Tere kõigile,
kas ma olen õigesti aru saanud....
Saate kasutada ainult 15% puhtusega väävelhapet, et valmistada amfetamiinsulfaati A-Oilist (amfetamiini alus)?
Mis saab soolhappest 30-33% tehn. 250ml?? Mida saadakse soolhappe kasutamise tulemusena, kui see on üldse võimalik? amfetamiini vesinikkloriid....
Ja mis saab 39% puhtast fosforhappest? See on ilmselt amfetamiini fosfaat?
Või sain ma täiesti valesti aru ja sul on alati vaja kõige suurema puhtusastmega happeid, st 96-99%.
Mida on veel vaja, et A-Oilist amfetamiini teha? Olen kuulnud, et vaja on ka puhast metanooli, kas see vastab tõele?
Mul on hea allikas puhta metanooli jaoks, võib-olla enamik teist juba teab seda, "Tankpatronen" / "kütusepadrunid".....
Saksamaal ei saa neid kemikaale nii kõrge puhtusastmega osta... Või on sul suhted õigete inimestega....
Kas siin foorumis on kuskil juhised kuidas seda protsessi samm-sammult teha või kas keegi saab mulle näiteks lingi saata?
Ma tean, et A-õli + väävelhape = amfetamiini sulfaat.
Aga ma ei tea kuidas kogu protsess käib, ei saa olla, et vaja on ainult kahte asja, A-Oil ja väävelhapet.....
Oleks tore, kui keegi saaks mind valgustada!
Sest mul on praegu A-Oil olemas, aga ma ei tea, mida sellega teha
lahkesti tervitades
Dis
Ok, mõned küsimused on vastatud, ma nägin videot, kus ta teeb amfetamiini freebase'i, siis segab atsetooni väävelhappega ja valab seda tilkhaaval freebase'ile, kuni see sadestub ja pH on õige.
Kas see tähendab, et mul on vaja ainult väävelhapet ja atsetooni, et teha amfetamiinsulfaati A-Oilist?
Aga kuidas on eespool mainitud koostisainete puhtusega, kas keegi oskab mulle nendele küsimustele vastata, lihtsalt uudishimust.....