- Reaction score
- 7
Ma teen selle lühidalt -- tavaline "pesta atsetooniga, kuni punane värvus on kadunud" protseduur EI tundu Sudafed (või vähemalt SudaGest'i geneeriliste) 30 mg tablettidega enam toimivat. Punane kate ei ole raudoksiid, vaid pigem punane #40 alumiiniumlakk, mida ma isiklikult võin teile öelda, et see ei lahustu atsetoonis eriti hästi. See ON lahustuv nii vees kui ka veevabas etanoolis, kuigi see ei peaks olema -- minu uuringute kohaselt peaks see lahustuma ainult kuivas EtOH-s 0,001g/100ml. Tegelikkuses on see siiski kuivas EtOH-s piisavalt lahustuv, et minu pseudoefedriin hcl-kristallid on kõik punakasroosad.
Igatahes, lõppkokkuvõte on see, et mul on tonnide viisi PE-hüdrokloriidkristalle, mis on kõik sellega saastunud ja mul on raske neid eraldada -- kas kellelgi on sellega kogemusi? Või alternatiivselt, kas kellelgi on kogemusi punase #40 saastumise ja Moskva tee (I2 + punane fosfor) redutseerimisega ja kas see rikub minu lõpptoodet?
Igatahes, lõppkokkuvõte on see, et mul on tonnide viisi PE-hüdrokloriidkristalle, mis on kõik sellega saastunud ja mul on raske neid eraldada -- kas kellelgi on sellega kogemusi? Või alternatiivselt, kas kellelgi on kogemusi punase #40 saastumise ja Moskva tee (I2 + punane fosfor) redutseerimisega ja kas see rikub minu lõpptoodet?