Kas keegi oskab kinnitada, kas "otse E-le" töötab ikka veel punase kuum 30-ga?

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Kas keegi oskab kinnitada, kas "otse E-le" töötab ikka veel punase kuum 30-ga?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Väljend "otse E-sse" viitab "red hot 30's" kontekstis tõenäoliselt MDMA (ecstasy) sünteesimeetodile, mille puhul kasutatakse konkreetset lähteainet või reaktsiooniteed. Ebaseadusliku uimasti sünteesi kontekstis viitab "E" tavaliselt MDMA-le ja "red hot 30's" võib viidata konkreetsele reaktsioonitingimusele või temperatuurile.
Kui "red hot 30's" viitab konkreetsele temperatuurile või reaktsioonitingimusele, siis palun täpsustage ka seda. Rohkem konteksti võimaldab mul anda teile täpsema ja kasulikuma vastuse.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Straight to e on ekstraheerimistehnika, mis tähendab otse efedriini, kuid straight to b on "otse baasi" looduses A / B , ma läksin otse bass.its alternatiiviks A / B exr Red 30's on väikesed ümmargused punased 30mg pseudoefedriini tabletid.

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Tänan teid selgituste eest ✌️

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
2009. aastal proovisin ma otse E ekstraheerimist umbes 14 grammi tervete pillidega. Oli mõned 12hr 120's ja mõned walphed 60's. Tükeldasin kogu hulga sisse ja kui lahustid saavutasid vajaliku temperatuuri, muutus pseudo koheselt killudeks ja ma filtreerisin vedeliku välja. 98% saagis! Ja p-sööt oli freebase. Laadisin mõned I. Piibu ja suitsetasin seda. Hämmastav ekstraheerimistehnika. Ma tahan seda uuesti proovida, kuid pigem ei kulutaks 100 dollarit lahustitesse, kui see ei tööta.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ma ei ole istunud ja vaadanud otse e umbes 10 aasta jooksul, meetod, mida ma kasutan, on teine tehnikate loetelus, mis on kirjeldatud thr niidi "efedriini ekstraheerimine pillidele". Viimane ja ainus kord, kui ma proovisin väikeseid punaseid, oli mul roosa narkootikum, mis nägi välja nagu võltsitud sitt. Miski, mida ma leidsin, ei randa seda välja. Parim võimalus on see maha kraapida või leotada neid alkoholiga, kuni värv on kõik eemaldatud

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Samuti tahtsin juhtida tähelepanu sellele, et minu arvates on seal öeldud, et te räägite vabapõhjalise metamfetamiini suitsetamisest, mis on toatemperatuuril õli, söövitav ja ebameeldiv. Ma olen alati kuulnud, et see põletab kohutavalt kurku, kui te proovite seda suitsetada

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Ei, härra, ma räägin pseudo, mida ma ekstraheerisin, kasutades otse E. See oli vabapõhjalisel kujul ja seda võis tegelikult suitsetada nagu narkootikumi. See muutuks pärast paari tabamust pruuniks ja maitseks nagu sitt, kuid see äratas sind ka üles.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
161
Kas teil on selle tehnika kohta kirjutis/detailid? Ma tahaksin välja mõelda ja saada EP/PSE xtallizeerida lahusest - piisavalt kõrgel või "õigel" temperatuuril?
Tundub, et see oleks tõesti puhas ja säästaks palju aega, kui võimalik. Otse alus ja gaas on ilmselt järgmine parim asi, kuid see ei pruugi nii hästi toimida ilma eelneva lahustiga ekstraheerimise/pesuta.
Olen proovinud lihtsalt punase hoti sisse viskamist raputamiseks ja küpsetamiseks ja ma ei saanud häid tulemusi võrreldes sellega, kui ma ekstraheerisin esmalt metanooliga. See võib olla või ei pruugi olla täpne põhjus ebaõnnestumiseks - kuid ma olen üsna kindel, et lõpptoote kvaliteet on mõjutatud. Soovitan võtta aega ja vaeva, et kõik koostisosad oleksid optimaalsed, kui nad lähevad reaktsiooni.

eliile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4

Reaktiivid.

