Ma proovisin seda ükskord ja ei olnud palju õnne, kuid see on see, mida tarnija andis mulle! JÄLLE MA KUIDAGI EBAÕNNESTUSIN JA POLE AIMUGI, MIKS.
!!!!EI VÕTA SEDA KUI KINDLAT NÕUANNET. MA LIHTSALT JAGAN SEDA, MIDA ÜKS TARNIJA MULLE ANDIS JA SEE EI TULNUD ESIMESEL KORRAL HÄSTI VÄLJA!!!!!
Põhimaterjal 1kg Im ei ole kindel mis see on.
DMF CAS 68-12-2 3L
850g kaaliumkarbonaat CAS 584-08-7
5bromo-1pentene 500g
1. samm
Pange DMF masinasse ja alustage segamist, seejärel pange kogu peamine materjal sisse.Oodates umbes 10
minutit, pange 850g kaaliumkarbonaati sisse ja lülitage kuumutamine sisse, säilitage kuumutamiskiirus
300-380.Lülitage küte välja, kui saavutate 55 kraadi.
PS: kaaliumkarbonaat ei vaju põhja, kui reageerib piisavalt.
2. samm
Segage minut aega ja laske aeglaselt tilkhaaval bromopenteeni sisse.Sel ajal
tõuseb temperatuur aeglaselt.
3. samm
Kui bromopentene on täielikult lisatud. Jälgige masina temperatuuri ja lülitage sisse
Hoidke temperatuuri 85-90 kraadi juures 3-4 tundi.
4. samm
Lülitage küte välja pärast 3 kuni 4 tundi ja oodake jahtumist toatemperatuurini.
soovite seda kiiresti jahutada, täitke see jääkuubikutega.
Samm 5
Kaaliumkarbonaat tuleb täielikult maha pesta.
kaaliumkarbonaat on vees lahustuv. neutraalne, mis näitab, et kõik
kaaliumkarbonaat on juba veega maha pestud.
Valmistage jäävesi (4-5 korda DMF) konteineris, jäävesi tähendab purustatud jääd koos
madala temperatuuriga vett alla 20 kraadi.Pange jahutatud reaktsioonivedelik jäävette
aeglaselt.Seal on valge või väike kollane värvus hakkab eralduma.
30 minutit pärast kogu jahutatud reaktsioonivedeliku jäävette panemist segatakse aeglaselt kiirusega
100 rulli 2 minuti jooksul.Korda seda protsessi kolm korda, kuni pesuvee PH on 7 või
alla 7, seejärel filtreerige tahke aine. valge pulbriline filtrikook on valmistoode.
Samm 6
Kuivatage tahke aine, seda võib kuivatada õhu käes loomulikul temperatuuril.