Paluge eksperdil öelda vastus küsimusele

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
1、Kas Nabh4 saab asendada (CH3COO)3BHNa?(C6H10BNaO6) abil?

2、Kasutades p2np ja Nabh4, kas ma võin lisada formaldehüüdi või metüülamiini, et produkt otse metüleerida?

3、Kui amfetamiin on lõhustatud, tuleb D-amfetamiiniõli lahustada atsetoonis ja tolueenis HCI mullitamisega Kas me saame suuri kristalle?

Ma ei oska inglise keelt, kõik on kirjeldatud google tõlkega, loodan, et leian soovitud vastuse foorumist

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Sellel foorumil ei ole amfetamiini metüleerimise videoid ega toodete kristalliseerumise videoid, ma vajan neid, sest suuline suhtlus ei ole nii tõhus kui videod

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Kas D-amfetamiini saab kristalliseerida HCI abil? Ma mõtlen kristalliseerunud suitsutatavateks kristallideks.

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Pärast metamfetamiini mullitamist ja kristalliseerumist HCI-ga tuleb see sulatada ja ümber kristalliseerida absoluutses etanoolis, et saada läbipaistev ICE?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
2. Ei, teil on vaja eritingimusi, seal on niit selle kohta.

3. Amfetamiinvesinikkloriid on hügroskoopiline, te saate kristalle, mis muutuvad üleöö pudeliks.

Kas D-amfetamiini saab kristalliseerida HCI abil? Ma mõtlen kristalliseerunud suitsutatavateks kristallideks.

jah, kui seda kohapeal suitsetada, on see võimalik.

Pärast metamfetamiini mullitamist ja kristalliseerumist HCI-ga tuleb see sulatada ja ümber kristalliseerida absoluutses etanoolis, et saada läbipaistev ICE?

Teema patton kirjeldab kõike, jää tootmine ja kristalliseerumine

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Tänan teid vastuse eest

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Üldiselt on tänaval müüdav plokkjäätis D-metamfetamiin, mida saab suitsetada, ja metüülvaba D-amfetamiin ei ole suur kristall, vaid pulber. Seda kasutatakse tavaliselt nasaalseks süstimiseks või neelamiseks, eks?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
See oleks niiske kleepuv pulber amf*HCl.

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Patton, kas te teate vastust minu esimesele küsimusele? Mul on vaja seda vastust, sest minu riigis ei ole seda Nabh4,Il on vaja midagi, mis asendaks seda

View previous replies…

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Te ei saa asendada otse sarnaselt kõlavat kompundi. tsianoborohüdriid on mürgine, teeb mürgiseid kõrvalsaadusi ja ei saa nitro otse redutseerida amiiniks, te peaksite kõigepealt tegema imiini ja seejärel seda redutseerima.

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
(CH3COO)3BHNa, on naatriumtriatsetoksüborohüdriid ja naatriumtsüanoborohüdriid (molekulaarvalem: NaBH3(CN), need on kaks erinevat naatriumhüdroksiidi, ma otsisin seda asja Google'is, ei tea seda Kas midagi võib asendada NaBh4

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
oh sorry, ma ei pööranud tähelepanu, aga ma arvan, et STAB on sama lugu, kerge redutseerija, see ei pruugi toimida, ta vähendab imiini amiiniks, kuid ei ole kindel nitro amiiniks

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Kui ma saan amfetamiini, kas ma võin kasutada metüülamiini metüleerimiseks AI/Hg-meetodi abil metüülamiini?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Sa ei saa proovida. Võtke arvesse, et tulemus võib teid häirida. Ma ei ole kindel, et saate sama saagise. Lisaks peate kasutama suuremat kogust sellist reagenti.

ZRG

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
Metüülamiini genereerimine in situ nitrometaanist Al/Hg-amalgaamiga P2P (BMK) juuresolekul võib toimida... Ma arvan, et see on MDMA valmistamise teadaolev tee.