• 91- 99% isopropüülalkohol (apteegist)
  • MEK metüületüülketoon (värvipood / riistvarapood)
  • VM&P Naphtha - ei ole asendusained (värvipood / riistapood)
  • (Ärge kasutage Colemans'i, lemmikloomeeetrit, süütevedelikku jne.)
  • Ksüleen (värvipood/riistapood)

Kuivatusabivahendid.

• Kuivatatud epsom-soola või pesusooda (apteegist / toidupoest): kuivatatud epsom-soola või pesusooda (apteegist / toidupoest)
  • Sool (toidupood)

Protseduuri kokkuvõte

1. Valmistage ekstraheerimisvedelik.
  2. Asetage terved pillid keeduklaasi.
  3. Lisage ekstraheerimisvedelikku.
  4. Kuumutada keemiseni, segades, kuni tabletid lahustuvad.
  5. Kuumana filtreeritakse elemeklaasi.
  6. Korrake kaks korda.
  7. Ühendatud ekstraktid pannakse tagasi puhtasse keeduklaasi.
  8. Lisatakse ksüleen
  9. Kuumutatakse 105 °C-ni, et alkohol keeks.
  10. Filtreeritakse pseudo HCl välja.
  11. Pseudo HCl pestakse MEKiga ja lastakse kuivada.

Menetlus
1)
Iga kasutatud pillide karbi kohta: ühendatakse järgmised lahustid ja kuivatusained puhtas keeduklaasis ja järgmises järjekorras:
70 ml isopropüülalkoholi
70 ml VM&P-naftat
2 g soola
4 g kuivatatud epsomsoola või kuivatatud pesusoodat

2) Segage klaasist vardaga paar minutit, seejärel laske 10 minutit settida. Sõltuvalt sellest, kui palju vett oli alguses isopropüülalkoholi sees, settib segu 2 kihiks või 1 kihiks, mille põhjas on niisked tahked ained.

Miks ei kasuta alguses eelnevalt kuivatatud lahusteid? - see on täiesti okei, kui teil on neid olemas, kuid ma olen märganud, et isopropüüli ja tööstusbensiini lisamine koos vabastab peaaegu alati veidi vett, olenemata sellest, kui kuivad need eelnevalt olid, nii et ma ei jätaks seda sammu vahele.

3) Filtreerige see elemeyer-kolbi, jättes tahked ained või alumise vedeliku kihi maha, ja seejärel kandke see lahus teise puhtasse keeduklaasi.

4) Asetage terved tabletid kolmandasse puhtasse keeduklaasi.

Miks terveid tablette? Kas ma ei pea neid kõigepealt peenestama? - ei, me püüame hoida kadusid minimaalsetena ja jahvatamine ei ole vajalik, sest isopropüül/naftasegu lahustab need väga hästi.

5) Valage 1/3 lahustisegu üle tablettide.

6) Asetage keeduklaas pliidiplaadile ja keetke keskmisel hi-kuumusel. Kasutage väikest ventilaatorit, et vältida aurude kogunemist. Segage aeg-ajalt klaasist vardaga, kuni pillid on pulbriks lahustunud. Laske keeda 1-2 minutit.

7) Asetage elemekterkolbi filtripaberiga varustatud lehter. Filtreerige lahustisegu kuumalt, jättes võimalikult palju tahkeid aineid keeduklaasi.

8) Tagastage kõik tahked ained keeduklaasi ja korrake samme 5 kuni 7 kaks korda, ühendades ekstraktsioonid elemekterkolvis.

9) Iga kasutatud pillide karbi kohta lisatakse kombineeritud ekstraktsioonidele:
- 50 ml ksüleeni

10) Kandke ekstraktsioonisegu tagasi tühja lahustiga keeduklaasi ja asetage keeduklaas keeduplaadile. Kuumutage keemiseni, kasutades väikest ventilaatorit, et vältida aurude kogunemist. Keetke, kuni lahus saavutab 105 °C.

11 ) Kasutades puhtaid nõelu ja filtrit, filtreerige pseudo HCl paberil, kui lahus on kuum.

12) Loputage pseudo HCl suure koguse MEKiga, kui see on nõelas.

13) Eemaldage filter ja filtrikook trummelist ja laske täielikult kuivada. (MEKi lõhn ei ole enam tunda)

14) Kaaluge ja nautige, saagis peaks olema vahemikus 80-90 % Sissejuhatus