Kuna see on spetsialiseerunud tootmisele ja siin on tõesti palju häid, intelligentseid hästi toimetatud kasutajaid ja mitte nii palju petturilapsi, sest nad ei tea isegi, millest see räägib!
Cebulka on ka suurepärane, kuid kahjuks enamasti mitte inglise keeles.
Mulle meeldis ka Dread aga kuna see on kogu aeg all, siis on see kasutuskõlbmatu! Ei tea kas see sai kinni pandud...
Mind huvitavad ka sellised foorumid aga ilma ebaprofessionell gangsterilaste ja narkootikumide jms eriteadmisteta inimesteta.
Nii et kui on mingi "edasijõudnute" foorum palun andke teada! Peale narkootikumide, mis sai minu peamine huvi olen ka huvitatud dokumentide võltsimise ja pettuse.
Kõik suured teemad, kuid peale selle on ainult foorumid seal, kus 90% noobs, ma ei taha jagada oma teavet, mida olen kogunud aastate jooksul ainult spetsialistidega, sest muidu informeerimata inimesed võtavad teavet ja muudavad selle kasutuskõlbmatuks, sest nad teesklevad, et nad teavad, mida nad teevad.
Näiteks kuidas ehitada skimmer või nii palju asju im kardan jagada noobs.
Siin kõik videod jne on näha, et on olemas professionaalid, kes tahavad tuua üles pardal ja teha kogukonna tugevamaks!
Nii et päris hea meel selle üle, aga ma olen avatud nõuannetele, et luua suurem võrgustik ja õppida proffidelt.