- Reaction score
- 50
Ma õppisin al / hg kasutades Reynolds ja tavaliselt harjunud alustada reaktsioonid umbes 30mins-1hour pärast lisades elavhõbedakloriidi, nüüd ma astusin kuni lehtmetalli ja nüüd mõned uued alternatiivsed 99,99% alumiinium naelad, oli mõned succcess koos lehed, kuid see võtab igavesti minna külma, ma ei olnud kindel, kas see mängis olulist rolli, nii et ma tahan küsida, mida te kõik arvate.
Metanool + alumiinium + elavhõbedakloriid ülemäärases koguses, võttis ligi 3 tundi, et hakata märgatavalt tuhmima ja metanool ei mullita. Kas ma peaksin metanooli vähemalt toatemperatuurini soojendama? kas metanool ja elavhõbekloriid üksi on hea valik, et asi käima saada või aitaks teise lahusti lisamine?
al/hg ilma nitrota
Metanool + alumiinium + elavhõbedakloriid ülemäärases koguses, võttis ligi 3 tundi, et hakata märgatavalt tuhmima ja metanool ei mullita. Kas ma peaksin metanooli vähemalt toatemperatuurini soojendama? kas metanool ja elavhõbekloriid üksi on hea valik, et asi käima saada või aitaks teise lahusti lisamine?
al/hg ilma nitrota