tugevaid, puhtaid pabereid, mis pääsevad rajatistesse. Mul on põhjalik info selle kohta, kuidas saab raamatuid saata amazonist, barnes & noble'ist, kohalikest raamatupoodidest jne. Kui sa tahad seda infot nüüd tabada mind istungi messenger - ID: 057752929f128c5fc14fc80a527f7696a9b2b6f53cdcc933fad65a1746bbb0186a
Pidage meeles te kõik... KES KONTROLLIB VÄLJA KONTROLLIB UNIVERSEI!