Question Burnt mimosa hostilis

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hei, poisid
Ma just keetsin oma esimese partii dmt AB ekstraheerimisel ja nagu üks teeb, ma ületasin vett, nii et ma keetsin peaaegu 1,5L. Selle käigus põlesin üsna palju mimoosi külgedel, aktiivsupp näeb ka natuke must välja. Kas ma panin kogu partii ära ? Või tähendab see lihtsalt seda, et ma ei saa dmt-dmt potis kinni jäänud mimoosast ekstraheerida?

Info keeta:
vesi 2L
äädikas(9%) 150mL
mimosa hostilis 250g

kavatsen kasutada 100g NaOH-d

midagi viga minu keetmine ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Hmmm 🤔 Ma ei usu, et 150ml 9% äädikat on ekstraheerimiseks piisavalt happeline. Kas sul on lakmuspaber või pH-meeter? Kui ei ole, siis lõpetage. Ma olen üsna kindel, et teil on vaja palju rohkem hapet, et DMT materjalist ekstraheerida. Sul on olemas naatriumhüdroksiid, miks sa ei saanud sama tugevat hapet? Olen varem kasutanud selleks müriaathapet, 28% soolhapet. Sellest on aastaid möödas, aga kas see ei ole mitte pH 2 happesus ja siis vähemalt pH 12 aluseline?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Minu tek A/ B ütleb pH 4 happesus ja 13 alus

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jah, tundub, et te rikkusite selle baasi aurustumistemperatuur tundub olevat umbes 150f. Vesi keeb 212f juures. Happesoola aurustumistemperatuur on palju kõrgem, kuid te ei kasutanud selleks piisavalt hapet. Kui palju raha sa raiskasid? Kuidas sa ei teinud 29 minutit, kui uurisid? Ma kirjutan uurimustööd sellest, miks inimesed Thier raha ära viskavad, kas ma võin teid intervjueerida?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ma ei lisanud aluspõhja enne, kui kolisin suppi purki

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Samuti, mida te sellega silmas pidasite ?

Gauss

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
hi Ma lootsin, et minu arvutused olid õiged, kuna 9% äädikhape on võrdne 1,5 M, nii et mul on 0.. kuna 2L annaks hüpoteetilise pH veidi alla 3. Võib-olla ma tegin midagi valesti. Samuti olen näinud inimesi, kes kasutavad palju vähem. Samuti on u kindel, et dmt aurustuks läbi vee?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
DMT ei aurustuks, ei. Teil on 0 mida? Rääkige mulle rohkem sellest 9% äädikast, destilleeritud äädikat lahjendatakse toidupoes 5%-ni. Nii nagu iga teine äädikas. FDA lubab äädikas ainult kuni 8% äädikhapet.
10% äädikhappe pH on 2,88%, kus sa numbrites eksisid, on 10% happeline hape 0,1 mol% mitte 1 mol%. Jäääädikhape on 100% hape
150ml 2,88ph +2000ml 7ph=...6,7 pH
Teie polaarse lahusti pH on 6,71xx
Mis puutub pH-sse, mida te A/B-s proovi võtate, siis nn-dmt on väga andestav. Muud alkaloidid, mille happeline pool on 0,5 võrra madalam ja aluseline pool kõrgem. Ma ei kujuta ette, miks see ei oleks siiski lineaarne, nt 2 ja 12, 3 ja 11, 4 ja 10. Neutraliseerivad ekvivalendid.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ärge laske mul teid jätkata. Puukoor on kaugelt kõige kallim asi. Hankige tõeline hape. Aga need 0,88$ lakmuspaberid ja jätkake DMT on kõva molekul. Sa võid leegi otse peale panna ja see aurustub taktis. Paljud narkootikumid lagunevad enne aurustumist... su emal on ilmselt kraanikausi all mingi kanalisatsioonipuhasti. See sobib. Hangi kapsapea, et testida pH-d. Keegi ei saa sind nüüd takistada oma kehast lahkumast 👽👽😉😉

MrSung

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Olen näinud teisi õpetusi, kus DMT ekstraheeritakse ainult aluse ja lahustiga nagu Naphta, kuid mitte happega...?