KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Tere! Püüan saada puhast bensaldehüüdi ja olen kuulnud, et seda on võimalik sünteesida stüreenist. Kas see on tõhus meetod?
Tere! Püüan saada puhast bensaldehüüdi ja olen kuulnud, et seda on võimalik sünteesida stüreenist. Kas see on tõhus meetod?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm mitte päris. Parem on oksüdeerida bensüülalkoholi Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Täname nõuannete eest! Ma proovin seda Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Seal on palju võimalusi hüdrolüüsi bensüülkloriidi oli viis kaneeliõli ja naatriumkarbonaadiga Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Ma nägin seda marsruuti, kuid ma otsisin hinda ja ma arvan, et on natuke kallis suurte koguste jaoks. Upvote 0 Downvote
Ma nägin seda marsruuti, kuid ma otsisin hinda ja ma arvan, et on natuke kallis suurte koguste jaoks.
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Ei ole Niiluse punane video ma püüan leida linki see oli teaduse hub niit see on kasutatud toores cinnamadlehyde 300 ml ja saagis bensaldehüüdi oli väidetavalt 150ml ma ei ole ise proovinud Upvote 0 Downvote
Ei ole Niiluse punane video ma püüan leida linki see oli teaduse hub niit see on kasutatud toores cinnamadlehyde 300 ml ja saagis bensaldehüüdi oli väidetavalt 150ml ma ei ole ise proovinud