Parim viis safrooli isoleerimiseks sassafrase eeterlikust õlist

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Sooo ma lõpuks sain mõned sassafras õli ja im näha mitmeid võimalusi, kuidas seda teha...

Kõige levinumad tunduvad olevat:
safrooli külmutuskristalliseerumine
vaakumdestillatsioon
vedelik/vedelik ekstraheerimine

( https://www.drugtimes.org/ecstasy-3/safrole.html mingi läheb üle hunnik meetodeid, kui keegi uudishimulik. kirjutas streik eonid tagasi)

Millised viisid on teil toiminud? mingeid näpunäiteid? mõtteid?

Ive got the vacuum distillation setup and everything needed to go just about any route with it... Loodan kuulda teiste rahvaste mõtteid ja kogemusi enne kui ma pühendun meetodile kuigi...

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Vesp teema:
"ei saa safrooli? JÄÄMISEKS IT!"

Mine 2. leheküljele ja alusta sealt lugemist, ma usun, et sa peaksid leidma suurema osa sellest, mida sa vajad, kui sa lihtsalt selle teise lehekülje ülalt alla läbi käid. Anna teada, kas see sulle sobib või mitte!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Tundub, et selle külmutamine oleks hea algus, millele järgneb vaakumdestillatsioon, et saavutada reaktiiviklass, mis ei ole kunagi kohutav, kuid võib olla ebavajalik, sõltuvalt sellest, mida te kavatsete edasi teha

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
See on minu arvates parim viis. Tere.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@BrownRiceSyrup
@G.Patton
Mul on olnud palju edu meetodiga, mille ma eespool postitasin, tegelikult; pärast oma vastuse postitamist selles teemas on mul olnud aega katsetada.
Mul ei olnud siiski piisavalt õnne, et saada kätte sassafrass õli, nii et ma ei saa otseselt kommenteerida protsessi, kuid protseduuri uurides leidsin, et minu valitud eeterlikku õli oli palju raskem töödelda ja mulle isegi öeldi, et abi küsides loobuksin. Fraktsionaalse vaakumdestillatsiooni saagis oli kehv ja fraktsioonid olid minu arvates liiga tihedalt koos.
Lõpuks jagasin õli 1l läbipaistvatesse klaaspudelitesse ja panin selle korteri sügavkülmikusse, ma usun, et alguses ei juhtunud midagi, kuna väikeses külmkapis oli vaevalt midagi, nii et ma usun, et temperatuur ei olnud piisavalt madal. Mul ei olnud ka seemnekristallid.
Umbes 2 nädala pärast tekkis õlist valge sade, mida täheldati klompides ja hõljudes, lisaks tekkisid ühe pudeli seintele väikesed kristallid, mis oli pandud sügavkülmikusse horisontaalasendisse. Horisontaalsest pudelist valati õli kiiresti teise anumasse, pudel suleti toatemperatuuril ja kristallid muutusid taas vedelaks. Teised pudelid võeti välja ja õli dekanteeriti väga aeglaselt, et hoida spermataoline aine pudelites. Pudelitel lubati tagasi toatemperatuurile ja sulatati aine sees (et koguda kokku kõik külmunud osad valgest sademest, mis nüüd jäi, kuid mida täheldati ka väikestes kogustes pudelite seintele moodustunud).
Väga palju kergem, nüüd vedel õli ühendati ühte väiksemasse klaaspudelisse ja pandi veel 10 või enam päevaks sittagi sügavkülma... Õli jagati veelkord 1l ja pudelid pandi kõik horisontaalselt...
Kujutage ette üllatust, kui selle aja möödudes avasime sügavkülmiku, leidsime veel piimjas sette ujumas pudelites õli ja väike pudel, kus aine oli kombineeritud, oli peaaegu täiesti tahke ja kristalliseerunud ilusad kujud kogu siseseinal, millele see oli asetatud.

Ma võin anda ainult ühe nõuande, mis oli teema, mille üle arutleti teemas, millele ma viitasin; aine, mis kristalliseerus minu jaoks välja, tegi seda tõhusalt ainult siis, kui see eraldati emaõlist. Valge piimjas aine, mis külmub õlidest välja, ei kleepu põhja ega külgedele, võib-olla suuremates kontsentratsioonides kleepuks, minu jaoks lihtsalt hõljub ja tuleb väga ettevaatlikult õli dekanteerida ja mitte piimaga koos valada. Ma olen peaaegu kõik eraldanud ja teen rohkem katseid, kui on aega, ma tahaksin kindlasti õli külmutada ja proovida eraldamist tsentrifuugiga, aga mul lihtsalt ei ole aega, et proovida seda "väikest" ainekogust välja saada ja sellega mängida, sest mul on kliente, keda tuleb rahuldada suuremas mahus. Kui ma saan natuke aega, ma uurin seda edasi, mul on mõned fotod, ma võin teha teema, et anda tagasi sellele kogukonnale... Parema varustuse korral vaatan ma kindlasti uuesti seda meetodit, sest siis võib-olla võiks see olla väärt suuremates mõõtmetes.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Ma arvan, et selle destillatsiooni hoolikamaks läbiviimiseks võite lisaks külmutamisprotseduurile kasutada pikka jõulist kolonni.
See oleks suurepärane!

oldkaw

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Kas te kasutate auru destilleerimisseadet, et eraldada sassafrasõli juurtest?

zoom

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
H @BrownRiceSyrup - nii et see link on Strike'i Total Synthesis II-st. Minu meelest OK raamat, aga mul hakkavad tekkima kahtlused. Ma olen oma Sassafrasiga katsetanud, kasutades Strike'i mainitud 30% äädikhappe ja etanooli meetodit. Mitmete katsete põhjal ei tööta see meetod või ei ole mul tõelist Sassafras't. Nii et ma üritan leida professionaalset laboratooriumi testi, kas mul on Sassfrasfras või mitte. Kõik soovitused oleksid teretulnud. Ma olen uudishimulik, milline on teie parim proovitud meetod Safrole Sass meetodi isoleerimiseks hetkel.

Üks asi ei saanud õigesti, et Illicium Parviflorum sisaldab Safrole lehtedes ja okstes. Mul on mitu "Florida Sunshine" kasvab minu õues praegu. Paar aastat saan neist väärtuslikku eeterlikku välja ja siis ei ole kahtlust, kas Safrole on või mitte. Vahepeal tahan aga näha, kas ma olen tabanud USA parima Sass-konksu või on see lihtsalt järjekordne kuradi pettus.

Pole midagi muud kui saada läbi tüütu fraktsionaalse destillatsiooni tundide jooksul, lasta oma PdCL segada üleöö metanoolis, tegeleda hüdrokinooni jama, vac destilleerida tundide jooksul ja tulla jack diddly fucking squat