Niisiis, mul on korralik hulk aega seotud erinevate ainete müügiga, kuid hiljuti olen sattunud teistsugusele turuplatsile, milles mul tegelikult puuduvad teadmised/kogemused. Lihtsalt huvitab, millist väärtust omaksid tõelised passid, juhiload jne ja kuhu neid liigutada. Mul on olnud korralik hulk kliente, kes on kasutanud oma isikut tõendavaid dokumente tagatisena. Kuigi minu esimene instinkt oli näidata ja teha sõbralik visiit võlgade sissenõudmiseks, kuid üks sõber ütles mulle, et nende, eriti passide müügiga on võimalik raha teenida.
See on kaugel väljaspool minu rattahoonet, nii et ma mõtlesin, kas mõni sõber siin võiks aidata mind õiges suunas selle kaubanduse jaoks. Kui see on vale teema/foorum, võite mind vabalt suunata paremale allikale. Ma olen lihtsalt uudishimulik, kas need esemed on tõesti väärtuslikud, kui hind on õige, võin hakata vastu võtma ID-d toote eest tasumiseks.
Tänud võimalike vastuste eest,
M
See on kaugel väljaspool minu rattahoonet, nii et ma mõtlesin, kas mõni sõber siin võiks aidata mind õiges suunas selle kaubanduse jaoks. Kui see on vale teema/foorum, võite mind vabalt suunata paremale allikale. Ma olen lihtsalt uudishimulik, kas need esemed on tõesti väärtuslikud, kui hind on õige, võin hakata vastu võtma ID-d toote eest tasumiseks.
Tänud võimalike vastuste eest,
M