All/hg Stall, AI küsimus

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Kõik katsesõidud on toiminud OK, kuid mastaapimine Ai "Sheet" abil on olnud veider. Esiteks suurel vähendamisel kasutasin magnetilist metalli ja.ei mõistnud seda kuni lõpu lähedal, kui rxn... Nii et nüüd redo rxn ma arvan, et ai "leht" ma valisin on palju liiga paks. See tuli ai luude/polest. See oli paks, aga ma suutsin selle kääridega ära lõigata. Reaktsioon läks väga aeglaselt, kuumutasin 45-60c umbes 6 tundi jõulise segamise/ keerutamisega. Ei tundunud palju tehtavat, võibolla väga väga aeglaselt. Aja jooksul ja enamasti 10 tunni paiku lisandus naoh lahus ja reaktsioon hakkas kuumenema ja hoidis ennast nüüd paar tundi umbes 35-50c juures.

Last edited:

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Mõnel juhul saame kasutada alumiiniumgranuleid, kuid ka see võtab rohkem aega.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ya ma proovisin küpsetuspannidega ja eksotermiline reaktsioon toimus see läks kuni 65c, improviseeritud segamisega keerutades ämbrit enamuse ajast... Tundub, et see ei tee midagi, kuid tundub, et kõik seguneb ja kuuleb All kraapides mööda... Probleem on see, et oli tonni reageerimata alumiiniumi kasutades osmiumi arvutused pluss 10% ülejääk. Ma arvan, et ma pean nende 2-300g reduktsioonide jaoks fooliumile alandama või lõikama oma pirukapannid peenemaks või võib-olla saada mõned head CNC-laastud.

Foolium läks enamasti pärast basifitseerimist ära, kuid idk, kui see on oluline. Lyk kuidas see läheb.

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Te peate kasutama elavhõbedasoolade üleliigset kogust vees ja mitte dekanteerima seda reaktsioonist, siis reageerib alumiinium (kuid pikka aega). Proovige seda.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ma kasutasin liigset elavhõbedat. Kasutan osmameetodit, amalgamiseerides metanoolis. Ootasin nagu 45-60 minutit ja see oli kõik hõbedane ja metanool oli hall/hõbedane. Ma kasutasin osmiumi elavhõbeda arvutused pluss üleliigne. Võib-olla 1,5x, mida osmium reccomended. Tundub, et Al-segu välimuse järgi töötab OK, pisikesed mullid ja lahus muutub hõbedaseks/halliks. Märkasin ainult mõned väikesed tükid pirukapannu hõljumist

Viimasel reaktsioonil läks segu suures anumas iseenesest 65c-ni, kui see oleks sobiva suurusega olnud, siis oleks ehk ilma jahutamata läinud 70-75-ni. Eksotermiline reaktsioon kestis umbes 90 min, siis järk-järgult langes temperatuur... tõi 55c veel 4 tundi... suur kogus Al pirukapannu jäi üle osmiumi arvutus + 10% ülejääk... ikka liiga palju Ali jäi üle. Ma arvan, et selle peamine põhjus on kohutav segamisprotseduur..nii et ma saan selle peale. Osmium ei maininud paar korda, kui oluline on korralik segamine on, eriti suuremate reaktsioonide puhul...

Last edited:

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Kas te oskate selle meetodi kohta rohkem öelda?